targoviste?! e cineva pe fir?
Raspunsuri - Pagina 4
gabriela_tutuianu spune:
pai nu pot renunta la copii.imi sunt dragi...pasiune,nu ggluma..
"niciodata nu e prea tarziu"
motanik spune:
Buna fetelor. Ma primiti?
Eu nu sunt din Targoviste ci de la o aruncatura de batz…Pucioasa.
Am mai deschis subiect pe Dambovita dar nu a avut prea mult succes…poate de data asta insa ne gasim mai multe.
Si eu semnez tot ca prof de engleza desi momentan sunt in Uk. Am predat un an si apoi am venit aici. Ma intorc insa in vara sa dau titularizarea in iulie.
Daca e loc si pt mine, am sa va mai vizitez. Pupici.
--------------------
Andra
susulina spune:
Da chiar ca ne-am intalnit numai profesori!Da, Gabriela si sotul meu e tot prof de geogra la Lic 1 Moreni.Bineinteles Andra ca te mai asteptam pe la noi!Sa ne povestesti cum e pe la tine si de ce vrei sa te intorci.
Aurelia spune:
Buna ziua si bine v-am gasit fete dragi,eu nu vin sa va tulbur decit pentru a va cere permisiunea sa va citesc si eu din cind in cind caci am copilarit si am crescut si eu nu departe de acest orasel minunat ,asa mi-a ramas mie in memorie si asa vreau sa-l pastrez pentru totdeauna ,eu am locuit un pic la Minastirea Dealu, cind aveam 3-5 anisori apoi am "coborit" si am locuit la Viforita,am invatat la scoala din sat.
Cele mai frumoase amintiri din copilaria mea sint acolo ,asa ca va cer doar un mic loc la ascultat povestile voastre .
Va multumesc si va salut calduros pe toate!
motanik spune:
Ca si Gabriela nici eu nu pot renunta la copii. Imi place meseria asta, e pasiunea mea si imi lipseste enorm.
Am incercat si aici sa intru ca teacher assistant dar la toate scolile cereau experienta British si nu am reusit.
Anul asta au scos un post la titularizare la scoala mea si deci e momentul sa ma intorc, sa raman titular. Bine, totul depinde de nota mea de la examen, dar ma pregatesc bine si sper sa reusesc...
--------------------
Andra
gabriela_tutuianu spune:
eu iti doresc mult succes la examen.nu e cine stie ce.
pucioasa e chiar aproape.20min.
ma bucur ca nu sunt singura.
ar trebui sa intitulam subiectul:profi din targoviste?
motanik spune:
Buna ziua fetelor.
Gabriela, am mari emotii pt titularizare. Multumesc pt urari dar imi vin in cap notele ce am vazut ca se obtin cam des la disciplina asta...
Mi-am luat carti pe metodica de aici, vai ce activitati faine am in cap, ce lectii moderne...Cat am lucrat pe suplinire am aplicat pt un Comenius si am luat, dar plecand din tara am pierdut finantarea. Am vb insa cu Universitatea (Plymouth, UK) sa imi platesc eu cursul si m-au acceptat asa ca am ales perioada acum in martie, 2 saptamani, caci am vrut sa nimeresc alaturi de o alta colega de la liceu din Pucioasa.
Cursul se numeste Using technology, music and drama in the EFL classroom si sunt convinsa ca va fi ceva super.
Asadar, cu ce prind la cursul asta, cu ce citesc in cartile astea...sper sa iau o nota mare. La gramatica nu am emotii dar la metodica si la literatura da.
Tu cand ai dat? Cum a fost?
O zi faina fetelor
--------------------
Andra
gabriela_tutuianu spune:
eu am dat si luat titularizarea acum 4ani.a fost super.la gramatica "ways of expressing future tenses" la literatura robinson crusoe si j. swift cu gulliver`s travels.la metodica super misto-trei framente de introdus ca momente intr-un plan de lectie.am facut trei planuri.nu ai cum sa nu stii.
multa bafta si astept sa-mi spui cum va fi la curs
motanik spune:
Gabriela, eu am pus-o pe mama sa se intereseze dar am sa te intreb si pe tine.
Eu vreau sa vin in iulie o saptamana sa dau examenul, dupa care ma intorc aici si astept rezultatul. Daca am luat revin la 1 septembrie definitiv, daca nu mai raman aici. De aceea mama va trebui sa ma inscrie si tot ea sa imi completeze fisa cu optiuni, dupa afisarea rezultatelor.
Ce as vrea sa imi spui, daca stii si ai placerea, este daca trebuie sa ii fac o imputernicire sa semneze pt mine sau pot trimite eu dosarul cu tot cu cererea de inscriere de aici, semnata de mine (o vor publica edu.ro) si ea doar sa il depuna la inspectorat.
Se mai semneaza ceva la inspectorat cand te inscrii, in afara cererii?
Apoi, dupa afisarea rezultatelor, care va fi pe 25 iulie parca...data la care eu voi fi inapoi in Uk deja caci nu pot lua mai mult concediu de la munca, pe 26 si 27 se completeaza fisa cu optiunile pt repartizare si am citit in calendarul miscarii la un moment dat ca trebuie sa fii personal sa semnezi. Ce iti aduci aminte ca s-a intamplat cand ai dat tu?
Ai mai semnat ceva? Fisa de optiuni, in afara optiunilor in sine, ce mai cere?
Daca stii ceva despre asta, te rog sa imi spui si mie. I-am intrebat si pe forumul de la edu.ro si mi s-a spus ca in mod normal mama poate sa ma inscrie si sa imi completeze fisa cu optiuni dar pt siguranta sa fac si o procura...
Ah, atat cu scoala deocamdata. Voi ec faceti fetelor? Care aveti copii? Eu sunt aspiranta pt moment, sper sa am burtik cat de curand...
v-am pupat, nu sunteti prea active, ce se intampla?
Seara faina
--------------------
Andra
mihaser spune:
Fetelor si eu o sa va citesc! O sa si scriu cat de des o sa pot!
Andra eu sunt o mamica in devenire...intr-o luna o sa aduc pe lume un baietel. E o bucurie imensa...sper sa ai parte de ea si tu in curand!
Noi planuim sa mai facem un bebe (o fetita ar fi super!)la scurt timp dupa...un an, doi...insa trebuie sa asteptam sa vedem cum decurg ostilitatile la prima nastere.
Bafta la examenul de titularizare...tu cred ca esti prea bine pregatita ptr invatamantul de aici...cel putin in Targoviste nu stiu ce sanse o sa ai sa gasesti o sluba care sa ti se potriveasca. Spun asta ptr ca nasa noastra este profa mea de engleza din liceu si din nefericire i-a pierit usor usor cam tot entuziasmul pe care il avea la inceput. Sunt lucruri care te scarbesc si nu prea poti sa ramai indiferent si sa lupti ca un nebun sa-ti pui in aplicare ideile...pur si simplu iti este interzis (tot ca pe timpuri!)
Sper ca nu te-am dezamagit, insa vreau sa te pun in garda...eu sper totusi sa reusesti asa cum iti doresti, sa gasesti un job bun si sa ramai la fel de entuziasmata in toata cariera.
Si mie mi-ar fi placut sa fiu profa...am terminat ASE, insa mi-ar fi placut sa predau spaniola...Mi-am dat un examen DELE si in faculta am facut modulul de psiho-peda-metodica si poate intr-o zi o sa-mi indeplinesc si visul asta.
Multa bafta!
Pupici,
33+
Mihaela