Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani pentru DELIA, CARINA EMILIA, TEODORA-MARIA, GEORGIA-MARIA, ERIC CHRISTIAN sanatate si noroc!

Ieri n-am mai intrat sa va spun, va spun acum.
Am convocat pedi intr-o audienta telefonica (vreo 15 min) cand are ea timp ca vreau sa pricep de ce e atata nebunie cu vaccinul asta. Ideea e ca nu mi-a spus nici sa-l fac, nici sa nu-l fac, e decizia mea (asta mi-a placut, ca la primul telefon m-a enervat, dar am inteles-o ca era super agitata), ea doar mi-a "povestit" ce si cum si am hotarat SA-L FAC. Ma enerveaza ca atatea polemici s-au creat cu vaccinul asta ca te doare capul. Ce m-a ajutat sa ma hotarasc pentru "da" a fost si faptul ca Bia nu a avut nici o reactie la celelalte vaccinuri, o febra pana in 38 la unul din ele, nu mi-a racit niciodata ca sa trebuiasca sa-i dau vreun medicament, deci mi se pare destul de rezistenta la boli, spre deosebire de Andreas.
Asa ca la ora 12 suntem la vaccin, eventual ceva mai repede ca vreau sa fiu PRIMA!!!

N-am citit prea mult din urma, dar pana unde am ajuns raspund.
Tzumpiloi, Ioana, Andreeaatan, Corni va multumesc si voua pentru ca m-ati bagat in seama cu problema vaccinului.

Corni asa e cu spanacul, ai dreptate, noi suntem fani spanac, daca il reincalzesti elimina toxine nocive organismului, deci no way.
Simona, Crissu multam de raspunsul cu pudra, deci sa nu le dau ca nu se stie.
Simona sa inteleg ca tu nu ai fost convocata la antirujeolicul asta? Se poate si asa???
Simona te inteleg cu sperietura si a mea s-a intins dupa un servetel si la molfait in gura si am incremenit cand am vazut-o,i-am bagat deshtele pana la omusor, nu cred sa fi scapat ceva pe gat, dar am zis ca tre' sa fiu mult mai atenta.
Florentina de necrezut cu analizele Mayei, pai si eu care sunt mai paralela stiu ca in hemoleucograma apar acele euzinofile, le-am vazut mereu prezente, of, totusi e vorba de un bb ce naiba, zau ca-mi vine sa le fac un scandal incompetentilor! Ce s-ar fi intamplat in SUA daca pateai asa, ar fi ridicat doar din umeri?
Beatrice am facut si eu ieri reteta daneza cu straturile de cartofi si pireu, un deliciu!!! Multam de reteta! Am prins curaj si o sa mai fac de la tine.

Copila mea a dormit ieri asa:
sculat la 9.30,
dormit la 12,
sculat la 14,
dormit la 17,
sculat la 19,
dormit la 22,
sculat inca nu!!!
Ma duc sa-i dau desteptarea si sa pape si sa mergem in pas voios la vaccin! Tot 2 h n-are voie sa pape dupa vaccin?
Cred ca a intrat in recuperurari dupa niste nopti horror.
In manuta ziceati ca se face vaccinul asta?
Hai va pup si ne reauzim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

pt mamicile curajoase si calme si dragastoase - Loreen, ChrisDun, Cloreta, Luluku si Isto2005 care isi serbeaza astazi bb-ii Delia, Carina Emilia, Teodora Maria, Georgia Maria si Eric Christian sa va traiasca bubulinele si sa creasca mari si sanatosi
bubulina mea nu a mai binevoit astazi sa pape ca a preferatsa doarma. sper sa recupereze la masa de 13.30.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Delia, Carina, Teodora, Georgia si Eric ... Sa cresteti mari si sa va faceti fericite mamicile!

Florentina, multumesc mult... Si eu sper sa fiu o gospodina buna!

Elisor, ma bucur ca ti-a placut reteta...

Mikka, ai mai ca nu te ingrasi numai ca-mi citesti retetele... Asa ca poti citi!

Gusta, multumim frumos! Si voi sunteti scumpi rau!

Loreen, pai tu poti sa-l detectezi, dar daca sunt in pungi baghetele si inghetate nu poti detecta mirosul, mai!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Elisor in manuta se face vaccinul.
Ieri am depus si eu in sfarsit dosarul in Amzei, a mai aparut o pagina la cererea aia de 6 pagini pentru ca nu o sa se mai depuna in fiecare luna declaratia aia ca nu te-ai intors la servici.
Am scapat repede intr-o ora am terminat. Nu mi-am dat seama sa intreb cei care au depus deja dosarul ce fac.
David are dintisorul nr. 5 si il asteptam si pe 6, azi-nopate mi-a dat trezirea din ora in ora, puteam sa potrivesc ceasul dupa el, oricum e mai bine decat cand i-au iesit primii 2 dintisori cand se scula in urlete si nu reuseam sa-l potolesc, acum maraie putin si il iau in brate si adoarme imediat.
I-am facut aseara budinca din cereale cu fructe Milupa amestecate cu un mar ras si bagat la cuptor, a mancat si el si eu. Loreen tu cum ai facut budinca?
Nu l-am mai scos afara de vreo 2 sapt. si ceva de cand s-a imbolnavit si acum mi-e frica sa-l scot pe frigul asta. Poate imi fac curaj vreun sfert de ora.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

bea, mikka are dreptate. te ingrasi numai vazand pozele si gandindu-ne la retetele tale. frate da ce de retete ai!!! o sa incerc si eu carbonara italiana si lasagna!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Va multumesc mult de tot pentru raspunsurile privind CCM: ioana, tzumpiloi, andreeaatan, corni, androix - sper ca nu am uitat pe nimeni! Azi depun cererea si o sa va tin la curent (220 V)
Florentina, ce rau imi pare ca trebuie s-o mai intepi pe Maya!! Eu in locul tau nu le-as mai plati nimic in plus, ba le-as face si un scandal monstru! Chiar zilele trecute m-am uitat pe analizele mele de cand eram gravida, si mi-au picat ochii pe "eozinofilele" de care spuneai tu. Deci e o analiza de rutina! Mayei!
Simona, sa stii ca si eu am patit-o cu zgatia mea: i-am dat sa rupa niste hartie, stiind ca are suzi in gurita... si am lasat-o singurica. La un moment-dat trec pe la ea si o vad fara suzi, morfolind de zor hartie, iar in tot patutul bucatele de hartie ude si morfolite Mama denaturata ce sunt!
babygirl, daca are mai putin de 8 kg la 8 luni e ok? Tocmai am cantarit-o pe Carina azi dimineata, si avea 7.9 imbracata ... si cand te gandesti ca haleste cereale in fiecare zi (de cate doua ori, la 11 si la 15), ar trebui sa arate ca un mic luptator de sumo
Flore Bravo pentru "mama"!
Gusta bafta la examen!!
Azi am primit scrisorica de la Babycenter (ca in fiecare luna), si uitati ce zice: "Some kids walk as early as 7 months, others at 17 or 18." Asta apropo de testele "celebrei in viata Munteanu"
Mey, despre ce film vorbiti?! Eu am pretentia ca am citit ce-ati scris, dar nu-mi amintesc sa se fi vorbit de nici un film!
Baghete cu usturoi nu sunt cumva in Cora sau Carrefour, prin congelatoarele alea de inghetata?! Acolo stiu ca au si foi de placinta, si placintute (gen strudel) cu fructe de padure si cu mere...

Multumim pentru urari, andreeaatan, loreen, elisor, monu, beatrice! Va dorim asemenea! Sa fie puiutii nostri sanatosi, ca restul nu mai conteaza!
Azi Carina s-a trezit cu o ora mai tarziu decat de obicei... In rest, nimic nou... Am fost si eu ieri in Cora si nu m-am putut abtine : i-am cumparat o jacheta cu gluga, cam scumputa (30 si ceva RON), dar care ii vine super bine (am primit una aproape la fel, acum vreo doua luni, si i-a ramas mica...)
De mancat, rade tot ce ii dai (numai "felul intai"), si ii place banana de nu mai poate! Pana acum i-am dat cereale la doua mese din patru (cate are intr-o zi)... si ma batea gandul sa mai variez... Ieri i-a facut mama mea compot si a pasat fructele, apoi i le-a combinat cu cereale si branzica facuta in casa. Mananca de stinge, sa nu se deoache! Cu mancarea gatita o sa mai astept un picut.
Sa aveti o zi relaxanta (atat cat se poate) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

ChrisDun, da exact pe-acolo ziceam sa va uitati de baghete!

Mai fetili, pai daca vreti nu mai pun retete din astea misto... Defapt nu mai scriu deloc daca nu mai vreti... Ca slava domnului am atatia care vor sa afle retetele mele, daca ziceti ca va ingrasati uitandu-va la ele! Eu ma gandeam ca mai aflati si voi alte mancaruri decat astea romanesti...
Spune-ti si nu le mai scriu!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

simona filipas,nici eu nu stiam de salariul asta ptr. nastere , de fapt imi aminteam ceva dar nu am dat importanta ,acum sunt tare curioasa ce atitudine vor lua.Noroc cu fetele ca mi-au dat ideea.

Crissu,Tzumpiloi a deschis subiectul asta,daca imi amintesc bine,chiar sunt curioasa ce raspuns ai primit Tzumpiloi?

Florentina G,si eu observasem ca-i plac acriturile dar numai sub forma de zeama,iaurtul acrisor nu l-a vrut,o sa incerc si eu cu Kiwi.Ii dai deoparte samburii sau cu totul?

Loreen,intradevar este scump Mustela dar am facut un calcul si tot pe acolo ajunge ptr. ca are 500 ml si Klorane 250ml.Eu am luat de sarbatori cand aveau la oferta si un ursulet super,pe care Timeea il smotocesce cu placere, este moale .

Gusta,tu ai dreptate cand spui ca fiecare copil are ritmul lui, probabil acestea sunt niste criterii dar binenteles nu sunt batute in cuie.Nu sunt nici tampenii dar nici reguli.Iti dau un exemplu cu facutul "Pa".Sincer nu-mi trecuse prin cap ca la varsta de 8 luni trebuie sa o invat sa faca lucrul asta si a fost o idee care mi-a dat-o doctoritza, am pus-o in practica si rezultatul a fost rapid si surprinzator ptr. mine. Acum cred ca are importanta si cum stimulezi copilul sa faca unele chestii.Faza cea mai haioasa ca acum primul lucru care-l face cand se trezeste,nici nu deschide bine ochii si se ridica pe marginea patului si repeta intr-una Pa,Pa,Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bea, nu te supara pe fete... fac si ele haz de necaz Cum sa nu mai scrii retetele ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Beatrice,pe mine nu ma deranjeaza retelele tale chiar imi mai dai idei ptr. mancaruri , cateodata nu mai stiu ce sa mai fac de mancare , de mancat tot trebuie sa mancam.Si cu pozele esti mortala,chiar iti dai interesul.

Mergi la inceput