Mamici martie-aprilie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna seara fetelor!

Catrinel ca poate crede lumea altceva

Doublemom stai cumintica in pat! importiva plictiselii

Lumysti si zica ca tot la ovare? Azi zmotocica mea chiar nu m-a iertat nici o secunda. Deh! are noroc ca o iubesc.

catrinutza pupam bebe miscacios si mamica CF-ista

Aida o m-am lamurit, deci fiecare provincie cu treaba ei. Ceva gen USA ma gandesc. N-aveam idee ca asa e si in Canada.
Referitor la grupa 0 mi-a spus doctorul sa fac aceasta analiza si in plus am inteles ca trebuie avut in vedere daca ai mai avut sarcini, chiar si intreruperi. Ideea este ca toate gravidutele de acolo de la institut aveau grupa 0 si faceau aceasta dozare. Maine dupa ce imi iau rezultatul poate iti voi putea da mai multe detalii.

Seara buna tuturor

_
Anamaria 30+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare burticute ... iaca si eu pe-aici la semnat condica asa cum am promis. Si unde mai pui c-o faca de la munca. E-adevarat ca-i pauza mea de masa dar important e ca ma tin de cuvant. Vad ca voi scrieti nu ma incurcati. Vorba lui Catrinel in stilul asta maine dechidem alt capitol.
Catrinel apropos de faza cu sani sa stii ca eu nici nu-l mai intreb pe-al meu. Barbatii nu stiu sa fie diplomati chiar daca toti se cred mari politicieni. Arati super in poze si nu te-ai ingrasat deloc exceptand acolo unde trebuie. Uite eu ce mareata m-am facut, si-s mai mica decat tine(28 weeks).
Kim bucura-te ca-i galusca activa. Asta inseamna ca-i prieste la tine in burtica si oricum nu mai e mult si-o sa fie active pe-afara ... atunci sa te tii.
Lumy sper ca n-ai sa te grabesti acum daca ai bagajul facut complet. Eu iti doresc Sa nasti la termen!
Laura nu toate nasterile sunt la fel. Si eu tot la cea naturala ma gandesc chiar daca trebuie s arecunosc ca fac pe mine de frica numai cu gandul la ea. Alegere inteleapta iti doresc.
Ciuf sa-ti traiasca smecherasul ca tare poznas mai e.
AlinaAlex felicitari pentru prenatal si silueta pe care inca o ai. Stai linistita ca or s acreasca de numa, numa cand vine lapticul.
Fetele v-am acum dar promit sa revin de-acasa.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna seara,

mai apuc si eu sa mai ajung acasa.. ca am de lucru la servici intr-o veselie...
Catrinel ce fel de carucior vrei sa-ti cumperi... ca si noi ne-am uitat
dupa un kombi, de la Hartan, si sper sa ne incapa in masina (noi avem o Astra veche).. mie imi place HARTAN Racer One da e tare....s cump; noroc ca carutul il plateste socrul meu si stie din vara ca un carut fain costa cam 500 EUR...
Am fost la medic miercuri, si l-am intrebat de greutate... baietelul neu are deja 911g si e conform pana acum cu varsta sarcini; bine ca m-a certat ca probabil beau cam putin , ca am avut cam putina fruchtwasser (lichid amniotic); eu nu ma prea pot satura sa mai cumpar cate ceva. Azi am fost in Hauptwache, jos, in magazinul de reduceri al Kaufhof-ului, cred ca-l stii, e separat de magazinul mare si au multe hainite de bebe pana la 2 ani si mai mult de marca (mexx, si altele) foarte reduse.... si la Esprit la fel...eu nu ma pot pri sa mai iau una alta, deja am cumparat pana la vrei 1 1/2 ani, ca dacu sunt ieftine si de calitate, ca cine mai stie cand am timp si bani.

Felicitari noilor mamici, si la restul asteptare placuta a printilor si printeselor.

pe curand,
cristina

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Si eu imi doresc tare mult sa nasc la termen, ca vad ca la noi au inceput sa se cam grabeasca bebeii!!!
fetelor!
Sper ca nu v-am speriat prea mult cu povestile din maternitatea din oradea... dar ce sa-i faci, asta-i sistemul!
PISPIRICA, m-oi descurca eu cumva, oi mai cotiza si mai ramane de vazut cum va fi la nastere. Important e ca bb sa fie sanatos si sa nu fac multi purici pe acolo, ca de restul parca vad ca o sa uit repede
PS: sa stii ca eu la bb ii spun deocamdata PISPY, ca inca nu m-am hotarat la nume.
DOUBLEMOM, ma mir, si eu am contractii dese, f. dese chiar, dar nedureroase, adica mi se intareste burty, dar mie dr. mi-a zis ieri ca nu trebuie sa iau nici o pastila, ca nu-i nevoie, cica is normale si asa tre sa se intample, ca uterul se pregateste de travaliu incetul cu incetul si de aia se tot intareste. La mine tine cateva secunde si dupa aia se inmoaie la loc. Am inteles ca numai daca sunt dureroase si regulate sunt periculoase si trebuie anuntat dr. imediat. La mine se intareste pe portiuni. La tine cum e?
ZUZULICI, mersi de complimente! Dar sa stii ca inainte de sarcina silueta mea era prea silueta!!! Niste kile in plus chiar nu-mi stricau... Acuma arat si eu mai a om

va pup,
ALINA si 30+3z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

PISPI, am uitat : si eu am grupa O si Rh +, dar nu mi-a spus nimeni ca tre sa fac ceva analize in plus! de ce e vorba??? ca-s deja in ceatza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetelor!
Oai ce ma speriati cu situatia din spitalele din Romania, nu pot decat sa va doresc sa nasteti la termen si fara probleme, sa stati cat mai putin prin spital! si sa avem parte cu toate de ingrijiri cat se poate de bune ca si asa tare sensibiloase mai suntem!

Pispi, cu provinciile diferite vad ca ai inteles; sa te felicit si sa-ti spun ca am si eu un smotocel de fetita, care se zbenguieste tare in burtik, si mi-e draga, nu pot sa ma supar ori sa ma plang, desi burtiku' lu' mami capata forme supranormale. Vorba lui Zuzilici, sa te tii pe urma la ce activa va fi, tati tot zice deja ca fata noastra are program de noapte, atunci ii place mai mult harjoana.
Am reusit sa scanez intr-un final pozele de la echo !

Doublemom si alinalex, am avut si eu azi-noapte ceva contractii, nu f dese, apucam sa adorm si iar ma luau, am luat calmant si au trecut cumva. Sper sa nu fie inca cele adevarate, ca abia am intrat in sapt 30. Pai nici n-apuc cursurile prenatale, nici n-am vizitat sectia de nastere, ma apuc de geanta de spital?

30 fix

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Doublemom, Aida a raspuns deja la intrebarea ta referitaore la roti, cam la fel arata si carucorul meu, rotile sunt mobile, adica se invart in functie de directia pe care vrei s-o iei. Nici eu nu stiu care sunt mai bune. Am auzit pareri de la persoane care prefera carucioarele sport cu 3 roti, de ex.

aileana, lumisti, tot vb de crema pt sani garmastan, sunt si aici creme, dar ma gandesc sa-mi procur din ro, si asa am tot auzit de diverse produse bune de care o sa avem nevoie (crema Petrini pt funduletz, Bonisan pt colici), ce ne mai recomandati?

Zuzilici, sorry pt scaderile de tensiune, dar ia-o usurel cu vinutzu'!

ciuf, cool, tare ultima traznaie a lui fiu-tau, o sa aiba cine sa-i dea lectii la bb mic.

30 fix

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim, superbe pozele. E o frumoasa micuta. Ce expresive sunt pozele. Pup carnica.
Pusei si eu cateva poze cu burtica mea si cu hainutele pentru mandra.
Aici: http://community.webshots.com/user/ciufuletz
V-am pupat

Ciuf (28+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

kim papusica! eu nu am spus nik de carucuioare ! eu oricum o sa am nevoie de unul dublu!!!
kim si alinaalex caa vreme au fust nedureroase si neregulate nici eu nu mi-am facut probleme. Nici cata vreme burty de intarea pe portiuni. Dar, la un moment dat au capatat ritmicitate si incepeau cu o durere destul de usoara sub burtica, ca la ciclu. Se intatrea intai partea de jos, urma senzatia ca mi se trag in sus muschii din vagin si apoi de intarea si se tuguia in sus toata burtica. Nu durea foarte tare dar incordarea aia imi dadea o senzatie de febra musculara de nu ma mai puteam misca. Cam astea au fost simptomele la mine...

Miha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Mai dragelor,vad ca s-a declansat un adevarat val de nemultumiri la adresa spitalelor si maternitatilor de pe la noi.Of,ma apuca groaza...Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate si sa avem cat mai putina nevoie de serviciile lor.
Kim,super pozele! Le asteptam de cand ne-ai anuntat ca ai fost la eco.Ai o papusica acolo in burtica.
Tina,multumim ca ne tii la curent cu ce se mai intampla cu Tcelen si fetita.De-ar termina mai repede cu toata povestea asta si s-ar intoarce acasa.Ce-o fi in sufletul lor numai Cel de Sus stie.
Ciuf,am vazut pozele noi.Ce burticuta fromoasa ai!...Sa fii sanatoasa!
Si eu mai am asa contractii peste zi...Uneori simt ca nu mai pot respira.Dar nu ma doare nimic atunci cand se contracta uterul.Si nici nu sunt regulate...
Dar ma misc atat de greu! Parca as avea 100 de ani.

Pupicut la toata lumea si noapte buna!
32+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput