targoviste?! e cineva pe fir?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mihaela, wow mai ai putin si o sa ai un bebitza. Doamne ajuta sa nasti usor si sa fie bb sanatos si mancacios!

Multumesc pt sfaturi
Scoala pt care dau examenul este in Pucioasa si am lucrat deja acolo un an inainte de a veni aici. Este moderna si merge pe noile metode de predare/invatare asa ca nu ma tem ca o sa ma lupt cu morile de vant. Pe copii ii stiu, mi-s dragi, colectivul de profi e super...sunt nerabdatoare sa ma intorc acolo.

Cum o sa il cheme pe baietel? Care e DNP? Cum te simti? Si eu abia astept sa raman, noi visam sa avem gemeni...stiu ca nu suntem sanatosi caci e foarte greu cu unul dar cu doi deodata...dar ne ajuta ai mei oricum...In orice caz daca nu o sa avem gemeni (avem caz in familie...de asta speram si noi) si noi tot asa am vrea sa vina bebeii unul dupa celalalt, sa creasca impreuna..

Bravo ca ganditi asa, sa va ajute Dumnezeu sa mai vina si o fetita curand si sa fiti toti sanatosi.
Tu unde stai in Tgv?

Va pup, haideti la vorba fetelor...O seara faina.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Tot eu. Apoi am vazut, n-am mai modificat. Mihaela, tu stai in Timisoara?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu stiu ca mama ta te poate inscrie si poate completa fisa cu optiuni.cand eu am dat tit a fost ultimul an-cred- in care nu a fost cu repartitii.

nu stiu ce mai trebuie completat.dar le gasesti toate pe edu.ro

multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Eu nu prea am gasit in invatamant ceea ce visam.Ma dezamageste interesul din ce in ce mai mic pt. scoala al majoritatii elevilor si lipsa de respect a unor copii dar mai ales a parintilor pentru profesorul din ziua de azi.Bineinteles ca si sistemul e de vina si multi fac facultati degeaba ca nu au unde sa se angajeze apoi.Prefera sa le asigure parintii casa si masina si apoi ei sa faca bani(din comert in zona Vulcanei).Ce-i trebuie facultate?Sa se faca prof ca mine pe bani putini?ANDRA ma gandesc ca la Sc 4 vrei sa te duci?Stiu ca e o scoala foarte buna.MIHAELA sa dea Dumnezeu sa nasti usor un bebe frumos si sanatos si sa ne anunti si pe noi cand se va intampla fericitul eveniment.Nu stiu ce simti acum dar te asigur ca atunci cand il vei vedea o sa fie dragoste la prima vedere.Eu pana sa nasc imi cam faceam probleme, ma gandeam oare o sa-mi placa, cum o sa fie...aiureli.Acum pot spune ca nu exista dragoste mai mare si ca nu-mi inchipuiam s-o iubesc atat si ca mai fericita ca acum nu pot fi.O iubesc de nu mai pot si cand plange degeaba si cand ma enerveaza ca nu mananca(e f. mofturoasa)si-mi vine sa-i pun castronul in cap...E o fetita cuminte si f. lipicioasa sta numai dupa mine nici nu stiu ce voi face in sept.cand face 2 ani si trebuie sa ma intorc la scoala.Asa ca fetelor grabiti-va sa faceti bebe ca e super.In privinta bb2 mi-ar mai placea dar nu cred ca ne-am descurca si cred ca ne vom opri aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare fetele!

Andra ma bucur sa aud ca exista si exceptii...cum este scoala la care o sa predai tu. Iti doresc mult succes!
Despre bebelusi o sa tot vorbim pe forum. Multumesc pentru gadurile tale frumoase. Sa va dea D-zeu gemeni asa cum va doriti! Cred ca toti visam la gemeni...2 dintr-o lovitura. Acum eu insa nu as vrea sa se mai intample...si noi vrem sa ne oprim la 2 copii. Ca si Susulina ma gandesc la ce viitor pot sa le ofer si din pacate deoamdata mai mult nu se poate. Desi o casa plina de copii ar fi o bucurie imensa!
Da eu acum locuiesc in Timisoara...dupa facultate am ramas aici, insa parintii mei locuiesc langa Targoviste, la Bratesti si la vara sper sa venim pentru o perioada mai lunga pe acolo. Toate rudele le avem la Targoviste...si nunta (cununia religioasa)tot in Targoviste am facut-o...la Mondial si a fost super.
Susulina asa este...deja suntem innebuniti dupa bebica...si eu simt la fel...mai fericita decat acum nu pot fi! Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Gabriela felicitari ptr initiativa ta de a deschide acest subiect! Cred ca o sa fie interesant!

Pupici

Mihaela

Mergi la inceput

Salutici!
Am bagat capul putin sa vad ce ati scris, nu stau, revin pe seara caci acum sunt la birou.
Susulina, intr-adevar la scoala 4 am lucrat si tot acolo vreau sa ma intorc.

Pupici, ne vedem mai tarziu, o zi frumoasa.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Nimeni pe aici?
Fetelor, daca tot sunteti o sumedenie de profesoare vreau sa va rog ceva (am rugat-o si pe mama dar ea e mai in varsta si mai rusinoasa, cu o alta educatie si nu m-a ajutat). Nu stiu daca stiti ceva despre prof Solomon de la liceul Carabela, daca nu, va povestesc eu. A murit (sa se odihneasca in pace) anul trecut dupa marea greva din invatamant. Era bolnav de diabet dar boala i s-a agravat din cauza supararii: fata lui cea mare - studenta- este bolnava de inima si are nevoie de operatie in strainatate. Bietul om a fost macinat de aceasta problema, nu a avut curajul sa ceara bani - un om demn... Incerc sa aflu mai multe detalii, poate putem sa-i ajutam fata. Nu stiu nimic (mama nu a reusit sa afle) diagnostic, ce suma este necesara. Stiu ca profesorii din tot judetul au strans niste bani dar banuiesc ca nu s-au strans multi pentru ca nu au salarii mari. Toata povestea este o mare durere...nici nu au vrut sa-i spuna fetei ca a murit tatal ei de frica sa nu se agraveze si la ea boala (banuiesc ca pana la urma i-au spus), ea este tintuita la pat, groaznic. Vad ca multi oameni gasesc sprijin prin intermediul internetului si ma refer la oameni simpli dar nu pricep de ce nu functioneza si in cazul lor - oameni educati, cu accest la informatie. Daca stiti ceva (diagnostic, suma) va rog sa-mi dati de stire sa incerc sa fac ceva pentru ea...

Mergi la inceput

Buna seara fetelor.

Nici eu nu am mai dat de ceva vreme pe aici....Ce faceti, haideti la vorba.

Mihaela, trebuie sa afli mai intai despre ce boala anume este vorba ca sa ne putem interesa de tratament/operatie unde se face si cat costa.
Ce coincidenta si la Pucioasa a fost un profesor de chimie Solomon si a murit, Dumnezeu sa il ierte, cand eram eu in liceu...om la 40 si ceva de ani...

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mihaela73 nasa mea preda la Carabela...o sa incerc sa aflu de la ea mai multe detalii si o sa le postez aici...
Fetele cum o mai duceti? Am cam amutit in ultimul timp datorita numeroaselor vesti proaste. Sper sa apara soarele si pe strada noastra cat mai repede!
Eu am fost la control cu bebeita, care este ok - slava Domnului - insa cu prezentatie pelviana ceea ce ma face candidata sigura la cezariana. Intre timp a nascut o prietena de-a mea la aceeasi maternitate unde o sa nasc si eu si mi-a spus ca sunt gandaci si ca o sa fiu nevoita sa dau cu bani si in stanga si in dreapta...asa ca sunt

pupici,
35 fara o zi

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

fetelor incerc si eu sa aflu ce pot

Mergi la inceput