Mamici martie-aprilie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Scuze, era bun venit Taki, dar se pare ca imi este tare foame.
Tina, am citit ultimul tau mesaj. Este cumplit ce li se intimpla acolo!
Doctorul asta nu trebuie sa fie lasat nepedepsit, Silviu ai tu grija,ca Tcelen cred ca este cu moralul la pamant. Bine ca mai stau putin, dar cand esti acolo si cateva ore ti se par o vesnicie.

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Tot eu pe aici.

Am vazut mesajul tau Tina referitor la Tcelen si la conditiile in care sta acolo. Vreau sa-ti spun ca si eu 2 verisoare in galati care au nascut in aceeasi maternitate la care a nascut si Tcelen. Una din ele a avut noroc ca a nascut normal si fara probleme si nu a stat mult pe acolo, in schimb ce-a de-a doua a facut cezariana. Urca 2 sau 3 etaje pe scari operata fiind sa alapteze copilul. Nici macar nu i l-au adus langa ea. Si urca nenorocitele alea de trepte de nu stiu cat ori pe zi. Evident ca de la atata efort i-a pleznit operatia si da-i si coase iar. Asa ca nu ma mai mira nimik. In schimb ma revolta ingrozitor. Numai intamplari tampite am auzit in orasul ala referitoare la medici. Zau daca nu mor de ciuda. Ca-i asa oras frumos si curat, dar din punct de vedere medici, la baaaaaaaaaaaieeeeeeeee. Bine ca bebelina Maria e bine.

Si sa va mai spun ca azi dimineata am fost la Institutul de hematologie sa-mi fac analiza care pe moment imi scapa cum se cheama, dar stati asa ca ma duc sa vaz ce scrie pe belet. Asa dozare anticorpi AB0. Si toata trambaleala asta pentru ca am grupa 0. Si maine ma duc dupa rezultat. Nu prea stiu mare lucru despre treaba asta, am mai gasit niste discutii pe aici, dar pare-se ca nu stie nimeni cu exactitate cum sta treaba. Am inteles ca e mai nashpa daca ai grupa 0 si RH negativ, da io il am pozitiv, asa ca... ma rog vom vedea. Va povestesc maine cand vin de la rezultate.

Hai ca v-am facut capul prastie. Da asa sunt eu. Ba nu scriu ba scriu prea mult. Cand eram mica tata imi zicea uneori canuta om sucit

Of si sa va mai zic una. Asta asa ca mi-am, adus aminte si nu e bine sa se piarda amintirea. Bebelina mea mai nou o chem zmotocel. Mey fetelor nu sta o clipa locului. Amuzant este cand se intinde si mi se lateste burta. Dar la ovarul meu tot nu renunta. Zau ca l-a facut sac de box. Da eu o iubesc si zilele astea cat am stat acasa i-am citit povesti si cred ca i-au placut ca statea mai cumintica.

Eh acum chiar ca v-am lasat. Va pup pe fiecare in parte.

Asa si conform noului slogan: SA NASTEM LA TERMEN si parca mai era ceva da acu am uitat.

Va pup din nou!

_
Anamaria 30+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Pupici la mamici si burtici!!
Ce bine-mi pare ca bebe Maria e mai bine.Cred ca e greu pentru mami si tati ai ei cu conditiile alea absurd de idioate dar cred ca cel mai important pentru ei e ca bebita se reface. Ne rugam la Doamne-Doamne in continuare pentru sanatatea ei!!
De alaltaieri seara am inceput sa am niste contractii ceva mai puternice dar nedureroase asa ca am luat buline si m-am culcat. dimineata imi era mai bine dar pe la pranz au inceput iar si avem impresia ca mi se ridica burtika in sus de tare cde se incorda asa tel la dr. si fuguta la consultatie.
Asa ca de aseara eu sunt pe Gynipral - noroc ca le tolerez destul de bine si azi nu am mai avut decat vreo doua tentative de intarire. Plus repaos la pat cat mai serios, asa ca nici macar bucuria de a mai mosmondi cate un papa bun nu mai e voie.
Noroc de voi ca parca e cineva cu mine si nu stai singura cuc pe lume.
Mi-a facut si injectie cu corticosteroizi ca in cazul in care au fetele ganduri inainte de 36 de sapt sa nu ne ia pe nepregatite cu plamanutii. Ca sa nu mai spun ca nenorocitele alea de injectii nu se gasesc prea usor in perioada asta - nu stiu ce istorii cu producatorul - si a umblat saracul tati al nostru prin nu mai putin de 23 de farmacii dupa ele, plus cele 4 in care am fost eu.
Speram sa fie bine si suntem iar optimiste !!
Ce va rog e sa ma iertati ca nu raspund acum pe rand dar va asigur ca am citit tot si o voi face cat de curand.

Miha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mai Pispi, ma faci sa rosesc, zau asa, esti o super-dragutza!!!…Cred ca am fi prietene tare bune daca am fi mai aproape!!!!!!!!!! ne cam potrivim!!

Am citit acuma si completarea ta la mesaj Pupaturi la zmotocel!!! A mea e tareee linistita. O simt numai cit sa stiu ca-i acolo. Putoarea mica.

Tania si pe mine ma doare naprasnic intre picioare (cum suna si chestia asta… ). Mai ales dupa ce stau mult pe scaun si ma ridic. Dar am inteles ca e normal, ti se largeste bazinul, ca sa poata sa iasa “caciulitza”. (asa glumesc io cu monamur, de cind am cumparat caciulitza pt aia mica )

Aaa, sa vadeti ce-mi zice monamur ieri:
Ma vaitam io de tzitzele mele care nu mai cresc si nu curge nimic din ele, vai de capul lor.

Io: “nu ti se pare ca parca chiar mi-au scazut!!??”
El: “Neee. S-au lasat numai!”

Acuma, zau, spuneti si voi….

Parca ma vad la sectiunea aia “de la forum adunate si-napoi la forum date” cu faza asta

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Catrinel,nu iubita,lasa asa si la capitolul urmator adaug eu toate datele.EU daca stau acasa si-asa chiar nu are rost sa stai tu de la lucru si sa ai un stres in plus!Iti multumesc mult de tot ca m-ai ajutat si ai deschis tu un nou capitol.
Eu cu treaba merg incet.Ca ne-a lipsit un instrument ca sa finalizam parchetul in camera bebelusului.Astept sa termine Mark acolo ca sa ma apuc sa termin prin casa.Sper saptamana viitoare sa termin.
Va

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Catrinel 17 - tare faza cu sotul tau! Rade ciob de oala sparta ca si eu tot in categoria asta ma incadrez cu sanii ... Si ca sa-ti raspund la intrebare: da, bagajul e gata! ca in rest... umblu si eu cu morcovul dupa mine. Cu Garmastan te dai doar pe sfarcuri si pe areole (o sa vezi ca scrie si pe prospect). Are culoarea albastra si da, miroase un pic cam urat, dupa parerea mea, desi pe prospect scrie ca poti sa te dai cu el chiar inainte de alaptare, fara a fi nevoie de clatire pt ca nu-l afecteaza pe bebe!
Doublemom - stai linistita in pat si o sa fie bine. Fiecare zi in plus conteaza! Ziceai ceva de o injectie pt maturizarea plamanilor, am inteles bine?
Tina - bine ai revenit! Mai lasa treaba si mai fa-ti timp si de noi, ca ti s-a dus dorul pe aici! Cat despre conditiile din maternitate, ce pot sa mai zic: numai la noi se poate asa ceva (ne trateaza de parca am fi animale). Cam asa ceva se intampla si la maternitate in Brasov (iti dau niste haine zdrenturoase, taticii nu-si pot vedea odraslele si, prospat operata, te pun sa urci 2-3 etaje ca sa alaptezi).
Pispirica - si fetita mea tot cu ovarul meu are treaba!

Va pup si va urez traditionalul "NASTERE LA TERMEN!"
LUMY 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Sal'tare la feti!!!!!

Milioane de feliciatri la mamicile care au adus in randurile naostre trei ingerasi. Sa va fie frumoase, sanatoase si numai cu bucurii.

Am mai reusit si eu sa intru pe forum, dupa lupte seculare, adica sa nu mai stea nici un sef sau nici un coleg peste umarul meu sa vada ce fac acolo... Dar ma gasiti pe messenger, pt ca pe ala trebuie sa il am deschis mai ales daca sunt la serviciu - linie directa cu sefu'. asa ca mai scapam si cate o micutza conferintza.
daca reusesc cu disperatele de la policlinica, de la 1 febr. intru si eu in concediu...poate de atunci reusesc sa intru mai des pe forum...

Oricum, posedam una bucata bebe miscacios...super miscacios...tati ne-a facut si filmuletz cu burtica - ca piftia. Sapt viitoare mergem sa vedem si ce mai zice ecograful depsre bebeeeee, cred ca mergem si sa facem cumparaturi ca am cam intrat in panica cu atatea nasteriiiiiiiii .

Imi pare rau ca nu pot sa scriu fiecareia in parte, dar m-a ajuns oboseala ( ase citi ca din cauza scaderii presiunii la gaze nu prea am avut caldura si am cam dardait ) si cred ca ma bag in patutz si stau ca o leguma acolo pana ma ia somnul de tot.

Va pupacesc pe toate, fete vechi si noi si o seara super de super.
PS - promit ca pun poze noi cat de curand cu burtica-rotofica

33 incheiate fix astazi

un puiutz de moldovean

buritici burticoase si alte poze mumoase

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Doublemom, ai grija de tine, bine ca ai fost la consultatie!! Cum te simti azi? Sa nu ne tii in suspansuri!!! Pupam burtica dubla si ne gindim la tine!!

Lumysti, tooot bagajul e gata? La mine nu… am nu stiu cite liste, trebe sa fac ordine si in alea, ca nu mai stiu de capul meu.

Tina, OK, ramane asa. In ritmul in care scriem acuma deschizi capitolul cel tarziu maine dimineata!!

Pup fetele

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Saluti fetili!!

Multumesc catrinel . Am dormit un pic si ma simt mai bine. Eu sper sa mai stam. Si dr.a mea zice ca putem si chiar daca s-a scurtat colul este inca inchis. Avem sperante!
lumysti injectiile cu steroizi sunt pentru grabirea maturarii plamanilor la bebici. Ca a zis dr. ca mai bine sa fim pregatiti si sa nu fie nevoie decat sa se nasca mai repede de si sa aiba plamani imaturi ca e mai greu de recuperat la respiratoare decat la mami in burty.
nshiro ma bucur sa te vad mai linistita. Cred toate informatiile astea pe care ni le dai sunt extrem de utile. Eu una ma simt mult mai bine cand stiu ca daca trebuie sa ma astept sa doara, ca e normal sa ma doara intr-un anume moment decat daca ma ia prin surprindere. Mai ales ca am si tendinta de a ma panica. Ce sa mai zic, eu ma gandesc acum destul de serios sa nasc natural. La urmatoarea cosultatie urmeaza sa evaluam in amanunt conditiile si sa ne decidem!
Mei fetelor care munciti ca eroii !!! Eu nici nu mai stiu ce e aia!! Da' nici nu mi-e dor !!! O sa am timp de muncit pana la pensie
delia mei!!! Ce tel are mami a ta sa-i sunem sa-ti dea o palmuta la popou cand ajunge la tine ca erai gata sa nu o astepti!!
Oops! Ma duc sa pap ceva ca de la doua am mancat doar o portocala si un pinguin!
Continuam dupa !

Miha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Pispi,

si eu am grupa 0 cu RH pozitiv, dar nu mi-a zis nimeni ca mi-ar trebui ceva teste suplimentare din cauza asta

legat de deosebirile intre legile de pe teritoriul Canadei, asa e: fiecare provincie cu legile ei :) iar eu locuiesc in provincia Alberta (vestul Canadei), pe cind Kim locuieste in Quebec (estul Canadei). in Alberta sunt mai mici taxele decit in Quebec (taxele - adica un fel de cum e la voi TVA-ul). Quebecul plateste taxe dublu fata de cit platim noi aici, asa ca de primit, si noi primim mai putin cind e vorba de concediu de maternitate sau asigurare sociala sau.... fiecare cu mincarea lui de peste :)

Mergi la inceput