Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by tzumpiloi
Corni, Androix a pomenit prima data pe forum de salariul asta! Eu inca nu am primit un raspuns de la al meu angajator ref la asta !

Aici sunt! Care-i faza ca nu am fost atenta?

Andreea, foarte misto pagina aia. M-am uitat si eu putin, am calculat una alta si in final am dat cu bookmark la ea ca s-o aprofundez mai tarziu.
Fetele, am fost afara si este o vreme superba. Nu este deloc ger, e soare, nu bate vantul, imi pare rau ca nu am stat mai mult. Am fost sa ma tund si am comis-o! Sunt o frumoasa acum, dar tot nu m-a tuns tanti aia fix cum mi-am dorit iar eu ca tuta nu i-am zis. Adik as fi vrut o idee mai scurt decat mi l-a lasat ea, dar cand m-a intrebat i-am zis ca e bine Ma rog, bine macar ca m-am dus, ma simt altfel acum. Si am mers si cu fi-miu cu caruciorul. Nu va zic ce cuminte a stat fix pana la sfarsit cand s-a pus pe un plans de ti se rupea sufletul.
Ma duc sa spal un teanc de vase si sa gatesc o delicioasa vita cu sos rosu si paste Reteta daca vreti o dau, dar dupa pen ca pana nu ma invart prin bucatarie ca s-o gatesc efectiv, nu o cunosc, improvizand pe moment

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Corni nu te supara ca tu nu ai nici o vina.Eu asa mi-am catalogat copilul si am facut-o singura .Eu chiar sunt curioasa ce mai zice pentru ca vreau sa vad si parerea unui medic ce ar trebui sa faca copilul.Serios chiar ca nu sunt suparata iar daca tu te-ai suparat eu imi cer scuze .

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai fetele ce aveti azi...?!

Corni saru'mana pentru urari...nu cred ca cineva de aici poate sa se supere sau deranjeze pentru faptul ca unii copii nu fac ce se spune in carti ca ar trebui sa faca sau spun dr la control...Ca dovada ca noi suntem trei care mergem la acelasi dr. si fiecaruia ii spune altceva desi copilasii nostrii sunt de varste apropiate...Eu imi rezerv dreptul de a fi mai sceptica legat de dr. pentru ca sunt la al doilea,insa pentru celelalte care poate nu reusesc sa obtina mai multe informatii de la doctori ceea ce le spui tu poate fi un punct de reper...
Asa ca pentru tine si scumpa mica si eu sincer chiar astept sa vad ce-ti mai spune...si vorbesc la modul cel mai serios,pentru ca mie nu-mi scapa atatea informatii...am zis eu clar am fata de proasta...sa vezi cand mi-o vedea spatele...

Andreeaatan si a mea le trage de numa numa... aluneca pe parchet si numa se aude poc...si urlet si iar o luam de capat...poc si urlet...noroc cu pampersul ca nu are prea multe vanatai...dar tot am gasit una pe-o parte

In seara asta iar ma chinuie talentul culinar si vreau sa-i fac mimozei alta budinca,de paste cu branza de vaci...ii sparg mufarina daca nu gusta macar...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ne-am intors si noi de la vaccinul AR..........Doamne era un plans la aia in cabinet ca injectase deja vreo 3 copii si mamele lor se chinuiau sa-i imbrace....jaleeeee mareeeee. Vad ca pana acum Iulia se prezinta bine.....cred ca e mai putin dureros decat cele facute in picior.
Elisor asa mi-a zis si mie ca nu da nici o reactie dar sa nu-i fac baie generala 2-3 zile......si nici de supozitor nu mi=a zis nimic, sper ca nu v-a fi nevoie.
Beatrice eu am incercat pana acum 2 din retetele tale si am fost incantati .....si oamenii mari si buburuza mea. Eu una mai asatept ideei ca sunt in mare lipsa de inspiratie.
AAAAAaaaaaa am si cantarit-o pe printesa mea are 8 kg la 7 luni si 1 saptamana.
Revin ca maraie de zor...

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Gusta,nici eu nu m-am suparat si nu trebuie sa-ti ceri scuze dar mi-ar fi parut rau sa o faci pe Mara asa,nu mai pronunt cuvantul ca nu e ptr. ea ,fiind determinata de ceea ce am citat eu din spusele doctoritzei. pentru Marutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor, toti bb-ii de aici sunt vaccinati AR? numai eu sunt cu refuzul la AR?

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Salutare mamici si pupici pentru bebelusi!

Rares a capatat niste bubite pe barbita, sint de fapt niste punctulete rosii, iar cind il spal se accentueaza si mai mult. Ma gindesc ca de la faptul ca e mare degustator de ce prinde in minutze. Poate aveti idee ce sa-i aplic desi e cam greu ca o sa se frece si o sa bage in guritza.

Andutzy, Rares maninca demult orez cu lapte(fara zahar), iar acum am incercat si gris cu lapte. Ii place... chiar si asa neindulcit.

Beatrice, eu chiar iti multumesc pentru idei de gatit. Cu cartea de bucate nu m-am impacat niciodata. O iau, o studiez ... termin de studiat si nu stiu ce sa fac. Asa cu poze mi se pare mai usor sa ma decid. Am facut si niste prajituri pozate pe la culinare si au iesit bune.
Gabitza, Loreen, Andreaatan deci ne astepta vremuri solicitante nu gluma.
Fran, vin pozele? Abia astept sa va vad.
Ioana, mie chiar imi place la cumparaturi, dar seara, pe frigul ala.. as fi ales cu siguranta prima varianta. De unde mai atita energie la voi ?
Elisor, pentru ca ar fi trebuit Rares sa fie mai ..energic, doctoritza ne-a recomandat pe la 7 luni Tonotil N. Eu am citit prospectul, nu am avut nimic de obiectat impotriva medicamentului decit ca dadea pofta de mincare. Si atunci am renuntat la el. De atunci a facut progrese si doctoritza nu s-a suparat ca nu i l-am dat, a zis sa am in vedere medicamentul ca-i bun si pentru noi.
Bravo pentru micuta curajoasa vaccinata si tinem pumnii sa fie totul ok la control. Si ramasesem datoare cu un raspuns: cind aveam vreo 18 saptamini de sarcina mi-am descoperit o gilma care s-a dovedit a fi fibrom. Asta era motivul pentru care trebuia sa fac cezariana. Acum astept pina la vara sa vad cum evolueaza si daca nu se micsoreaza tre sa ma operez. Oricum am interdictie la bebe2 mai rau decit daca faceam cezariana. Si stau cu frica-n sin.

Gata, la munca cu mine! Mai am o ora si sint in cautarea unei idei. Daca nu o vad o s-o las pe miine, poate vine mai usor.
O seara linistita!

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, nici noi n-am facut vaccinul AR. Culmea e ca noua doctorita ne-a zis ca mai bine nu-l facem inainte de 9 luni. N-a zis nimic de declaratie pe propria raspundere ca nu-l facem.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Salutare

ma bag si eu scurt in discutie ca sunt pe fuga.

Beatrice si Corni please spuneti-ne in continuare retete si parerile lu' Munteanca... eu le citesc cu mult interes pe toate.

Referitor la retete am facut si eu gogoselele alea ca prea ati zis toate ca sunt bune, dar le-am gresit... si daca va mirati cumva cum se poate asta la o reteta asa simpla poftim: am "uitat" niste bucati mai mare de cartof si am uitat sa pun unt...Asa ca azi o sa mai incerc odata....Si eu astept cu mult interes aia cu spanac

Simona ma intrebai de carte, nu am scris si de unde e pt ca e o carte nemteasca si din cate imi amintesc asta nu prea e o limba "populara" la noi...whatever se cheama Babys spielerisch fördern de Anne Pulkkinen si prooooomit ca mai citesc si va mai scriu.

Andreeaatan felicitari pentru workout-urile tale acasa, nu stiu cum reusesti, eu sunt cateodata disciplinata merg si 2 saptamani zilnic la sala, dar de una singura nu pot sa fac nici sa ma bati... ma opresc din abdomene sa citesc vreo revista sau sa umblu cu telecomanda...uit ce am facut si ce nu...groaznic...pot sa te intreb ce anume faci, general asa sau o chestie anume?

vroiam sa va intreb, cum e cu pestele, putem sa le dam, ce si cum? si ma intreb, de ce oare nu o exista nici un borcanel cu ceva cu peste? sau nu am vazut eu...

si nu in ultimul rand La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi si mai ales Deliei sa te faci mare si frumoasa si un pic mai mancacioasa

Monica si Robbie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salutare,

eu tot chioara de somn sunt, nu stiu ce sa mai fac, se trezeste peste noapte, nu mai adoarme si evident ca si noi suntem morti de somn, nu mai dormim de 4-5 nopti, e super nasol. o fi de la dintzi?? l-am controlat si sus nu am simiti nimic, adica il doare de la aia doi de jos?? febra nu are, e vesel, maninca si nu prea.da parca nu pare bolnav.

Adina, si Matei are 8 kg. poate vre-o 100,200 mai mult.

Beatriced adica dupa ce am invatat sa ling ecranul acu nu mai vrei??????????????????????????baga retete POZEEEEEEEEEEEEE!!!!!

elisor cu vaccinul: Matei a facut reactie, i-a curs nasul, a stranutat, nici nu vreau sa-mi aduc aminte,daaaaaaaaa.. multi nu au avut nici o reactie!!!!
nu mai stiu ce vroiam sa scriu, ca sunt dusa cu capul, mi-e super somn!!!!

Mergi la inceput