Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITA doamneeee io tin pumnii fatooooo ..presimt io ceva...ceva...
danutza io pe tine..daca vrei actiune pt ca stiu ca ai nevoie da o fuga pe la oligo..te asteptam in cursa...da acum ..e si oana pe acolo..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Liano multumesc. Tu pe nimeni nu scapi din vedere.
Da' tot nu m-ati lamurit, ce zicerat sa bag un test duminica ca pana acum ma dadui ca nu imi pasa si nu ma gandesc, da de-acu incep sa ma manance buricele degetelor cand se apropie ziua Z.....
Ca tare nu stiu cu ce sa imi mai ocup timpu' in week-endul asta ca sa uit de asteptare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITA nu mai am cum sa va scap din vedere mai ales acum cand mi'am pus si ochelari
io zic sa faci testul dupa cum iti dicteaza tie inimioara...io una nu asa face iti spun sincer...io nu mai fac teste..doar astept iar in cazul in care intarzie atunci da fac...dar pana atunci nu...nu mai vreau sa ma amagesc singura..
da tu stii mai bine..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Andicu, sanatate multa, mult succes maine si distractie placuta!!

Simonette, drum bun si Doamne Doamne sa aiba grija de taticul tau acolo unde este!

Kitta, tin pumnii sa iasa cu II sau II, ce-ti doresti tu mai mult!

Liana de la jurnalul de acum 5 ani mi se trage mie "melancolia" . A fost suficient sa vad degetul Danutzei si-am si inceput sa dau apa fratiorilor mei de m-a gasit sotiorul cu nasul rosu. Si el este un dragut si ma sustine (langa el nu pot fi trista nici macar o secunda) dar nu poate sta tot timpul langa mine ca trebuie sa calatoreasca mult. Asta este viata, mergem cu optimism inainte!!!!!!!!

Danutza, din pacate ne tinem de manuta si la capitolul adoptii, dar...o s-o scoatem noi la capat cumva !

Doresc un weekend placut la toata lumea si ,

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata, fetele!

Va multumesc din suflet pentru vorbele voastre frumoase si pentru ca v-ati bucurat alaturi de noi pentru minunea care ni s-a intamplat!

Nu va voi uita pentru ca voi mi-ati oferit o mana de ajutor ori de cate ori am avut nevoie si pentru ca sunteti niste fete inimoase! Promit ca o sa mai trec pe aici ca sa vad ce faceti si sa va povestesc despre INGERASUL nostru!

Va doresc din toata inima sa reusiti toate cat mai repede si vreau sa aflu in fiecare zi de cate o noua gravidutza!

Va pupic si va imbratisez cu mult drag!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Buna dimineata fetelor, ca vad ca nu v-ati trezit nici una.
Haideti, asa vreau sa va vad si cu cat mai multe vesti bune in week-endul asta. Hai, ca se termina luna poate se mai imbogateste cu ceva gravidute, poate va dau si eu o veste buna pana miercuri cand e 01.02.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata fete frumoase!

Astea da vesti...Adriana si Princess FELICITARI!!!!...sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi...sper ca noi toate sa ne intilnim in curind la gravidute...
Simonette aici sint iubita...am fost in plimbari pe la munte si m-am super distrat....am scris si aseara cu drag si spor si cind sa trimit mesajul,toanta cum sint ,nu stiu ce-am facut si l-am sters....
Imi dau seama prin ce treci acum...sint alaturi de tine...Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau...
Liana ptiu ptiu sa nu te deochi...ca tare bine iti sta cu okelari...
Madana multa sanatate sotului tau...cu o nevestica asa scumpa si grijulie sigur se va face bine repede...
Bubulina scumpa stii ce se intimpla daca mai esti suparici!
Amely sa-ti traiasca pisoiasul...eu am o splendoare de motan de 3 ani...mi-au trebuit 2 luni sa-l conving pe sotul meu sa-l luam,insa acum il adora...
Diciu tu ce mai faci iubita?
Tabitha acum ca ai scapat si de laparoscopie trebuie neaparat sa te pui serios pe facut bebei...

Eu raportez ziua 19...a...nu va spusei ca in sfirsit am reusit sa ma programez pt HSG....si nu intr-o zi oricare ci taman pe 8 Martie...acum am inteles eu de ce m-au aminat atit cei de la spital...tineu neaparat sa-mi amintesc de Ziua Femeii de anul acesta toata viata...
[red]Andicu,Galinarodica,MOana,Danutza,Danap,Marrina,Bugnar
Felicia,Mirona,Cristinna,Kitta,Stuart,Aventura,Adela,Florentin,Voicu bebi,Cami,Motzunica,Mishu,Iepurica,Alexia,si absolut toate fetele ...daca am uitat pe careva sa-mi fie cu iertare

Mergi la inceput

Si daca aveati dubii in ceea ce priveste faptul ca sint toanta,priviti mesajul de mai sus...eu n-am nici-o idee de unde a aparut atita roshu...si totusi eu l-am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Picca, esti o dragalasha mey, cum sa fii tu... "toanta", auzi la ea! Mai bine spune-mi, tu l-ai scutit de "podoabe" pe motaniciul tau? ca al meu sot s-a trezit ca are mustrari de constiinta, cica la el: cum o sa-i facem noi asa ceva d-lui Motan? Desi dr-a vet. zice ca e cel mai bine, acum, cand n-are inca 1 an... ca mai incolo riscam sa ne "spritzuiasca" peretii...

Rami, ai ghicit, mai am vreo 5 examene...dar scap eu de ele! io fata dulce... las' ca presimt ca ne dai si tu curand o veste mare

Andicule, petrecere frumoasa si asteptam poze, nasico!

Danutza, cu siguranta ca a fost o compensare la cumnata ta... nici nu putea face D-zeu ceva mai frumos pentru ei...decat sa le daruiasca un puiut sanatos. Si las' ca va veni si la tine ziua in care vei fi mamica fericita, daca nu la al 3-lea FIV, poate chiar mai devreme, natural!

Princessita, Adriana bineinteles ca vom fi alaturi de voi si in continuare, ca si pana acum, cu conditia sa aveti mare grija de voi si de bebelinii din burtici, si sa ne mai povestiti si noua din cand in cand cum merg sarcinile, poate chiar si o pila sau o vorba buna pentru noi la Doamna Barza!

Olteanco, si io sunt biciclista, dar mai de ocazie, asa...ca am dioptrii ff mici, de distanta... Moama, da ce esti mey cu ochelarii astia, ai grija ce faci, ca te spun lu' grasu!

Motzu, Danutza, daca as sti sigur ca viata asta agitata pe care o ducem e cauza, m-as muta imediat la tara, fara sa clipesc, as lasa si servici si tot, pana as ramane ... As relua viata ancestrala a bunicilor care faceau copii fara sa se chinuie, si culmea, reuseau sa-i creasca mari si sa-i aseze la casa lor pe toti. Dar din pacate numai Cel de Sus hotaraste cand si daca e momentul... Facem si noi tot ceea ce ne sta in puteri, poate uneori mai gresim, fata de noi sau altii, ca nimeni nu-i perfect, si atunci D-zeu ne mai incearca nitzel calmul si rabdarea, sa vada daca suntem destul de "coptzi" pt. lumea asta...

Kitta, ai facut testul? eu iti tin pumnii sa iasa II de toata frumusetea... Hai, da-ne o veste buna!

Pupilici la toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely da scumpa...motanul meu saracutul e un motan lovit in orgoliu...deci cit se poate de castrat...dar e numai vina lui, pt ca acum 1 an si ceva mi-a plecat la gagici vreo 4 zile,timp in care eu l-am jelit de mama focului...noroc ca s-a intors...plin de purici,zgiriat,smotocit si slabanog ce-i drept...si atunci am zis ca mai bine-l fac "fetitza" decit sa mor eu de inima...

Mergi la inceput