targoviste?! e cineva pe fir?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

La ce scoala Gabriela? Facultatea ai facut-o in Bucuresti? Eu sunt o "pseudoprofesor" de matematica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Cam greu de intalnit, Gabriela.Stai in celalalt colt al orasului...Eu sunt profa de geografie la Vulcana Bai, iar facultatea am facut-o in Targoviste.Voi aveti bebe? Cat de mare este?Eu am o printesa de 1 an si 5 luni Alexandra-Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

facultatea am facut-o in bucuresti.

sunt profa de engleza la scoala nr.6 gaesti.o scoala foarte buna.

am aproape 30.in mai.inca nu am bebe.dar sunt o aspiranta optimista.acum ne facem planuri.sunt foarte aproape.

Mergi la inceput

ofofof saracutele de voi faceti naveta . Mama si tata sunt profesori de matematica in Targoviste dar au facut naveta pentru ca au fost multi ani profesori pe langa Targoviste...tare greu... eu in clasa I o luam de la gradinita pe sora mea si stateam singure pana pe la 5 cand venea mama

Mergi la inceput

sper sa nu spun prostii..dar mi se pare ciudat ca nu ai catedra in Tgv pentru ca stiam ca la un moment dat aveau profa de eng o suplinitoare (fara fac., cu liceul doar)...ma rog poate nu sunt eu bine informata

Mergi la inceput

Nu stiu cum o fi la engleza dar stiu ca la geografie nu e nici un post liber in oras de cativa ani buni si chiar daca ar aparea unul sunt sute de absolventi care nu au post si s-ar inscrie la concurs asa ca o sa fac naveta mult si bine de acum inainte.Oricum e o zona frumoasa,o scoala bunicica si se mai deconteaza si abonamentul.Dar e greu sa faci naveta Iti ocupa toata ziua.Si sa o iau de la capat... altceva nu stiu sa fac.Si nici nu mai sunt fara nici o grija "la mama acasa" sa-mi permit sa incerc lucruri noi.Si apoi Targovistea nu prea iti ofera vreo alternativa.

Mergi la inceput

la mine a mai complicat.la engleza sunt inca multe posturi in oras ocupate de suplinitori,dar acele catedre sunt NUMAI pentru ei.si fac naveta de 66 km/zi care nu se deconteaza.noroc ca ma descurc si altfel.sunt manager la o firma americana care ma plateste mai bine decat daca as lucra in america!

sisunt multumita de viata pe care o am.adica imbelsugata!

voi?cum va descurcati?

Mergi la inceput

Si mai faci naveta la Gaesti??????Eu...ce sa zic...avem casa noastra in care investim putin cate putin(bineinteles in rate)dar zic ca sunt norocoasa ca avem in ce investi,am un sot extraordinar(nu ma gandeam sa fie asa bine maritata),un super pui de care sunt foarte mandra,o familie foarte unita. Intr-un cuvant sunt o norocoasa.Ar mai fi banii care nu ne prea ajung(sotul e tot profesor si tot navetist la Moreni),dar ne mai ajuta parintii cand si cand si apoi ma gandesc , noi sa ne intelegem bine si timpul le rezolva pe toate.

Mergi la inceput

serios?sotul tau susulinaeste tot in invatamant?

Mergi la inceput

Deci stiam eu bine ce stiam in legatura cu catedrele de engleza...Ma rog in amanunte nu ma bag..nu stiu cine ia decizia, probabil inspectoratul. Si cu te descurci gabriela cu 2 job-uri din care la unul faci naveta? Si eu lucrez pentru niste americani (intr-un fel ca nu prea iau legatura cu ei managementul e roman) dar nu as mai putea avea inca un job decat de noapte eventual (ma rog nu e cazul) dar daca castigi bine la americani de ce te mai tii si de invatamant? (te invat la prostii, eu nu am profesat nici macar o zi )

Mergi la inceput