Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Beatrice- scrie, draga, retete. Ai dreptate, bucataria romaneasca este plicticoasa si ingrasatoare.

Cred ca de la Craciun n-am mai facut nimica de inspiratie romaneasca. La Paste e si mai simplu-sunt atatea retete de miel si romanu' face friptura si gata...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adina, Filip are 8.270 la 8 luni si jumatate. Si mie mi se pare putin, sa vad cat o sa aiba saptamana viitoare. Macar o suta de grame sa ia ca altfel ma sui pe pereti. Nu se omoara cu mancarea in continuare...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Corni imi cer scuze ca am zis tampeni .O fi avand dreptate asa este.

Eu nu imi stimulez copilul in nici un fel ea e tolomaca de felul ei (dar e a mea si o iubesc asa) .Asa o fi trebuind eu nu stiu.Iar cu pa la 8 luni poate asa trebuie.Numai ca ei inca nu constieitizeaza ce inseamna ala pa si incep sa faca asa.

Beatrice scrie mama retete ca uite asa imi mai amintesc si eu de painea cu usturoi care sta in congelator si care acusi nu o sa mai fie.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Hai, mai Beatrice, sa nu te superi! Pai eu ziceam ca nu mai citesc ce scrii ca ma complexezi, tot ce faci arata perfect si se vede ca le faci cu placere, nu numai ca sa ai ce baga in gura... Zau, eu la ce as mai saliva?? Asa ca da-i inainte si fa-ma (-ne) de rusine!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Beatrice, te rog pune retete in continuare!
Eu nu prea am gatit pana acum si ma inspira f mult retetele tale!

Fetele, stiu ca exista si carti de bucate dar pe mine ma stimuleaza Beatrice cu retetele si pozele cu rezultatul final!

Corni, Androix a pomenit prima data pe forum de salariul asta! Eu inca nu am primit un raspuns de la al meu angajator ref la asta !

Am facut papa si pt Mariuca- piure cu file de curcan , pasate evident

M+am ars tare la un deget la oala cu presiune si ma ustura de mor!

Ma duc sa hrtanesc bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata fetelor ( cam pe la pranz ce-i drept )

LA MULTI ANI DELIA, CARINA EMILIA, TEODORA MARIA, GEORGIA EMILIA, si ERIC CHRISTIAN. Sa cresteti mari si sanatosi, sa aduceti numai bucurii parintilor si bunicilor vostri.
Eu am sunat dimineata la colegii mei de servici si le-am batut obrazul ca nu mi-au dat salariul de care zicea Corni. Cica studiaza problema si ma anunta ce s-a hotarat.
Corni dau o bere daca raspunsul e pozitiv
Elisor, se poate si asa referitor la vaccin pentru ca noua asa ne-a zis pedi cand i-a facut vaccinul la 7 luni. Atunci incepuse scandalul ca rujeola prin spitale si cand a venit am intrebat si de vaccinul asta. Ea ( adica pediatra )ne-a zis ca n-are rost sa-l facem ca ramane descoperit la 1 an si jumatate(cam atunci ar trebui sa-l faca)si ca nu-l inteapa numai de dragul de a-i face vaccin.
Loreen , multumim de reteta. O sa-i fac si eu sa vad daca-i place

Dragos exerseaza de aseara figura cu asezatul in fundulet din patru labe. A descoperit ca poate si asa. Acum e tare fericit ca se joaca cu ceva nou adica linguri de lemn, telul din bucatarie, polonicul. Merge in rotobil cu ele in mana ( cate una in fiecare manuta )si tipa de fericire
Aseara am facut spaghete cu ton( pentru noi )si am uitat o cutie de ton pe masa. Nu stiu cum naiba a ajuns la ea dar o lingea cu o satisfactie nemaipomenita. Sper numai sa nu-i fie rau. Vad ca pina acum n-a patit nimic dar mai stii....Daca m-ar auzi pediatra m-ar impusca
Dati-mi si mie un sfat, va rog frumos: cu ce sa-i dau brazica topita ca banuiesc ca goala sau cu paine i se lipeste de cerul gurii si se inneaca.
Azi dimineata a papat branzica Almette cu paine. Mama da gustoasa mai este. A fost incantat ca-i dau altceva decat banalele cereale pe care nu le suporta.

la mamici si bebici
Simona deDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

multumim pentru urari mamici scumpe! Si uram la randul nostru LA MULTI ANI bebicilor nascuti astazi!
Azi ceva mai bine cu papa, sper sa isi revina moaca. S-a trezit mai devreme azi, pe la 6.30, cred ca de foame ca ieri a mancat aproape numai lapte.
Si s-a culcat la sapte si s-a trezit la opt. A mancat mar cu biscuiti, cu greu dar a mancat. Marul l-am fiert ca nu se omoara cu marul crud din pacate.
Sa vedem daca papa la pranz ciorba de pui cu bors ca i-a facut bunica-sa special.
A adormit pe la 11 - ieri a dormit o juma de ora toata ziua - si sa vedem cand se trezeste ca vreau sa mergem la controlul de opt luni.

Gusta, nu mai zice asa de bebe ma draga de ea. Si a mea e lenesa dar parca nu imi vine sa ii zic asa. Ce sa mai zic, la 8 luni sta doar in fund dar mai cade si pe spate, nu merge de-a busilea, nu ridica fundul cand sta pe burta ca macar sa incerce sa se tarasca, de ridicat nici vorba. Nu participa deloc la incercarile mele de a o tine de subsori pe picioruse, se lasa moale ca o carpa. Daca vreau sa fac bicicleta tine picioarele batz si nu vrea sa le indoaie dar in picioare cucu. Am pus-o de cateva ori in premergator si sta pur si simplu. In final am renuntat pt ca am citit ca nu trebuie pus daca nu se ridica singurel la marginea patutului.
Beatrice, nu te supara ca doar a glumit ce d-zeu! Tu baga mare la retete ca e mai usor de citit aici decat in cartea de bucate. Nu suntem invidioase, eu una te admir.

Loreen, ai cea mai mare fetita din gasca!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Tzumpiloi, pentru arsuri pune mama miere, rapid. Iti ia arsura, usturimea, ce vrei tu! Eu m-am oparit cu apa pe un san... Imagineaza-ti ce am simtit! Si mi-a trecut in catvea minute cu mierea... Este si cicatrizanta si ce vrei tu!

Fetili eu nu m-am suparat ca am unde sa pun retete nici o grija, dar pentru ca imi place sa impartasesc cu cineva, am zis sa fiti voi... Si pentru ca tot sunt intr-o tara unde se prepara diverse chestii gustoase profit de faptul ca am de unde le lua si le fac si eu!
Asa ca o sa continui sa le pun si sa fac si poze..

Va zisesem de o reteta cu spanac si branza. Te lingi pe degete. Gustul este incredibil! Este reteta poloneza... Acum o traduc si o pun cred duminica dupa ce o fac... ca sa fie reteta si poza...

hai pupici

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hello!
Am venit de la vaccin, a fost super ca nu a plans decat putin de tot, chiar cand a intepat-o si a uitat repede pe ea de cumintica! Si mi-a zis sa nu-i pun paracetamol supozitor ca nu e nevoie, nu o sa aiba nici o reactie, nici acum, nici mai incolo, nici un bb de la ea nu a avut reactii. Vom vedea.
Pe langa vaccin am primit bonus si o trimitere la neurolog, ca a tinut-o de subsori si se lasa moale ca o carpa si ar trebui sa fie mai...energica. O sa primim tratament, ea nu ni-l poate prescrie doar neurologul. Saptamana viitoare vom merge, de data asta ma duc la altul ca vreau si o alta parere.
Asa ca piticii mei s-au dovedit a fi reali si uite ca instinctul de mama cu pitici pe creier e cat se poate de real, ar trebui sa ma bucur, nu?
Simona mie mi-a zis pedi ca ii va face si ROR-ul la 12-15 luni, ca asta a fost unul din motivele pentru care vroiam sa-l refuz.
Cloreta si Bia mea e excat cum ai descris tu, parca as fi spus eu despre fata mea, dar ma voi lamuri saptamana viitoare. lui Teo, nici a mea nu prezinta nici un interes in rotobil, la nimic ce tine de picioruse, cu manutele e exact pe dos, daca ar putea ar zbura.
Beatrice nu stiu ce-ti fac daca vei lipsi din peisaj, m-am obisnuit cu tine aici, asa energica, binedispusa mereu si cu Alexut la fel, o luna plina (la chip ma refer) mereu zambareata. Cat despre retete...pai eu am o lene sa caut prin cartea de bucate, iar daca tu tot le pui...imi usurezi munca, mai ales ca le vad si cum arata, azi fac si eu fasolea (mersi pentru idee) si caut intr-un supermarket bagheta (nu stiu daca o voi gasi, dar daca nu fara),
Monu ai o fetita scumpa, mai ales ca sta cu atata placere pe olita. pentru perseverenta.

Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Oana a venit tati si n-ai spus ce cadouri ati primit?! Ce mai face Alex? Dintisorii au iesit?
Erau bb la vaccin, unul avea 11 luni si nici un dinte, iar altul 7 luni si era al 6-lea pe drum, asa ca intervalul e mare, probabil asa e si la pasit, cum spuneai tu, Cristina.
Am fost primii la vaccin, asa ca am terminat repede, dar tre' sa mai ma duc o tura sa-i fac si lui Andreas moldaminul, probabil o fi terminat cu vaccinarile.
Va pup

Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

Mergi la inceput