Oltencele, poftiti la povesti! (13)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
Fetelor, fetelor...Ne facuram de ras.Pai de ieri de la 11 sa nu mai treaca nimeni pe aici? Suntem la coada listei...Sau fugirati in oras sa va aranjati pt sotziori?Ca daca e asa aveti o scuza.E pt o cauza nobila!Si asa saracii au cam trecut pe locul doi cu piticii astia toata ziua pe capul nostru.
Ei ia sa spuneti, care pe unde v-ati petrecut aseara?Nu de alta da sa ma oftic si eu putin ca eu am stat acasa ca a iesit bona in oras.Avea si ea voie ca doar are 23 de ani. Nu?Si cadouri? Ca pe mine al meu sotz m-a lasat masca.Pt ca el de fiecare data indiferent de sarbatoare venea acasa cu un trandafir rosu.Ca nu avea timp sa umble prin magazine sa-mi ia ceva.Da' ieri a venit cu un pulover f. frumos.Surpriza a fost f mare pt ca nu ma asteptam sa-si aduca aminte si ma gandeam ca daca-si aduce, vine cu trandafirul.
Da' uite ca nu a fost asa.
Hai, va pup ca s-a trezit scoancsa.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Rodica P spune:
salutare fetelor!
vad ca se intinde lista o sa fac anunt si pe YM pt fetele care nu prea intra.
Cofetaria e placuta prajiturile bune, cind am fost noi era o petrecere pt copii la etaj si nu am urcat dar s-a uitat Costi si a zis ca e fain, si eu am incredere in el .
Oricum ma gindeam sa mai schimbam mediul! Dar sa vedem sa se mai adune lume ca vreau sa fac rezervare ca nu se stie riscam sa ajungem acolo si sa nu fie locuri.
Adresa Cofetaria Vivien Stada C Brancusi nr 33 dupa ce treceti de liceul CFR pe aceeasi parte nu stiu exact la ce distanta dar se vede bine are 2 niveluri si e toata din sticla are o reclama mare afara pe toata inaltimea pe care e in partea de sus o sticla de cola si pe care srie prajituri ca la mama acasa.
Georgi m-as bucura tare sa veniti!
Sorana la multi ani pentru Codrin sa fie fericit alaturi de mamica lui frumoasa.
La multi ani tuturor si de ziua indragostitilor, sa ma laud ca noi aseara am fost la restaurant la o cina roamntica in 2 si sotul meu mi-a facut cadou o bratara de aur superba pe care nici daca o alegeam eu nu e putea mai bine si un trandafir ceea ce a facut sa paleasca cadoul meu un CD cu voltaj live.
Pupicei tuturor.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
zozela spune:
Cu intarziere va urez si eu "Happy Valentine's Day!!"
Io am primit un buchet de trandafiri rosii si m-a scos in oras....
Da' cu intalneala cum ramane???? Cand? Unde?
Lianaaaa pe unde umbli??
Nunta noastra-26.06.2005
Liana30 spune:
ete'ma colea...zice Leana!!!
io fusai la cadou nu'mi lua da imi dadu baniiii...baniiii..
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
Sara buna la oltence!
Rodica, te felicit pt sotzul pe care-l ai.Si cina,si bratara...Sa-l stapanesti sanatoasa.Si lasa ca daca-i place Voltaj, sigur si cadoul tau i-a facut placere lui.Asta imi aduce aminte de faptul ca al meu sot mi-a promis prin 2001 ca daca iau licenta imi ia un CD cu Voltaj ca si mie-mi place si nici pana in ziua de azi nu l-am vazut.Ia sa ma iau eu de el...Vezi cum bagi scandal in casa omului?
Liana, bun si al tau ca cunosc cazuri care au bagat capul intre urechi si au zis ca nu au gasit nimic frumos.Pai macar o floare acolo ca nu zice nimeni sa faca imprumut la banca.
Cu intalneala, ce sa zic ca eu chiar nu pot veni.Sambata mergem la tara la tatal meu care vineri implineste 64 de ani si ne intalnim cu totii acolo(cu fratele si surorile mele).Oricum va doresc distractie placuta si sa-mi povestiti cum a fost.Va las ca trebuie sa intru si pe la scorpiutze sa vad ele ce mai zic.
Va pupacesc pe toate.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Liana30 spune:
mey..e bun grasu meu ..bun..rau da'tot..
zozeloooo daca zici ceva te bat
"Nimic nu-i imposibil!"
zozela spune:
Io...nu zic decat atat: de 3x bun grasu' Lianei
Sa mai zic.....?!!!
Nunta noastra-26.06.2005
Liana30 spune:
zozelooooo intoarce..stai ca iti dau io
auzi la ea..putiuuuu drace..ete ca scuipii si'n san..adica ici. ...cica tinusi secret ha?????
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Salutare!
La noi,ziua indragostitilor a fost cam asa:-sotzioru a ajuns acasa la 9 seara...a fost la Petrosani in interes de servici...,de iesit in oras nu se punea problema...cu doua bucati copii,numai cina romantica nu s-ar fi numit!Eu am facut pizza,tort si salata de fructe,am aranjat masa cu lumanarici...Saracu' nu a avut de unde sa-mi mai ia cadou la ora aceea si nici nu putea sa intarzie prea mult,mi-a dat banutzi si un trandafir pe care l-a luat in drum spre casa!A promis ca recupereaza de 8 martie...nu-i asta problema,noi sa fim sanatosi,cu pui cu tot!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
camelia72 spune:
La Multi Ani pt. Codrin,iti uram si noi cu un pic de intarziere,sa fie sanatos si norocos!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!