Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 26
ina C spune:
Raportez:
incep de astazi cu lactate.
In WE nu voi intra, deci ne intilnim luni.
Va doresc numai bine,ina c
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by baicualina
fetelor si eu care ma gandeam ca am cu cine vorbi.....
vad ca toate sunteti ocupate!
las ca vine week-end-ul si poate poate!!
Alina
Lasa, Alina, ca asa sper si eu in fiecare week-end, ca poate vine mai multa lume... Dar am ramas cu dorinta mai mult...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Natalis spune:
Buna ! Sunt foarte, foarte multumita de regimul acesta. Nu credeam sa dea astfel de roade. Ralnied1 te rog sa modifici listutza
am 66 de kg si continui sa slabesc. Acum ca a inceput scoala nu prea mai am timp sa intru, dar cum am 5 min va zic ce s-a mai schimbat. Succes fetelor noi !!! Sa va tineti de regim ca e f f f bun. Beti multa apa si ceaiuri si o sa vedeti rezultatele. Va
pe toate.
Orice sut in fund e un pas inainte.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Natalis
Buna ! Sunt foarte, foarte multumita de regimul acesta. Nu credeam sa dea astfel de roade. Ralnied1 te rog sa modifici listutzaam 66 de kg si continui sa slabesc. Acum ca a inceput scoala nu prea mai am timp sa intru, dar cum am 5 min va zic ce s-a mai schimbat. Succes fetelor noi !!! Sa va tineti de regim ca e f f f bun. Beti multa apa si ceaiuri si o sa vedeti rezultatele. Va
pe toate.
Orice sut in fund e un pas inainte.
Bravo!
Am modificat!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ENYA spune:
ralnied te rog sa modifici in dreptul meu, si sa pui doar totalul kilogramelor pierdute de cand am inceput regimul, adica asa :
-3 (ca sa nu incarcam pagina inutil).
Multumesc !
Amalia si Vladi (5 ani si 7 luni)
p.s. : ma scuzati, dar eu ma tratez cu garrone
acum ,
fac vreo 44 de primaveri ![]()
ioana2004 spune:
OOOOOO!!!!!!!!!!La multi ani draga Enya....
sa ne traiesti si sa ti se indeplineasca tot ce ti-ai propus.....adica printre altele sa slabesti....dar sa fii sanatoasa...
[url]
quote:
IOANA 2006(1an si 2 luni)
aime spune:
hello!
prezent, ca sa nu ma taiati de pe lista ![]()
si eu pe aici, nimic interesant de declarat 
aime spune:
Enya....LA MULTI ANI ! si la cat mai putine kg 

PS, off topic: si eu am un pui mic tot Vladi ii zice mami ![]()
adrianafedorca spune:
am tinut si eu anul trecut si am slabit 2 kile in 9 zile...dar n-am mai rezistat...acum mai am de dat 5 kg jos asa ca ma apuc de luni de el ca nu se mai poate...offff...sper sa reusesc...ca vine vara...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
Veve spune:
La multi ani fericiti,Enya!
Inca-s pe baricade,ziua 3 de lactate.Am descoperit o crema de branzica cu grasimi putine care ma aranjeaza,asa ca zilele astea au devenit o placere;in plus,io beau lapte de obicei,il prefer apei,asa ca din nou e un + la zilele astea laptoase
O sa raportez schimbarile luni.We placut,slabaturilor!![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6