Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
andreeaatan spune:
Pupici pentru fetitele care vor sa se mai odihneasca un pic inainte de marile eforturi ale vietii: umblat, catarat, tinut de patut 10 minute...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Cornelia spune:
Pupici!
Elisor, Cloreta, Gusta si noi ne inscriem in categoria puturosi. Ce sa va zic, nu disperati!
Citind descrierea Teodorei, o vad pe Maria la aceeasi varsta, cu diferenta ca ea se sprijinea pe picioare si avea vreo 10 kg
. Asa cum a urmarit-o Elisor pe Bianca sa se intoarca, am pandit-o si eu pe Maria. Nu dormeam noptile de grija asta. Nu exagerez, dar copiii din grupa ei de varsta mergeau tinandu-se de mobila, iar unul singur si Maria nu se intorcea!!! Cum mi-au trecut piticii: a crescut si timid-timid a inceput si ea sa faca toate lucrurile astea
si am facut din ea o intelectuala
ca sa pot si eu sa spun ceva despre ea, lucru care s-a dovedit a fi cu doua taisuri, dar asta e alta poveste.
Cu Stefan istoria se repeta pana la un punct. Doar ca el e mult mai activ. Nu ii reuseste mai nimic, dar incearca si nu sta locului, se arunca mereu cu capul inainte. Partea buna e ca am si eu in casa un copil energic (in felul lui, evident
), partea rea e ca nu ma pot lauda cu mai nimic la el, ca nici "telectual" nu vrea sa fie
. Totusi, mi se pare cel mai scump bebelus si sunt convinsa ca e sanatos.
Am scris polologhia de mai sus, ca sunt nedormita si eu atunci am chef de vorba
. Nu am dormit mai deloc azi noapte si am ramas iar fara caldura, ca ni s-a spart instalatia
.
Despre bucatariseala: eu le invidiez in tacere
pe toate gospodinele. Eu nu gatesc. Punct. Adica, mai pun si eu mana pe o tigaie/cratita etc, dar doar in cazuri extreme. A, si fac prajituri!Tocmai am primit un tel. de la Doru in care imi reprosa ca l-am imbolnavit: are greturi si tot tacamul
, a fost la dr. si i-a zis ceva de fiere si ca trebuie sa manance de regim, nu cartofi prajiti
. Culmea e ca daca ma apuc de ceva, imi face placere, dar nu am timp si nu am nici o explicatie despre cum reusiti voi sa cresteti copii, tineti casa in ordine, sa gatiti si chiar sa mergeti la serv.
.
Si ca tot am adus vorba: miercuri, 1 februarie incep serviciul!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
monu spune:
aoleo, beatrice!!! am glumit!!!! eu de fapt vroiam sa te laud cat de buna gospodina esti!!!!! si ce retete minunate ne arati!!!! nu te supara daca am avut o exprimare gresita. pleaseeee
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
loreen spune:

pentru urari...same to all
Gusta ce-ti veni draga sa faci fata tolomaca...da tu te uiti in gura lu' Munteanca?! Stai blanda ca a mea care-i decana la fete si e tot varza la capitolul asta...Io ii fac bravo sau pa-pa si ea rade ridichea la mine si-mi intoarce pampersul si pleaca la plimbare...Cred ca ti-ai dat seama de-acuma ca fiecare medic este cu pasarelele lui asa ca io zic sa ne bucuram de copii nostrii asa cum sunt,unii mai inventivi decat altii,mai slabuti sau mai grasuti,albastrii sau maronii...sunt ai nostrii ii iubim...sanatosi sa fie ca restul curg de la sine...
Spor la invatat bafta la examen si hai come back sun...
Beatrice tie nu ti-e bine aici...ce ai...pune mana si baga retete si nu sta...cui nu-i place inchide ochii nu se uita si gata trece mai departe...eu unde mai balesc...ca acuma ma supar si ma duc la munca si gata nu mai dau de-aici...aia cu spanac si branza chiar ma pasioneaza ca aia mare mananca spanac sa vad si dansa mica...
Uite ca la baghete semipraparate nu m-am gandit...o sa caut...dar si inghetat sa fie usturoiul tot il simt ca as manca non-stop...

Elisor
lui tiza mica...
Cloreta

...stii vorba aia din batrani"io ca voi am fost-zise Delia"...9 luni uau nici nu-mi vine sa cred...
Azi mi-a dat mesaj sefu ca a nascut nevasta-sa...nici nu stie ce-l asteapta...dar m-am bucurat ca stiam ca-si doresc o fata...in acelasi timp m-am cutremurat la ideea unei nasteri in spitalul nostru...brrr
Ma duc sa-mi adorm mimoza...a bagat bine la ghiozdan un borcanoi ca azi am avut masina si mi-am bagat picioarele in el de gatit...mai ales dupa flitul care mi l-a tras ieri...si chiar era buna budinca
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
De cind s-a saltat pe picioare maimutza mica a mea de Andrei numai asa ar vrea sa stea. Oboseste si nu stie cum sa faca sa revina pe podea singur si atunci se enerveaza si plinge. Dar plinge si daca il pun eu pe podea. Nu stiu de fapt ce ar vrea.
Cineva zicea ca se mira cum doarme Andrei singur. De citeva zile azi e prima data cind il vad ca adoarme iar singur. Si asta pentru ca am plecat eu de la calculator. Nu-i trebuiesc decit fix atunci cind butonez. Si da-i plinsete si urlete si vezi sa nu mai adoarma. L-am lasat pe jos si m-a dus la bucatarie sa-i fac masa de prinz si cind m-am inors l-am gasit in pozitia lui obisnuita de somn, cu fundicul in sus printre jucarii.
I-am luat cilindrul muzical de la Chicco dar nu prea a cazut pe spate de la el. Il mai are cineva, se joaca bebelusii cu el?
Na, ca s-a trezit si maraie...
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
loreen spune:
Gata facem nani...
Cornelia imi pare bine pentru tine...esti mai hotarata decat mine...eu in fiecar dimineata ma trezesc spunandu-mi ca asta e ultima si trebuie sa iau o decizie...aiurea...sper sa pot totusi sa-mi dau seama de ceva concret pana la inceputul saptamanii viitoare...
Gabitza noi il avem,ca l-am primit cadou cand am luat masinuta de la ei,dar nu se omoara dupa el decat cand sta pe oala ca sa aiba ocupatie...in rest nici nu-l vede...
Azi am renuntat la operatiunea oala...am gasit-o gata facuta asa ca nu mai are rost ca nu face decat odata pe zi,rar de doua ori...
In schimb ma innebuneste cu statul in picioare...penduleaza cat e canapeaua de lunga si cand ajunge la capete tipa ca nu mai poate merge...nu-si da seama ca daca s-ar lasa jos ar putea sa o ia taras pe coate...A...dar mai nou am descoperit altceva...ii spun ca nu are voie sa puna mana ca-i dau na-na. peste degete..mimoza ce credeti ca face... incepe si ea sa dea cu manuta in obietul respetiv si face "a...a...a"...ma umfla rasul cat e de serioasa si patrunsa de fenomen
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Mie mi-e mai usor acum sa-l pun pe Thomas in picioare si sa-l schimb asa. Si am mai descoperit ceva si eu: l-a apucat cheful de umblat dintr-un colt in altul al patutului. Inca miscarea e slaba, dar cel putin nu se loveste.
Prea l-am laudat ca are bunul simt sa se aseze la loc in fund dupa ce se ridica. Azi mi-a reinventat expresia "limita bunului simt". A tras o cazatura pe spate din aia de zile mari.
Oare o sa pot atipi si eu 10 min?
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
gusta spune:
Fetelor eu asa o catalogez tolomaca.
Elisor sa stii ca si Mara la 7 luni la control sau la 6 numai stiu exact.A luat-o de sub brat si a ridicat-o in sus si la fel mi-au zis ca pentru varsta ei ar trebui sa lase picioare jos si sa nu-i fie frica.Dar dupa si-a revenit.Dar sunt curioasa sa vad ce iti spune neurologul.Multi pupici lui Bianca.
Revin ca ma cheama Mara
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
corni spune:
Loreen, La Multi Ani pentru Delia
.
Gusta,imi pare rau ca ai facut fata "tolomaca" si mai ales ca a plecat totul de la ce am scris eu din spusele doctoritzei mele.
La controlul urmator nu mai citez nimic din ce spune ca sa nu mai nasc discutii de genul asta, chiar nu-mi plac deloc.
monu spune:
ne-a sunat asistenta sa ne intrebe cm facem cu vaccinul antirujeolic. am zis ca nu prea il facem si ne-a rugat frumos sa trecem pe la ea sa dam in scris in fisa fetei ca nu il facem ca vine sanepidul pe capul lor. asa ca noi am cam terminat cu cap asta. si a fost intelegatoare ca vrem sa il facem dupa 1 an si nici nu a facut comentarii pro sau contra.
matza mea s-a catarat 1 ora prin pat si prin pat a adormit singura pe jos (pe paturica cu jucarii) si doarme nemiscata!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana