Mamici martie-aprilie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Intr-o minunata insula pustie au fost adunati mai
multi oameni:
2 italieni si o italianca
2 francezi si o frantuzoaica
2 nemti si o nemtoaica
2 englezi si o englezoaica
2 bulgari si o bulgaroaica
2 japonezi si o japoneza
2 chinezi si o chinezoaica
2 americani si o americanca
2 irlandezi si o irlandeza

O luna mai tarziu, pe aceasta minunata insula pustie
se intamplasera
urmatoarele lucruri:

1. Un italian l-a omorit pe celalalt italian pentru
femeia italianca.

2. Cei doi barbati francezi traiesc impreuna cu
frantuzoaica intr-un
fericit menaje-a-trois.

3. Cei doi nemti au o programare saptaminala foarte
stricta pentru
vizitarea alternativa a nemtoaicei.

4. Cei doi englezi asteapta pe cineva care sa le-o
prezinte pe
englezoaica.

5. Cei doi bulgari s-au uitat lung la oceanul fara
sfarsit iar unul
din ei s-a uitat bine la bulgaroaica si apoi a
inceput sa inoate.

6. Cei doi japonezi au trimis un fax la Tokyo si
asteapta
instructiunile.

7. Cei doi chinezi si-au deschis o farmacie/magazin
de
bauturi/restaurant/spalatorie si au lasat-o gravida
pe chinezoaica ca
sa le furnizeze angajati pentru magazine.

8. Cei doi americani se gandesc serios la sinucidere,
pentru ca femeia
americanca se tot plange de corpul ei, de adevarata
natura a
feminismului,
cum ar putea si ea face tot ce fac ei, necesitatea
implinirii,
diviziunea
egala a treburilor in casa, cum nisipul si palmierii
o fac sa arate
grasa,
cum fostul ei prieten ii respecta tot timpul parerile
si a tratat-o
mult
mai bine decat o trateaza ei si cum relatia cu mama
ei se imbunatateste
si cum in sfarsit taxele au scazut si nu mai ploua.

9. Cei doi irlandezi au impartit insula in Nord si
Sud si au facut o
distilerie. Ei nu-si amintesc daca mai era si o
femeie pe acolo pentru
ca
totul devenea cam cetos dupa primii litri de whisky
de nuca de cocos.
In orice caz sunt satisfacuti pentru ca nici englezii
nu se distreaza
deloc.

SI...SA NASTEM LA TERMEN!

ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

aileana - asa-i mama, nu mai rezist!!! Prea multe emotii intr-o singura zi!!! Sa stii ca si la mine e cam la fel. Dr. zice ca nasc in aprilie, io zic ca nasc in martie....los platanos...sa mai stie...

andreea g - potoleste-te cu contractiile alea, ca zau, mooooor!!!!!! Da, mai paturesc sa traiti! Dar...drumu-i lung, armata-i grea...pan la paturica mea...
Vad ca tu esti harnicuta rau de tot, manca-te-ar mama. Spor la andrelit si sa iasa ceva frumos pentru tati al tau!
Eu am facut sosete pentru toata lumea, dar m-am plictisit, de-aia am inceput paturica.

Fetelor, tina e bine, cel putin asa am inteles din bip-ul pe care mi l-a dat. Ca mi-a fost dor de ea si i-am trimis un sms si mi-a dat un bip ca e bine. Inseamna ca are treaba si ca va intra curand pe la noi. Ma gandeam eu ca nu ne-a uitat!

Hai ca v-am pupat. Mai vorbim maine. Spor la treburi si la cumparaturi.

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare tuturor,
multumim mult pentru urari ...
au inceput deja sa ii dea lapte de la mine, a pus 20 gr in 24 de ore de la nastere, stomacul ei tolereaza foarte bine mancarica si n-a vomat niciodata inca, ceea ce e foarte imbucurator!
Am sa pun poze in weekend cand ajung acasa ca aici este dial-up si n-am rabdare sa le pus si o sa va povestesc si de nastere daca sinteti curioase.
Pentru cine pune la curent listuta, Mia s-a nascut la 6:52 PM ora Canadei, nu au masurat-o inca, am sa le intreb si a luat 9 din 10 APGAR.
Va pup si m,ai vorbim!

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

dea, nu am cuvinte, nu pot sa spun decat:

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Andreea Georgiana, sotul tau poate sa faca focul si sa aiba grija de gratarel daca nu-i place la pescuit.

Doublemom, din pacate, de duminica de cand am iesit cu sotul, numai in casa am stat. De condus nu mai conduc si cu mama evit sa ies ca ne certam, asa ca da, din pacate sunt consemnata in casa. Nu-i problema, pt ca am facut aproape toate cumparaturile pt maternitate, mai avem de luat niste pansamente sterile, garmastan si bepanthen. Si-asa ma deplasez greu prin casa, d-apoi infofolita cu 7 randuri de haine afara pe frigul asat? Brrrrrr...

Apropos, fetele, voi va dati cu Garmastan pe sani de acum ca sa-i pregatiti pt alaptare? Dar ceai de chimen, anason, fenicul si altele pt stimularea lactatiei beti? Ca io m-as cam apuca. La fel si de ceaiul de frunze de zmeura, ca inmoaie colul ca sa dureze travaliul mai putin. Io deja il am scurt, de unde si interdictie la una-alta, ma gandesc ca ma cam joc cu focul cu ceai de-ala.

32+ sau 36+ ??

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

aileana, eu am avut o tentativa de a incepe cu ceaiurile (am facut o combinatie de chimen+anason), insa am renuntat foarte repede..de ce?simplu: nu imi placea deloc gustul...si am zis ca mai astept putin pana prin luna 9, sau cand apare bebe, macar daca ma chinui, sa o fac atunci...
deocamdata ma multumesc cu 2 l de plata pe plus 2-3 cani de laptic

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ce lozinca meseriasa ati scos!! Sa nastem la termen!! Asa sa fie.
Si chiar daca daca nu, bebicii sa fie sanatosi si noi sa ne revenim repede.

Andreea g, io n-am nici colostru macar. Oi fi seaca??? misto cu evadarea ta...hmmm.... sa vedem ce va spune tati

Gagici, nici eu nu pot sa dorm ca lumea... desi azi noapte m-am pus pe dreapta pe la 12 si pina la 5 asa am stat. Io am zis ca-i Ok, am mai dormit un pic de cind a sunat ceasul la 7.30 pina cind a mai sunat odata la 8. ma dor soldurile, oasele bazinului si intre picioare cind ma ridic din pat... sunt o ruina. Asta e. Mergem mai departe, ce pana mea, vorba lui Laura Ioana

Ariadna, cu moasa nu mi-a iesit (si era simpaticaaaa!!) I-am dat telefon si a zis ca intra in concediu din 17 aprilie, deci daca bebe intirzie o saptamana, nu ma poate prelua. Daca vine la timp, sau inainte, atunci e OK. Dar mi-a mai dat numerele a 2 colege, pt backup. Sa vedem...

Mi-am prins urechile la cumparatul de caruciooor. pt ca, vedeti voi, fetelor, mai mult io m-am ocupat de asta, dupa ce am primit instructiuni cu privire la rotzile din fatza care trebe sa fie mobile si nu fixe, tra-la-la.... Trebe sa-mi masor portbagajul, ca tot ce am gasit si mi-a placut, am gasit ceva comentarii pe diverse forumuri ca sunt mari cind se pliaza, si nu incap naibii in portbagaj la Polo-ul nostru mititel...
Si-l cumpar de pe eBay, ca am sanse sa iau cu vreo 250 de euro un carutz beton care a fost 700. si m-am oprit la unul care are landou, carucior sport, sac de picioare, aparatoare de ploaie si vant, saltelutza, pernutza, tot felul. Sa vedem la cit ajunge.

Deea felicitari pt mica mincacioasa curajoasa si luptatoare!!

Tinaaa, pe unde te-ai ascuns?

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Aileana,eu am inceput sa ma dau cu Garmastan cam de 2 sapt. si deja simt ca mi s-au intarit sfarcurile,ceea ce este f. bine.Ceai de anason(necombinat cu chimen) am baut o singura data(voia tati,pt. ca ii place cum miroase),iar pe cel de frunze de zmeura ar fi si culmea sa-l probez,avand in vedere situatia in care se afla colul meu...Oricum,am inteles ca ceiutul il bem imediat dupa nastere si isi face efectul imediat.
Cat despre gratarel...mai discutam.Tati al nostru este f. sclifosit cand este vorba despre soare,fum si...alte conditii neprietenoase(din punctul lui de vedere).

ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

fetele, sa nu uit de un banc, ca am ris juma' de ora:

Five Germans in an Audi Quattro arrive at the Italian border.
The Italian Customs Officer stops them and tells them:
-"It's a illegala to put a cinque people in a Quattro."
-"Vot do you mean it's illegal?" asks the German driver.
-"Quattro meansa four" replies the Italian official.
-"Quattro is just ze name of ze automobile!" the German says unbelievingly. "Look at ze dam papers: ze car is designed to karry 5 persons."
- "You canta puta thata one on me!" replies the Italian customs officer. "Quattro meansa four. You have five-a people in a car and you are breaking the law."
- "I vant to speak to someone viz more intelligence zupervisor over !"
- "Sorry. He can'ta come righta know . He'sa busy witha 2 guys in a Fiat Uno.

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Dea si Nicolle..FELICITARIIIII
Sa va dea Dumnezeu fetite sanatoase, mancacioase si cat de
cuminti..
Nicollemama..mai cam speriat...Dea stiam ca a mai avut prob..da,tu,cu diabetul, chiar nu ma asteptam, de abia astept sa ne povestiti de ce ..si cum a fost...
Sper ca sunteti amandoua bine!!
Am citit si mi-o curs un pic de colostru..de frica..poate :)
Pt fetele cu Rh...eu am facut deja vaccinul..care.se face intre 28 -29 sapt, si chiar de nu gaseste anticorpi ..ti-l face oricum pt celelalalt copilas, de mai vrei...al doilea vaccin se face dupa nastere..si cica numai daca Rh-ul copilului e diferit.
Eu atatea trebuie sa tin minte pe cand nasc..de numa'
A mai facut vreouna soc anafilatic inainte? De prea multa grija???
Mai bien zis, pe baza de stress?????

Sa scriu pana nu uit...de TUMS, renumitele med pt acid , o sa intreb doctorita mea..da sa stiti ca am o carticica cu toate med permise aici, si nu zice nici un cuv de Tums, deci Andreea..nu te grabi, la mine scrie de Mylanta sau Maalox pt acid.
De vreti sa imi intreb doctorita de ceva..sa imi spuneti..ca sper sa nu uit sa ma duc cu lista..
Restul fetelor..cu dureri de oase..tare rau imi pare...poate e si din cauza ca se inmoaie ligamentele..sper sa nu va doara chiar asa rau
Va puppppppppppppppppppppppppp ca mi-s grabita
Bia 30+

Mergi la inceput