Oltencele, poftiti la povesti! (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bine Bertha.Daca trebuie si un tap ispasitor...astept roshiile in freza.
Mai imi pare rau ca nu v-ati mai intalnit.Ii propusesem si eu lui tati al meu sa venim direct de la tara dar lui nu prea ii place sa conduca noaptea(bine el nu zice asta,incearca alte scuze) si mi-a zis ca e satul de Craiova ca de mere acre(no offence, please).Si cred eu ca i-ar fi putin aiurea necunoscand pe nimeni...Desi e un tip sociabil in general.
Mi-a venit o idee.Daca-l mint ca vreuna dintre voi vrea sa puna tamplarie? Sigur vine.Sau mai bine nu .Voi ce ziceti?Sa-mi iau roshii si de la el pe urma?Hm! Sa indrazneasca numai...

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Feteleeeeeeeeeeeeeee!Buna searaaaaaaaaaaaaaa!
Ce faceti mai?Unde sunteti?Astept roshiile..........Nu mai trece nici una pe aici?Hai ca azi m-am tuns...M-am facut bella....Numai buna de luat rosii in tunsoare...A, si am avut si o manichiura gratuita ca am ales sa ma tund la ei(am fost pentru prima data).M-am programat pentru miercuri la ora 13.00.Sic!Sic!Sic!
Voi chiar sunteti suparate?Hai ma,ca nu io sunt de vina...Pe cuvant...
Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Georgi, stai linistita, suntem noi rele, da' n-avem inima sa stricam frumusete de tunsoare noua! Ce-ai zice sa ne arati si noua o poza cu noul look?

Dar ai si tu dreptate! Strig si eu : Fetelor, unde sunteti?! Stiu ca-i vremea frumoasa, da' nici un randulet si pe la oltence?!

Noi facem "propozitii"! Adica reinventam conceptul de propozitie cu exprimari de genul: "mama mana api", adica "mami, pune mana pe aspirator" sau "Dadân papa no, mama da", adica "Darius nu mai papa, papa mama".

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Georgi,stai linistita,sigur ca nu esti tu de vina!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetelor.

Imi pare rau, dar n-am mai intrat ca fiu-meu e iar bolnav.

Dupa laringita si o saptamana de diaree, a luat gripa de la ta-su'... O tine in 40 de ieri si maine daca e tot asa o dam pe antibiotice.

Culmea e ca aici doar paracetamol se da pt febra la pitici... si uite-asa, ne distram noi...

Incerc sa citesc din urma ce-ati mai facut!

Pupicei!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Buna fetele!Va pup ca nu mi-ati dat cu rosii in freza mea cea noua(apropos,Bertha,inca nu m-am tras in poza cu ea).
Lorena un pupic tie si la bebelul tau bolnavior.Sa va faceti repede bine.Da?
Fetelor vreau si eu un sfat de la voi ca am intrebat si scorpiutzele(eu mai umblu si pe acolo).
Uite cum sta treaba.Am fost la un concurs pt un post de translator vineri si se pare ca l-am si luat.Problema e ca mi-au zis ca urmatorii 3 ani au o lucrare pe la Craiova deci s-ar pune problema de naveta(cu masina de la ei bineinteles).Dar ideea e ca mi-au zis ca se poate apoi sa ma trimita la alte sucursale din tara.Dar mai e pana atunci.Voi ce ziceti?Sincer eu mi-am cam facut o lista cu avantaje si dezavantaje si se pare ca predomina avantajele.Va mai spun maine care ar mai fi
Pana atunci spuneti-mi va rog voi ce ati face?
Va pup pe toate in gasca si mai intrati si voi pe aci ca am cam ajuns la coada listei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Lorena,micu' bolnavior,sa se faca repede bine si sa scape de febra!Tinctura de echinaceea exista la voi?Eu i-am dat lui Mihaita cate 10 zile/luna si am trecut binisor iarna,in afara de raceala de la saniutza unde a facut ceva febra dar a scapat repede nu pot sa ma plang de altele!
Georgi,ce pot sa-ti zic,daca predomina avantajele la noul job,merita sa incerci...acum vezi si tu,nu vreau sa te descurajez,depinde de firma,eu am avut experientze triste,de la vorbe la fapte...a fost cale lunga,dar,repet,depinde de ce firma este vorba,seriozitatea si omenia patronului conteaza cel mai mult!Stefania cu cine va ramane cand vei incepe serviciul?
Bafta si te astept cu noutati!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare va zic si eu, noutati nu am, am reusit sa pun filmuletul de vi l-am promis cu Stefan in breafcase pe yahoo, numai ca nu imi dau voie sa o fac publica, doar daca trec in prealabil id-urile yahoo ca un fel de logare, si nu se poate vedea deocamdata asa ca cine vrea sa-l vada sa-mi dea ID-ul yahoo!

Astazi am avut o zi buna s-a concretizat o afacere nu pot sa va zic ce dar e vorba de bani !

Salut pe toata lumea Andreea, Mariana, Doris, Camelia, Georgi, Valeria, Oana, Cornelia, Neliana, Lorena, Liana!
Pupicei puiutilor dragi!

A si era sa uit sunt pentru intilnire sambata! Andreea te las pe tine sa pui mesaj la toata lumea poate ai mai mult noroc daca ai nevoie de adrese ma gasesti pe YM!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Daaaaaa...Vreau si io intalnireeeeeee!!!!!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, eu am mai spus ca sunt pro intalnire, da' mai bine sa se ocupe tot Rodica, ea e sef de trib si o avea mai multa autoritate la urechiat!. Ce zici, Rodicuta?

Georgi, tu esti cea in masura sa iei o decizie pt ca tu stii toate datele problemei. Sunt sigura ca te gandesti si la Stefania, mai ales ca si sotul tau e f ocupat, din cate am inteles.

Lorena, ce mai face piticul?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput