Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 25
ioana2004 spune:
mai dragelor...eu nu pot sa intru pe mesaj privat ....
daca dau pe el de acolo din dreapta imi apare tot acelasi forum....
Oare ca sunt inca incepatoare??????
IOANA 2006(1an si 2 luni)
calina73 spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu pe aici am avut o perioada cam agitata ,de regim mam tinut atat cat am putut ,am mai calcat stramb dar cantarul nu a mai urcat acum vad ca a inceput iar sa mai scada...deci de la 67 kg cat am plecat acum am 64 kg incerc si vreau sa ajung la 60 macar ,asta pana la paste....
spor la slabit!
Veve spune:
Hai sa raportez si io (n-am chiulit;am avut pc-u-n contzed vreo 2 saptamani):am avut musafiri un we intreg,joi am ajuns pe la urgente dup-o zi de vomat si ametit(o viroza stomacala) apoi am avut cateva zile cu greturi,asa c-am tinut regimul pe sarite,cu muulte abateri si cu apa putinaaa
;am avut numai 2 zile de legume si azi am trecut pe lactate.Am date jos in total 3 kile si-s multumita deocamdata.Sper sa ma mai tina![]()
si succes in continuare!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
ioana2004 spune:
Salutare...fetelor..Azi m-am trezit la fel de dimineata dar acum doarme fata si pot sta la calc...Azi e prima mea zi de lactate..sa speram ca va merge bine si poate nu dau pe alaturi.![]()
![]()
ina C spune:
Fetelor,
M-am hotarit si eu sa ma alatur voua.
Am mai incercat in octombrie trei saptamini si am slabit vreo trei kg, pe care bineinteles le-am pus la loc.
Nu mai am curajul sa incerc 3-3-3, insa voi incerca 1-1-1.
Am 1,67 si 77 kg si doresc sa ma prinda vara cu 70.
Va pup si sper din tot sufletul sa tina.
Cu ce sa incep?
Lichide consum cit incape.
ina C
ralnied1 spune:
Bun venit, ina! Si sa stii ca eu sunt de parere ca nu conteaza ordinea, de vreme ce oricum se vor repeta...
Oana, condoleante! Imi pare f rau pentru tine!
Ma bucur ca ati mai revenit o parte din cele numite de mine!
(Veve, vreau si eu concediu!!!)
Azi nu pot sta mult cu voi, ca deja e tarziu si trebuie sa ma duc la munca, dar promit sa fac in curand toate modificarile!
Ioana, am fost si noi la comun 1-1.5 luni, dar m-am lasat de "sportul" asta... Din "n" motive. Nu mai are sens sa imi amintesc acum...
Va pupic si ne mai auzim!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
baicualina spune:
Fetelor!
abia acum am vazut ca nu a mers decat un mesaj desi eu am scris 2 data trecuta cand am intrat!
primul era in care va rugam sa nu aruncati cu rosii ca mi-am facut de cap de Valentine Day!![]()

asa si mai am o veste buna!azi am terminat cu bine tot ce aveam de facut!de maine pot sa ma tin cum trebuie de dieta!pana acum cand mergeam la masa la rest. nu puteam sa mananc numai "ierburi" sau numai branza!
cand eram la carne mai era cum mai era...
insa oricum ma bucur ca in astea 2 sapt cat a durat acul a ramas tot la 58!!!

asa ca de acum daca ma apuc iar serios si mai fac si ceva miscare
e super!
nu ma las!!!vreau sa ajung la 54!!!deci nu mai am decat 4!![]()
![]()
prost e ca acum imi vin "musafirii" noroc ca am Caldo-plasturele termic de care va spuneam...si e totul ok!
stateam si ma gandeam oare daca aplic plasturele in zonele cu grasime(aripioare si burtica)oare prin caldura data nu ajuta???
voi ce credeti???![]()
am slabit eu 3 kg de cand m-am apucat de dieta pe 12 Ian. gratie suportului oferit de voi fetelor!!!
asa ca ma mentin aici pe baricade!!!!

bun venit celor noi!
va pupic pe toate!!!
Alina
mamica
de Diana care a zis tata la 5 luni!!!

baicualina spune:
fetelor si eu care ma gandeam ca am cu cine vorbi.....
vad ca toate sunteti ocupate!
las ca vine week-end-ul si poate poate!!
Alina
ioana2004 spune:
Neata fetelor....sunt aici...va citesc...
Eu m-am cintarit astazi...am 72kg....cam greu dar am dat cele500gr....