Oltencele, poftiti la povesti! (13)
Raspunsuri - Pagina 13
Liana30 spune:
georgi frumoasa intalnirea cu zozela
o sa ma invidiati toate sic..sic...
vreti sa va spun????
hai ca va spun....,,,iata poveste noastra..
..........vorbii cu zozela vreo 2 zile si o convinsai sa mearga la dc macar sa'si faca Bhcg-ul...
fusa fata de acord si ramasa ca azi la ora 15 sa ne intalnim si sa mearga la dc...toate bune si frumose..io abia asteptam sa o cunosc ia la bef..banuiesc
ne vazuram ..ne placuram..si hop la dc..ea tot o dadea..ca ii e putin frica..ca dehhh...ba nu ii e..ba ii e.. ce sa mai crezi..
o chema asistenta si fugii sa'i ia sange..
aaaaaaaaa uitai sa va spun ca nu venii singura ci mai veni cu o prietena,,si uite asa in timp ce zuza era la sange..noi taca..taca..cand prietena zuzeiobserva ca venii repede dc si lua un pahar de apa si un pliculetz de zahar..zice..cred ca'i veni rau zuzei..io zic..taci tu..ca nu cred..
da ma si ridicai si fugii spre usa..cand ce'mi vad ochiii..zuza lesinata....crezui ca mor...
nu'mi repetam decat..doamneeeeeee cine ma puse..tocmai io o chemai...
doamneeee...ce sa va spun ne tinu zuza cam vreo 10 minute as...de ma si vedeam din nou la spital si tocmai cu ..zuza
isi revenii..si io nu mai puteam tremuram toata..iar ea zambitoare ce'mi zice..."Vezi ce intalneala frumoasa??????ete ca nu o sa uiti niciodata cum m'ai cunoscut!!!!"iar io tremuram toata..brrrrrr.si acu ma ia cu fiori!!!!
..........................................................
io vreau pe toate sa va cunosc....
da va rog din suflet sa nu'mi faceti vreuna ce'mi facu zuza..ca atunci morrrrrrrrrrrr da' tot
zuzoooooooo imi luasi 10 ani din viatza..uratooo ce esti!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, mare rusine, am ratat si acum inalnirea si ce a fost mai nasol a fost ca Rodica, saraca, s-a dus la intalnire si nimeni n-a onorat-o cu prezenta! Cand m-a sunat ea eram in Billa si era imposibil sa ajung. Nu stiu cum sa facem sa ne organizam astfel incat sa nu mai ajungem in situatii asa penibile!
Liana, SF rau povestea ta cu Zozela![O] Eu n-am lesinat niciodata, sper sa nu o fac atunci cand ne-o vedea face to face! Glumesc, saraca de tine, ce soc ai avut! Am inteles eu grsit sau ai facut inseminare?
Zozelo (cum iti zice Liana), urata figura i-ai facut bietei fete! Rusinica! Inainte de analize sa iei repede un pahar de !
Georgi, lasa, nu fi suparata! Orice sut in fund e un pas inainte! Tot ce conteaza e ca tu iti cunosti valoarea! Si mie mi s-au intamplat chestii asemanatoare, cea mai tare a fost cand am dat un concurs vineri, trebuia sa ni se comunice rezultatele intr-o sapt. Duminica ma suna patronul resp. f incantat si-mi spune ca am facut o lucrare super, ca ma angajeaza suta la suta si ca nici nu se astepta sa gaseasca asa repede o persoana potrivita. Eu chef cu prietenii, tratatii, aia-aia! Marti trebuia sa-l sun sa vedem cand trebuie sa ma prezint la serv. Imi raspunde pe un ton trist ca a fost nevoit sa angajeze pe altcineva pe motiv ca nu i-am parut prea...incantata la telefon!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
georgi75 spune:
Buna ziua fetele!
Bertha, nu sunt suparata.Daca au facut asa, inseamna ca nu sunt seriosi.Deci de ce mi-ar parea rau?
Liana, super intalnire ati mai avut.acum, noi radem da-mi inchipui prin ce ati trecut voi.Mai ales Zozela saraca...da totul e bine cand se termina cu bine.Am lesinat si eu o data pe la o usa.Asteptam sa intru la un examen in facultate.Groaznic.
Hai ca va las ca ma duc sa hranesc bebelasa si s-o bag la nani ca de la 2 am o meditatie.[bang N-am nici un chef da' astea au mai ramas acum ca am terminat CIC.
Pupici
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
camelia72 spune:
Măi,fetelor,chiar așa?Promiteți că veți merge la întâlnire și...nimic,imi imaginez cum s-a simțit Rodica atunci când s-a trezit singură...și nu e prima dată când pățește așa ceva...!RUȘINICĂ...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
may io nu mai inteleg nimik
cand s'a dus Rodica la intalneala?????
ca io nu am vazut nimik stabilit de intalneala..
sau m'oi fi dilit io de tot???????????
"Nimic nu-i imposibil!"
zozela spune:
Cand a fost intalnirea?? Am pierdut-o????!!
Georgi..traim in Romania!!! Capu' sus si intoarce foaia..
Eeeee...Lianooo..te mananca.....Iote fata la ia..in loc sa se bucure ca a fost cu mine..
Iata si versiunea lunga a povestii :
Vorbesc cu Liana pe messenger si o intreb io la ce laborator sa merg aici,in Craiova,sa fac BhCG-ul.. Si-mi zice ca ea si-a facut analizele la lab.X si imi propune sa merg cu ea (asta..motiv..ca sa ne cunoastem si personal..nu numai virtual)..Zis si fact...Ne intalnim la ora 15.00..ne si mergem la lab.
Ea ramane in sala de asteptare,eu intru in cabinet sa mi se recolteze sange...Stau de vb. cu asistenta,ii spun(din experienta) ca la dreapta nu o sa gaseasca vena,ea zice ca sa incercam totusi..Ok..Incearca..nu reuseste..ma intorc..incearca la mana stanga..stam de vorba..si dintr-o data....ma ia cu stare de lesin..si..LESIN..
A inceput saraca sa ma ude cu apa,sa-mi maseze mainile..In final a inceput sa strige ca vrea un pahar de apa cu zahar..Aude si Liana cu prietena mea(uitasem sa va spun ca am mai fost cu o prietena)..Vin si ele in cab...ma maseaza..ma uda..imi dau apa cu zahar...O Dr-ita. sau ce era..le intreba daca am facut avort.....Eu le auzeam ca sunt agitate dar nu puteam sa le spun ca o sa-mi revin..sa nu se sperie..reusesc totusi sa le spun ca vreau sa ma intind putin si ca pot sa ma ridic de pe scaun si sa merg..ma tineau toate saracele..ma ridic..nu fac doi pasi..si CAD..De atunci nu imi mai aduc aminte nimik..decat ca intr-un sfarsit incep sa-mi recapat cunostinta si imi dau seama ca sunt in genunchi si ca am toate tzoalele ridicate pana la tzatze()si ca mi se vad shunculitzele...si fac un efort si ma ridic si merg asa usor(sustzinuta de "armata")pana la un pat..in care ma si intind..Ufff..
Acum deja eram constienta bine....imi ia tensiunea(care era cam mica) si imi spune sa mai stau un pic in pat..
In toata nebunia aia..saraca asistenta a reusit sa-mi ia un picutz de sange...care,am aflat ulterior,e suficient pt. a determina dc sunt sau nu ..Deh..Cam asa m-am cunoscut eu cu Liana
Cred ca nu ma va uita toata viatza ei.. si ..pt."Nebuna Pamantului"...
Sic!!!-nebunoooo
Am luat azi rezultatul,insa cred ca este negativ..(BhCG=9mIU/ml)
Asta e..poate data viitoare ..
la oltencele si multe virtuale in loc de martisor !!
Nunta noastra-26.06.2005
lorena_andreianu spune:
Ce-am mai ras...
Zozela, imi pare rau ca e negativ! Vezi, data viitoare sa faci un test din farmacie. Nu de alta dar poate n-o sa mai fie Liana in zona sa te vada...
Numai aventuri aveti! Macar poze facurati? Sa va dam la ziar, nu de alta!
Georgiana, imi pare rau... din pacate e o practica destul de frecventa... am trait-o pe pielea mea... Multa bafta in continuare!
"Uratelor", vorba Lianei (acu' imi cere drepturi de autor) la noi ninge. Si s-a pus zapada ce n-a vazut Parisu'!!! Acu' astept sa se scoale fiu-meu sa-i arat. Parca vezi ca ma ia iar cu "poua" (ploua)...
In rest, suntem bine, bolesnitele sunt pe duca si cred ca nu mai sunt sperante de primavara azi!
Un martisor virtual de la noi
Pupici si mai scriu cu vesti!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
georgi75 spune:
Salutare oltence.Un martisor de la mine si cate o floare pt fiecare de la tati al nostru.
Zozelo,esti de coma.Daca m-ar vedea cineva cum rad in fata calc cand va citesc pe voi....Io daca ma uit la o comedie poate sa fie oricat de haioasa, nu pot sa rad .Da' cand va citesc pe voi...
Liano, cati ani ai mai?Sper ca nu te superi ca te intreb.Da' esti o tipa pe cinste ca te mai vad si pe la alte subiecte si ai niste replici...Olteanca isteata, ce mai.
Lorena, nu sunt suparata mai.Ia uite ce mai patii azi.L-am trimis pe sot sa-mi ia copia de la cartea de munca si i-a aratat ala rezultatele.Am luat 10 la examen(na, sa ma laud si eu putin), dar aia are atestat de translator cica si de-aia i-au dat ei postul.Ala a zis si azi ca s-ar pute sa ma cheme la munca pt ca s-ar putea sa mai iasa un loc.Si cica de aia nu prea ii place...
Nici nu stiu ce naiba sa mai zic.Daca as fi avut atestatul ala as fi fost inaintea ei cu 1 punct(diferenta f. mica).
Si eu m-am agitat pe aci...
Lasa ca vad eu...
Hai ca va pupacesc pe toate ca ma duc sa spal sosetele maimutei("sese" cum le zice ea)
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
camelia72 spune:
Salutare tuturor si un martisor virtual din partea noastra !
Sa aveti o primavara minunata,plina de iubire si caldura sufleteasca...chiar daca vremea de afara ne anunta ca se apropie Craciunul!
Rodica,sa treaca supararea,hai,zambeste ca vine primavara...macar in suflet sa o simtim...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!