Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Prezent !

Sunt aici, v-am zis ca nu dispar

Spuneam intr-un post anterior ca la serviciu ma asteapta un audit de supraveghere la inceput de martie, si nu am timp sa fac si gimnastica (ptr ca am mult de lucru)...asta apropos de faptul ca "stationez" la kg...
Dar, m-am ambitionat (ca vine si ziua mea ), si saptamana trecuta m-am dus hotarata la sala (aerobic)cu gandul sa incep odata...si am constatat ca sala din apropierea serviciului s-a desfiintat ...am fost bosumflata o zi intreaga , dar m-am miscat destul de repede si am depistat o alta sala (in apropierea casei)...am facut prima ora, mi-a placut teribil de mult profesoara (si ceea ce face la ora ,si ea ca persoana), asa ca, am fost pana acum de 3 ori ...uffff! imi era asa dor de miscare

Ca sa fiu sincera, de luni incoace am mai "umblat" putin si la regim, nu stiu cum s-o numi ceea ce mananc eu acum, dar va spun si voua : dimineata fructe, la pranz salata de cruditati (sau carne fiarta), seara din nou fructe (sau iaurt de baut si cascaval).

De ex., ieri am mancat :
dimineata : o portocala, 1 kiwi, 1 banana
pranz : salata dintr-o gulie (data pe razatoarea mare) cu putin ulei de masline, sare si lamaie si putin cascaval
seara : un mar, 2 kiwi

Amalia si Vladi (5 ani si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ioana2004

MARE....dezamagire...tot acolo e acul cintarului...da pai cred si cite bombo am mincat aseara....de miine intru pe lactate...si poate o fi altfel....tu Ralnied cum merge...cu regimul?

Ioana, eu am tinut mai mult un disociat pe mese in ultima vreme... Din mai multe motive... acum cred ca sunt intr-o perioada de stagnare...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Pai si noi stam cu ei in casa...dar facem mincarea la comun.,adica eu fac mincarea...Ea sta si ma urmareste...[bang

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana69us spune:

Salutare fetelor!
Eu sunt inca cu voi, cu toate ca am renuntat saptamina asta la regim. Mi-a murit bunicul si chiar numai de regim nu ma puteam tine. Insa am scapat de un kil si sunt la 63...Dupa ce trec de momentul acesta am sa revin la regim!
Imi pare rau pentru fetele care locuiesc cu socrii. Eu cred ca as innebuni dupa o zi...sau mai degraba soacra. Noi avem noroc ca avem casa noastra, dar pe de o parte e greu ca nu avem cu cine sa lasam copilul de exemplu in weekned.
Va pup si spor la slabit!!!
PS Eu am mai pacatuit cu un fibrobar....in loc de mic dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Tanti Nuti,
Aici sunt fetele, nu mai pot posta des, dar ma tin de treaba si am ajuns la 100kg-deci pierdute 8 kg! Sunt mandra de mine si copii mei la fel!
Ralu mama, sa ma treci te rog in tabel.
Am tinut disociatul , dar dr care imi supravegheaza diabetul mi-a spus sa mai ating si o felie de paine neagra cand nu mai pot.
Va rog , fetele, nu faceti ca mine ca eu am problemele astea cu diabetu, si nu e de joaca!
Va pup pe toate si sa avem spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Si eu sunt prin zona, numai ca de o saptamana incoace am mancat cam haotic ,ca am avut cam multe pe cap, sesiune, musafiri cu stres si oboseala foarte multa acumulata in timp si am zis ca o las asa saptamana asta ca maine e ziua sotului meu si avem programata o iesire in oras cu prieteni si o sa-mi fac de cap.
De luni ma apuc iar serios de regim si de pedalat la bicicleta.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Oana, imi pare rau pentru bunicul tau, condoleante.

Tanti Nuti ma bucur pentru dumneata , este foarte bine 8 kg.
Vreau si eu 8 kg in minus

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

dar tot e bine ca nu m-am ales cu kg in plus!
tot la 58 sunt acum pe seara m-am cantarit dupa ce azi am reusit la ziua de carne sa beau cei 2 litri de apa!!!

Alina
mamica de Diana 5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Oana, suncere condoleante!

Bafta la toate !

Azi am avut zi de legume si am mancat asa: 1 mar pe la 11.30, pe la 14.00 putina salata de sfecla rosie cu hrean, iar acum o jumatate de castravete.

Eu nu am soacra , deci trebuie sa gatesc doar eu.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Draga Oana ...sincere condoleante si imi pare fff rau pentru pierderea suferita....

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput