Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Draga Princess - principesso!!!!!!!!! ABIA ACUM AM CITIT SI PAGINA 5, FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MA BUCUR ENORM PENTRU TINE, SOTUL TAU SI INGERASUL VOSTRU!!!!!!!!

SA AI GRIJA DE TINE, SA FACI TOT DE-TI ZICE DR. SI SA AI PARTE DE o sarcina usoara si un bebeu - ingeras minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely , esti o fata minunata, vei vedea ca minunea va veni si la tine pentru ca meriti ! Dumnezeu te va rasplati pentru modul in care te comporti cu cei apropiati tie, iar cumnata ta probabil te va invidia si mai mult ! Asa ii trebuie ! Te si succes la examene in continuare (banuiesc ca mai ai, nu ?)

Bubulina, Mishulina, Stuart, Asi, Cami, Lachione, si toate celelalte, va si week-end placut !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Amely - FATA DRAGA, capul sus, inima mare, vine si la noi ai sa vezi!!!

O sa fim toate gravidutze, important este ca ne avem una pe alta! Eu ma simt foarte aproape de voi fetelor, dragelor!

Va !
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Adriana Pricess felicitariiiiiiii

Mishuleeeeeee ia vezi ca io tot cu dupa coltz sunt

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

si acum urmez io..tana,,,na...na...na..naaaaa
tana...na..na...

sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc mult de tot pentru incurajari! Si credeti-ma, daca ar sta in puterea mea, v-as lua pe toate la gravidute alaturi de mine! Asa nu imi ramane decat sa va promit ca voi mai trece pe la voi, sa va mai incurajez din cand in cand si sa va impartasesc cum merge sarcina.

Da, cred ca de data aceasta va fi bine. Cel putin daca se adevereste presupunerea lui T ca data trecuta a fost un simplu accident cromozomial. Oricum, miercuri seara am programare, si orice tratament imi va recomanda il voi respecta cu strictete.

Aventura, ti-am trimis PM.

Va pup pe toate

Adriana
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari Gravidutzelor!!! Adriana si princess sa duceti sarcina cu bine pana la termen si sa aveti bebei sanatosi si papaciosi!!! Ma bucur enorm pt. voi si sunt de-a dreptul emotionata de valul de care sper sa ne cuprinda si pe noi celelalte! Sa aveti grija de voi si de samburei!

Adriana, pe tine te-am mai felicitat si ieri, ca eram sigura ca esti gravi!

Pupicii au fost pt. toate fetele, ca io acum plec la tzara...ii facem parastasul de 1 an tatalui meu..........................

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

dute soroooo asta e...acu ma chemi acu ma usuiiii

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Princess si Adriana Mica, felicitari! Sa aveti o sarcina usoara pana la capat!
Liana, si eu tot "biciclista" din decembrie!
Mishule, fata, nu mai fi suparici ca uite se poate!
Eu sunt in febra examenelor si n-am prea mai scris...sunt in z25 a CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Princess si Adriana, felicitari si sa aveti grija de voi! Va doresc sarcina usoara si bebei sannatosi! Sper sa mai auzim cum va merge, sa nu fugiti de tot la "mamici"

Cami, pot sa-ti spun si eu ca parca mi-ai citit gindurile. Imi pare tare rau ca nu am mai apucat sa vorbim cit am fost in tara, dar am avut si eu tot felul de probleme, pe linga cele 2 fiv-uri nereusite, ca si cum nu ar fi fost de ajuns ele! De cind m-am intors am constatat ca toata lumea in jurul meu la servici e gravida si fara probleme si prea multe dorinte pentru aceasta realizare. O sa-ti mai scriu pe mail. Dar te rog incearca sa nu te descurajezi de tot, eu vorbesc, care am senzatia ca am sufletul amortit dar daca zgindar putin la suprafata ma apuca un plins de nu mai stiu cum sa ma opresc.

Amely, pe undeva si eu sunt intr-o situatie asemanatoare in sensul ca si cumnata mea are un baietel pe care l-a facut la 41 de ani! Noi ne intelegem bine cu ei, nu asta e problema dar cind ma gindesc la cite probleme are ( e nevazatoare si ea si sotul ei!) iar baietelul e asa de frumusel si bineinteles fara nici o problema ma intreb de ce s-a putut la ei si la mine nu? Poate asata a fost ca o compensatie pentru toate problemele pe care le au?

Mishulina, sa stii ca nu te-am uitat si ma bucur sa te vad din nou pe aici. La fel ca si tine speranta mea a cam disparut, a adormit pe undeva si eu nu mai pot s-o gasesc si la fel ma intreb si eu : de ce? Care e motivul pentru care nu pot sa am si eu un bebe al meu?

Mergi la inceput