Oltencele, poftiti la povesti! (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Rodica io vin..90%..nu promit mai mult..pentru ca sambata imi sosec rudele din strachinatatzuri..da io fac tot posibilul..am zis!!! am zis!!!
nu'mi iau cuvantu inapoi...da trebuie sa ma intelegeti daca se va intampla doamne fereste sa nu ajung...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'Seara!!!
Pai si pana la urma cand ne intalnim??
Liano rubedeniile cand iti pleaca??Facem intalneala cand pleaca ei....Sau cum facem? Rodica?

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

In lipsa de amatori, stie fiecare de ce, intilnirea de maine se revoca si se amana pina cine stie cind. Pacat, nu s-a mai intimplat pina acum, dar asta este.

Va rog sa propuneti fiecare o zi cind poate sa vina sigur, si apoi vedem cind se aduna mai multi, stabilim si data.

Astea fiind zise WE placut!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Fetelor noi am fost de ziua indragostitilor la restaurant si a fost foarte frumos!

Referitor la intalnire am vorbit cu Rodica si i-am zis ca nu putem veni deoarece David a fost cam racit,si inca mai este putin,si nu vreau sa ia vreun alt copilas virusul de la noi.
Va dorim distractie placuta!

Mariana si David(2 ani si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

eu chiar aveam de gand sa vin...bine ca m-a anuntat Rodica,altfel ma trezeam singura pe acolo,mai cunosc eu pe cineva...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Pai si io vroiam sa vin......Oricum..intr-un fel..mai bine ca se amana..sa ne strangem si noi mai multe..
Io vin oricand..n-am nicio treaba....
Deci?!Oltencelor...unde sunteti?!! Haideti s-o punem de o iatalneala!!
Davidutza multa sanatate la David!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

si io veneam..ete acu aflai ca rudele imi sosesc pana la 6 asa ca le las acasa si vin...io daca vrea cineva pot merge..pentrui ca am promis..ce ziceti?????
va incumetatzi vreuna???ca io dau de baut
zozeloooooo?????
predau legatura

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

nu vrea nimeni sa vina?????????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Imi pare rau de tot ca s-a amanta intalnirea! Eu chiar vroiam sa vin. Pacat ca nu ne-am inteles!
Ce ziceti, o lasam pt sambata cealalata, aceeasi ora, acelasi loc?
Da' sa ne inscriem din timp, sa vedem cate ne strangem. E adevarat si ca poti spune luni ca poti veni si pana sambata sa intervina altceva.

Rodica, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj, l-am vazut abia aseara tarziu.

Georgi, eu cred ca tu ai fost capul rautatilor, ai facut voodoo, de necaz ca nu puteai veni! Na, trebuia sa dau vina pe cineva, sa gasesc un tap ispasitor!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Io ma inscriu iar!!
Hai..cine se mai inscrie?!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput