Mamici martie-aprilie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

Apropo de dormit intru si eu in clubu vostru.Va suparati?nu stiu daca a mai patit cineva ca mine dar eu de o saptamana nu mai pot sa dorm pe parte dreapta pt ca ma trezesc cu o durere de ficat de ma omoara.De ex acum 3 zile nu am putut efectiv sa ma dau jos din pat de durere.M-am cam speriat si de atunci ocolesc partea dreapta desi in somn fara sa imi dau seama.....si apoi tinete durere.
30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Felicitari
dea
si
nicole
Sa va creasca mari fetele, sa fie cuminti si papacioase!

Noi am mai incheiai o saptamana, a 32-a si suntem tare bucuroase!!!!
Minim 4 saptamani sa mai rezistam ca sa fim si noi destul de maricele si sa repiram singure ca dulcicile de Bianca si Mia Ecaterina !!
noe si laura ioana vad ca si voi tot azi ati schimbat saptamana !
taki bine ai venit si sarcina usoara!
nshiro foarte interesant ce spui despre durere in diferitele etape ale nasterii!! Daca mai ai si alte info spune, ca poate tie ti se par normale sau banale dar pt unele dintre noi pot fi chiar o revelatie. Si nu glumesc deloc.
M-au emotionat atat de tare dea si nicole ca am uitat cu cine vorbeam de durerii de oase. Oricum, eu le am mai slabe sau mai puternice, de prin luna a 4-a. Cel mai adesea prefer sa nu ma intind de tot ziua pentru ca mi-e groaza de ce durere intre picioare ma ia cand ma ridic .
MP incearca sa-ti pui o perna mare in spatele tau si sa stai pe o parte dar putin pe spate sprijinita de perna. Si cu o alta perna intre genunchi.

Miha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Doublemom,sa stii ca diseara incerc metoda ta.Sper sa ma pot odihni macar putin.Pana acum nu aveam somn.Acum ca as vrea sa dorm nu imi gasesc pozitie...
Laura,facem clubul morcovitelor? Sa stii ca si pe mine ma dor oasele de la spate de jos jos,aproape de fund.Mama ei de varsta! La prima sarcina nu am avut nici o jena...
Andra_Simona,bun venit in clubul celor care nu isi gasesc pozitie...de dormit. O sa treaca ele toate astea,nu?
Aileana,vrem si noi la pescuit la vara!!! Tati e de la Dunare si tare ii lipseste sportul asta.

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

ce burtici harnicutze!! Pana ma mocai eu sa scriu ceva ati umplut pagina!!
ema preventiv ceai cu multa lamaie si miere de albine!!
aileana ma bucur ca esti din nou optimista! Sper ca nu esti consemnata acasa ca mine si te poti bucura de plimbare si de shopping!!
MP sper sa te ajute.Eu nu am scapat de tot dar sunt unele nopti mai bune si unele mai putin bune .
Noe hip hip ura pt concediu !!!

Miha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Doublemom, dureri de spate am si eu de prin luna a 5a - 6a, merg de parca as fi descentrata. In alta ordine de idei, tu esti miha pe mes?

Aoleu, era sa uit si eu, Taki, bine ai venit printre noi burtoasele, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe la fel de sanatos. Si sa nasti la termen, ca nici io nici Adar nu mai rezistam in stressul asta, mai ales ca eu nici nu stiu cand tre sa nasc.

32+ sau 36+ ??

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Nicolle, felicitari pentru bebita, sa fiti sanatoase amandoua si sa va refaceti cat mai repede!!

Serj, ai perfecta dreptate, este foarte scump si imi este clar ca e mai mult de moft. Din cauza asta nici nu pot spune ca il recomand cuiva. Eu mi l-am dorit mult, cu speranta ca asa imi voi mai salva spatele, care la primul pui a fost facut praf de atata leganat.
Cat despre ebay, sa stii ca o data invatat cum merge poti sa scapi bine de lucruri, se strang ceva banuti.

Cand ma gandesc ca nici nu am incheiat ianuarie si avem deja 3 bebei... Nu ma asteptam! Parca incep sa devin si mai constienta de cat de putin timp mai e...

Va pup,
Ariadna, 34+

Mergi la inceput

aileana io sunt! Nu l-am folosit pana acum si inca mai citesc tutorialul, da' nu ma las! oops tocmai am speriat-o pe tinutza!!

Miha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

DEA si NICOLLE felicitari pentru printese!!!Sa creasca mari,sanatoase si frumoase,iar voi sa veniti repede acasa si sa ne povestiti!!Asteptam si poze cu bebelinele!!SA VA TRAIASCA!!!!

Fetelor,eu sunt la sfarsitul listei,asa ca va astept pe voi ..si asa mi-e teribil de frica de momentul cand va veni bebe pe lume.. Oricum sper sa nu se grabeasca si sa stea acolo pana la 40 de saptamani!
io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

DEA0277 SI NICOLLE SA VA TRAIASCA COPILASII,SA VA BUCURATI DE EI SI SA MERGETI CAT MAI REPEDE ACASICA!!!
TAKI bine ai venit printre noi!!Sarcina usoara si bebe sanatos si norocoS!!!!
Fetelor si mie la 33+ sapt bebele imi sta pe stomac si pe diafragma de-abia mai pot respira si-mi si trage niste picioare la coaste mama-mama.Dar ma bucur ca e bine! De-abia astept sa aflu cate kg are!!Ca de ale mele nu va mai povestesc.... Vreau sa va zic ca inca n-am apucat sa pregatesc nimic pt el.Urmeaza sa ne mutam in casa noua si abia apoi o sa incep pregatirile.Sper numai sa astepte cumintel in burtik si sa nu-si faca aparitia mai devreme.
V-am pupicit pe toate si aveti grija de voi!!!
Poli 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

FELICITARI PENTRU NASTEREA MICUTELOR PRINTESE,DEA SI NICOLLE!SA DEA DUMNEZEU SA SE FI NASCUT SUB CEA MAI NOROCOASA STEA!

Doamne,am simtit ca lesin citind mesajul Deei si ca mor de-a dreptul,atunci cand am citit si despre Nicolle.Parca ma doare si mai tare burtica si simt si ceva contractii.Sper sa fie de la emotii...

Ile,ceea ce ai patit tu este perfect normal.Hormonii de sarcina isi fac de cap si te sensibilizeaza peste poate.Dar emotiile uneori sunt bune.
Kim,multumim pentru vestile bune.Acum trebuie doar sa te rogi sa fie bebita cuminte in continuare si sa faca in asa fel incat sa o ajute pe mami sa o nasca usor!
Catrinel,daca-mi presez usor sfarcurile,iese un lichid asemanator lapticului(de fapt este colostru),dar asa,de capul lui nu curge.Inca.Nu te impacienta din cauza marimii sanilor.Mama mea(cu care seman la sani)a avut laptic cat pt. 2 bebei si avea niste sani f.mici...da vrednici.Cat despre prietenii care-si dau cu parerea,ia sa lase-n pace(asta ca sa nu zic chestia cu pupatul in f...!)
Delia,vezi ca Dumnezeu nu doarme?????Ce bine ca vei capata si tu rasfat in cantitati industriale,ca sa nu mai vorbim de bebel...
anairda,vei vedea ca si mami a ta va avea noroc si va putea sa vina...la fetele ei dragi.Tinem 2 pumni si... 2 pumnisori stransi tare pt. asta!
Cat despre poftele tale...bine ca sotul meu nu citeste ce scriem noi pe forum.El,saracul crede ca este normal ceea ce-i spun eu ca este!
Ciuf,se pare ca fetele noastre stau in aceeasi pozitie in burtici.Or fi vorbit una cu cealalta,s-or fi sfatuit?Dar bine ca stau intr-o pozitie optima nasterii naturale f. usoare.Cica!!!!
Laura Ioana,ar fi bine sa optezi pt. nasterea naturala.Parerea mea.Cat despre dr...la cezariene toti sunt mari meseriasi,insa adevaratul profesionalism si adevarata maiestrie se dovedesc la nasterea naturala.
Eu optez pentru tetine de cauciuc,intrucat am invatat din greselile(si succesele) altor parinti si iau ce e mai bun din pataniile lor.Asa cum optez pentru spalarea lucrusoarelor cu detergent obisnuit+balsam(la 60,chiar 90 de grade),pentru a nu sensibiliza copilul si a-l predispune alergiilor(asta stiu de la nasa...)
Adar,ai pus punctul pe I.Chiar ar trebui sa devina obicei,urarea de...nastere la termen!Nici eu nu mai rezist emotiilor!
Mai...,,paturesti,,?
taki,bine ai venit printre noi si sa de Dumnezeu sa iti fie bine si sa apucam sa ne cunoastem,ca la cum se misca treburile...
MP,atunci cand reusesc sa dorm,cel mai bine imi este pe stanga.In plus asa ma rostogolesc cel mai usor spre pisulica,mai ales ca dorm pe marginea patului.
Aileana,ar fi super tare sa ne instalam pe o balta,mai multe mamici si bebeii lor.Iti dai seama ce ar spune restul pescarilor,care oricum nu agreeaza femeile care pescuiesc.Venim cu mare drag,dar fara tati,pt. ca el nu a fost si zice ca nu va merge niciodata pe o balta...sa ucida peste sau sa asiste la asa o crima.

Fetelor,eu nu am reusit sa adorm nici un minut asta noapte,asa ca dimineata i-am pregatit lui tati micul dejun(era in al 9-lea cer...),si dupa ce a plecat la serviciu,am evadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
Adica am tras o fuguta pana la merceria de unde imi iau materia prima pt. tricotacit(Doublemom,scuze,dar astazi am constatat ca se numeste Zefir,mai nou)si am luat o super lanica pt. tati.Adica pt. a-i face lui un pullover,ca l-am vazut cum tanjeste sa-i dam si lui atentie.Noroc ca nu a inghetat mecanismul care deschide portile si am putut sa scot masinuta din curte.Tati ma tot suna si eu trageam pe dreapta si opream motorul sa nu se prinda de isprava.Abia acasa am realizat ca va vedea ce fac si ma va intreba de unde am lanica?Este clar,nu mai am nici un neuron si in plus,cred ca a inghetat si spatiul in care stateau ei candva(adica neuronii).Acum sunt totalmente zombie,dar tricotez.

Asa cum spuneam,SA NASTEM LA TERMEN!!!!!!

ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput