Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)
Raspunsuri - Pagina 10
motzunica spune:
Liana, felicitari si bafta in continuare si tie si celorlalte fete!
Danutza,
de cate ori imi pierd speranta cand vad ca bb nu mai vine odata, ma gandesc la bunica mea care a nascut-o pe mama la 49 ani

stuart spune:
Danutza c stiu f. bine prin ce treci dar trebuie sa fim tari si o sa vezi ca o sa fie bine. Eu si acum dupa aproape 5 ani am zile in care
punandu-mi tot felul de intrebari si incercand sa gasesc raspunsuri pe care doctorii nu mi le-au dat. Si crede-ma ca nu numai o data i-am reprosat sotului meu (desi stiu ca nu este corect din partea mea) ca daca am fi fost in Ro acum am fi avut 2 copii, nu unul! Dar trebuie sa acceptam ce ne-a fost scris si sa nu depunem armele pana in ultima clipa!
Stu
Liana30 spune:
danutza tu stii ca io te iube mult si te apreciez si mai mult.
tu pentru mine esti un exemplu in viatza si nu vreau sa te vad plangand pentru ca voi plange si io...si stiu ca nu vrei sa ma vezi asa

ce aveti fetelor??????azi cautand niste acte am dat peste jurnalul meu pe vremea cand purtam in pantece o bbelica minunata...nu ma fortati sa va scriu ultima parte a jurnalului ca sa vedeti voi prin ce am trecut io..si uitati'ma sunt in forma

si va jur cu mana pe inima ca nu o am de piatra..
si am trecut prin multe..si io mi'am pus de multe ori intrebarea aceasta de ce ea si nu eu? de ce? de ce?????da cum nu am gasit nici un raspuns..am mers mai departe...mi'am adunat sufletul de jos si am mers inainteeee...si inca merg...
am doua finute cu bbici de cateva luni
am o surioara cu 2 copii minunatii pe care ii stiti si voi
am o gramada de prietene cu copiii...
una dintre prietene va naste la inceputul lui martie...
si inca multe din ele ma suna si imi spun ca au reusit si sunt insarcinate...
si eu ma bucur alaturi de ele...nu zic ca in sinea mea nu ma gandesc.."de ce nu si eu?"
da am un sotz minunat care ma ajuta sa trec peste toate de ce 'urile acestea...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
andicu spune:
Dragelor, eu va multumesc pentru grija pe care mi-o purtati si vreau sa mai zic si eu 2 vorbe inainte de baia fierbinte si culcarica dinainte de botez (hihihi
,al meu sot are niste morcovi de s-a apucat sa tot reciteasca Crezul gasit pe Internet; i-e frica sa nu-l ia taica popa la intrebari si mai ales, de emotie, sa nu i se abureasca ochelarii atunci cand il vom citi in biserica
):
Lia, draga mea, meriti toti
si
din lume! e imposibil sa nu ma bufneasca rasul sau sa nu-mi treaca orice urma de pesimism sau gand negru atunci cand scrii tu!! jos palaria si tot dragul si respectul pentur cea mai optimista fata de pe forum!

Amely si Cami, eu cred ca e inevitabil sa nu-si bage
coada invidiei in asemenea momente! important e sa facem eforturi sa ramanem asa cum suntem, optimiste si bune si sa nu ne aplecam in fata invidiei si a deznadejdii; e greu, si mie mi se intampla cateodata sa gandesc asa si cum simt ca o iau pe aratura imi dau palme si revin la drumul si gandul meu bun. Mama mea are o vorba si tot vad ca se adevereste : " Din cat dai, Dumnezeu iti da inzecit!" si exact atunci cand te paraseste orice speranta,ti se intampla un lucru minunat! Vreau sa cred ca si noi o sa ajungem acolo unde ne dorim atat de mult! Dumnezeu vede si n-o sa ne lase!
Stuart si Motzunici, 
pentru voi,fete optimiste, asa de drag !!!
Danutza, si pentru tine un
si sunt sigura ca incercarea nr 3 va fi cu noroc !!
Va
cu drag pe toate si ne "auzim" pe duminica sa va povestesc cum ne-am descurcat la botez
!
Andreea.Pozele mele
Liana30 spune:
distractie la maxim nasicoooooo sa ne aduci si noua prajituri![]()
![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
KITTA spune:
Adriana mica, Princess FELICITARI si sarcina usoara pana la capat. Nici nu am mai intrat vreo cateva zile sa va citesc si ia uite ce ati facut voi intre timp....
Adriana micami-ai bagat si mie morcovul ca mai ca imi vine sa dau fuga la farmacie dupa test. Eu duminica o sa am 14 zile de la IAS iar CM are trebui sa (NU) soseasca pana cel tarziu marti cand e ziua 28, dar in ultimele luni oricum mi-a venit mai devreme de 28 de zile. Ce zici sa ma risc cu un test. Tu ai avut ceva simptome? Eu nu ma nimic, doar sanii umflati ca inainte de CM si imi e cam somn, chiar si dimineata cand ma trezesc si nu ma trezesc devereme, 8.30. In rest am tot simtit niste intepaturi pe la ovare, la ambele.
Tu in a cata zi ai facut testul, am inteles ca oricum inainte de CM?
Mare incurajare ne-ati mai dat si poate mai avem nevoie de ceva raspunsuri.
Pupici la mamici!
danutza_c spune:
Motzu, Stuart,Liana, Andicu
si va multumesc ca inceracti sa imi stergeti lacrimile.
Motzu, asta da performanta cu bunica ta. Intr-adevar chiar ca a fost o minune. Dar din pacate nu ma pot impiedica sa nu ma gindesc la faptul ca generatia parintilor si bunicilor nostri erau mult mai sanatoase decit suntem noi. Uitati-ve si voi putin cit e de raspindita problema asta cu infertilitatea. Sunt sigura ca daca o sa stai de vorba cu mamele sau bunicile voastre au sa va spuna ca asa ceva nu se auzea pe vrmea lor. Si asa e! Nu vreau sa fiu prea pesimista dar asta e o realitate. Si cel mai greu e cind nu stii de ce, ma refer din punct de vedere medical.
Ne-am hotarit sa mai facem setul de analize pentru a vedea daca cumva nu e o problema imunologica, o sa ne coste o galeata de bani dar macar putem exclude aceasta problema,... sper. Endometrioza produce niste tulburari imunologice in organism.
In plus varianta adoptiei e pentru moment inchisa pentru noi, atita timp cit nu o sa se schimbe legea... Si asta ma deprima si mai tare pentru ca macar ma gindeam ca aveam aceasta ultima solutie dar acuma si asta dispare de la orizont...
Sufletelul meu tot mai spera ca Dumnezeu o sa faca o minune si pentru mine, dar e destul de slaba aceasta speranta...

tau