Mamici martie-aprilie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
MP spune:
Uitam ceva...Nu va faceti probleme de marimea sanilor.Nici eu nu am cine stie ce dotari,dar vreau sa va spun ca atunci cand alaptam se umflau si erau tari ca piatra.Si am avut lapte garla.Imaginati-va ca doar cu lapte de la sfrijitii astia doi s-a facut Vladut un ditamai purcelusul in 4 luni jumate.De la 2,850 kg cu cat l-am scos din spital,ajunsese la aproape 10 kg la 4 luni jumate.Numai si numai cu lapte de la mine.
Nu va mai spun ce slabanoaga ajunsesem eu...Asta e partea a doua.
Ce sa va doresc? Sani mari si lapte mult?
Atunci asa sa fie. Am zis!![]()
Gata,nu va mai stresez.
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
alinaalex spune:
Vad ca am cam intrat in panica cu povestile astea de groaza despre maternitatile din RO si cu nascutul inainte de termen...Mai bine am schimba subiectele! De cand a inceput sa se nasca si pe la noi a inceput sa se sperie toata lumea!!! Recunosc, si eu sunt tare speriata, poate si pt. ca am intrat in concediu si mai am timp sa si gandesc
si ca setul sa fie complet, am intrat pe messenger in seara asta cu o tipa, fosta colega de liceu, care a nascut acum 2 saptamani cu cezariana in Oradea si mi-a povestit ca a fost horror, ca a stat o sapt. si nici acuma nu si-a revenit, dar e totusi fericita ca a nascut cu cezariana, ca a auzit numai urlete din sala de nasteri...Poftim incurajare
! De aia prefer sa nu ma mai gandesc la tot felul de porcarii. N-o fi dracu' atat de negru...
Important e sa fim sanatoase si sa ne bucuram de burtici, mai ales ca-n viitorul f.f. apropiat vom fi mamici!!! Si bebeii sa se nasca sanatosi, ca restul, nu mai conteaza...
KIM, nu ma pot abtine, super pozele, mai ales alea de la eco 3D!
Eu nu mi-am facut decat eco simple, ca la noi in oras nu are nici un cabinet 3 sau 4D, din pacate. Poate daca mergeam la Cluj sau Timisoara...
si noapte buna tuturor
ALINA & 
30+3z.
Delia21 spune:
Doublemom,nr-ul lu mami meu e sechet,nu se da la paracioase;acuma intelegi tu adrenalina....dar lasa ca acum stiu si nu mai fac.
Pispi,bine ca poti dormi scumpa,asta-i minunat,eu....vai de somnul meu,ma trezesc la fiecare 1 ora noaptea sa merg la buda sa fac pipi.....ma pregatesc fara sa vreau pentru marea misiune de dupa nastere.Anairda,nu e mult de spus scumpa,a tinut-o pe maica-mea de vorba maxim 2-3 minute,au intrebat-o la cine merge si cat vrea sa stea si daca mai are alti copii,de ce varste si pe unde sunt copii.I-a aratat mami poze cu cele 4 fete cucuiete ale ei,una dintre ele sunt eu,i-a aratat copii dupa certificatele noastre de nastere si....gata,veniti la ora 3 sa va ridicati pasaportul!Atat,nimic in plus.Fetele,....chiar ca trebuie sa ma pun pe papa,azi la sonograma mi-a zis doctora ca are fecioru meu 2200g,ceea ce la 36 saptamani mie mi se pare putin.....desi eu pana acum am pus 12 kile,de la 52 la 64,deci nu poate sa spuna nimeni ca m-am infometat.....De asta ar fi bine sa mai stea puiu mic in burtic vreo 3 saptamani,poate chiar 4 ca sa mai puna si el carnita pe el ca doar nu-l fac balerin.Si l-am vazut pe dragu lu mama cum isi sugea degetelu.....era asa dulcic si l-am vazut asa de clar.....m-am topit toata.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
am venit acasa si e cam ciudat ca bebelina a ramas la spital. Acum ma duc sa o vad si sa vad daca s-a mai ingrasat putin.
Ziceati ca vi s-au marit sanii ... stati sa va vina laptele si vedeti voi atunci tzatze!
Am pus poze cu mititica pe internet daca vreti sa intrati sa o vedeti.
Va pup si vb later cand ma intorc.
Andreea
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Delia21 spune:
Ciuf,eu am platit $830 pentru biletul lu mami,vine cu alitalia,cu plecare din Timisoara caci i va fi mai usor de acolo ca-i doar la 2 ore de mers cu masina,o duce cumnatul.Deci vine pe 10 feb si pleaca pe 15 martie.Nici macar nu e sezon si....a fost asa de scump.Asta e;Tie iti recomand sa le cumperi socrilor cat mai din timp caci se scumpesc biletele de la o zi la alta;asta daca au viza.Eu de asta m-am si grabit sa cumpar.Plus ca e si timpul scurt ,am vrut sa vina mama inainte de bebe;dar la voi daca ai ceva timp la dispozitie,du-te pe www.cheaptickets.com sau pe www.expedia.com si vezi ce oferte au,introduci datele de plecare si inapoiere.Te pupicesc si eu si pe tine si pe Luca.
Dea,e asa dulce Mia,sa nu o deochi.....of si te cred scumpa ca e ciudat ca ai ajuns acasa fara ea.Doctorii ce spun,in cat timp cred ei ca o vei putea lua acasa?O pup pe Mia,sa dea Domnul sa se inzdraveneasca repede si sa te poti bucura de ea acasa![url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
ciuf spune:
Andreea, pup eu ochisorii aia mici si dulci. Sa-ti traiasca minunea si sa va umple zilele de bucurii.
Nu te ingrijora ca nu ti-au dat-o acasa.
Cunosc un caz similar, o prietena a nascut mai devreme o fetita micuta rau si ei i-au dat drumul dupa cateva zile, iar pe micuta au mai tinut-o o saptamana in spital ca sa se inzdraveneasca. Se intampla tot in Canada. Si apoi ea se ducea numai ca sa-i dea laptic.
Sa fii fetita cuminte si sa nu te gandesti la prostiute.
Te asteptam cu impresii si vesti bune.
Pup
Ciuf (28+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
kim spune:
Delia, ce bine ca vine mami a ta la tine, si inca inainte sa nasti, te mai ajuta! Anairda, sper sa primeasca viza si mami a ta!
Zuzilici, nu-ti fa probleme, nici eu nu mai pot muta muntii, plimbarea mea de azi a fost cu adevarat de mosnegi... dar nu ma las, 20-30 min pe zi ma fac si eu ca merg pe afara.
Hehe... Nshiro, in casa sunt si eu campioana la amenajari, spalat, curatat, frecat, sunt in priza
, ba il cert pe sot ca nu da destul de bine cu aspiratoru si cu mopu', ca de' am si eu veleitati de stresoare. Succes la... intors!
Manu, si tu ai nascut repede, si a fost bine, dar ma intreb oare asta e o tendinta a secolului? ca tot mai des aud de asa ceva.
pup printesele.
Noe, multumim de recomandari, cred ca zic si eu sa-mi trimita Garmastanul ala. O fi pe baza de ulei de migdale, cum ia Serj?
MP, mersi de laude, sunt si eu cucuvea, pe la 3-4 dimineata are fata program de gimnastica aerobica
Andra_simona, din cele 2 povesti nu tb sa retinem decat ca D-zeu iubeste copiii!
Catrinel, asa sunt si canadienii, nu le e frig, umbla cu buricu pe afara la -15 grade, dar eu ma infofolesc! poate alicia o sa fie mai calita... si titza mica!
Tina, spor la treaba, ca muncesti pe toate fronturile, la camera lui bb, aici pe forum, ne ti la curent cu tot ce misca. grija mare la bebelin!
Doublemom, ce bine ca sunt pregatiti plamanutii fetelor in caz ca vor sa repire mai repede, te-ai linistit. Stai cumintica asa cum zice dr. Stiu ca ai nevoie de carut dublu
, si tot cu roti, scuze ca te-am confundat cu mariana, raspunsul era pt ea.
Catrinutza, ca bine zici, o conferintza am putea organiza pe messenger, ziceti o ora ca sa facem strigarea.
Hihi...Ciufilica, ce faine hainutze ai luat si ce burtica smechera ai!
MP, mersi inca o data si din partea Aliciei 
30 fix
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
kim spune:
Dea, sa-ti creasca mare si voinica papusica, lasa ca nici nu e asa micutza, si cred ca e mai bine si pt tine ca nu stai tot timpul in spital, cand vine acasa o sa fie zdravana bine.
Alinalex, mesi de aprecieri si informatii, mai zi-ne ce stii daca tot esti in domeniu.
Delia, felicitari pt fecioras, mai tine-l la caldurica si papica cat poti de mult.
30 fix
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
ciuf spune:
Am revenit.
Tocmai ma sunara de la cabinet ca testul de glucoza a iesit excelent, dar cel de anticorpi RH e negativ, asa ca trebuie sa imi pregatesc poponeata pentru injectiuta maine dim. Si eu care credeam ca scap de ea.
Apropos, fetele din afara, voua cum va fac injectiile? Din picioare si sa va aplecati un pic? Ca eu urasc pozitia asta si stau cu muschii incordati. Mie imi place tolanita.
Gata am terminat pe ziua de azi cu PC. Sper.
Pup toate burticile si actualele mamici cu comorile lor.
Ciuf (28+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Tina_Welsh spune:
Dea,minunata fetita,minunata!Sa creasca mare si voinica si frumoasa.Cati CM a avut?Asta pentru completarea listutei.Iti multumim din suflet ca ne tii la curent!
Kim,iti multumesc.Ai o bebitza frumoasa foc.Imi vine sa o pap!Bebitza al meu e bine!
Pispi si Catrinel 
Bai fetili.ASta-seara imi facea Mark al meu masaj pe burtik cu crema.SI guess what?Al meu copil s-a ridicat dintr-o data,parca era un munte,m-am si speriat,si a stat asa cat a mangaiat Mark burtica.Cand s-a oprit,s-a repozitionat.Dar eu asa ceva pana acum nici c-am mai patit.Lui Mark i-au dat lacrimile instant,si zice "Cred ca am nevoie sa beau ceva dupa asa ceva!"

![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea