targoviste?! e cineva pe fir?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Laura ai o idee buna.Targovistencelor,prin ce cartiere stati?Eu stau in micro 5.Sa va traiasca puii si sa-i intalnim. Lumy am inteles.Voi de cand sunteti plecati?Veniti des in tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

La apel! Eu m-am mutat in Bucuresti pentru ca am facut facultatea aici si am ramas aici. Dar tot targovisteanca ma consider. Parintii sunt in Targoviste si merg cel putin o data pe luna in tgv. Eu am 32 ani voi am vazut ca sunteti mai tinere deci e posibil sa nu ne cunoastem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

fetelor,poate chiar reusim sa ne cunoastem.si suntem aproape de aceeasi varsta.adica in jur de 30.nu?

ce mica e lumea!chiar credeam ca sunt singura.

SA TRAITI![

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare fetele!

Si eu m-am nascut in Targoviste, insa in anul 2 de facultate m-am mutat la Timisoara si am ramas pe-aici...oricum bunicii, mama si tata, rudele le am acolo si vizitez si eu urbea de cate ori pot!

31+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Susulina, noi suntem plecati de 4 ani deja. Des prin tara? nu foarte. Nu stiu daca vom ajunge anul asta..oricum mai convenabil e sa vina rudele (parintii, fratii), aici, decat sa mergem noi. Iar odata fiind aici, profitam si vedem "si altceva". Ca deja Ro o stim si unii si altii .

Apropo de cartiere - nu stiu cum e impartit orasul - nu stiu daca am fst pe acolo de 5 ori, insa stiu ca sotzul statea in centru.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Ce dragut ca suntem mai multe targovistence . Eu am 32 ani si am terminat Ienachita Vacarescu...poate ne cunoastem din liceu. Orasul este asa de mic incat mare minune sa nu cunosc macar pe una dintre voi sau pe sotul lui spic de grau - asta pentru ca am stat tot in centru nu va ganditi la altceva.

Mergi la inceput

si eu cred la fel.imposibil sa nu ne cunoastem.se poate sa ne fi intalnit printr-un maazin.sau sa ne fi certat pe vreun baiat( ! ).
glumeam.
eu am terminat carabella in 1994.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Si eu am terminat Ienachita Vacarescu in 1993,la Stiinte Sociale iar generala la Lic.6(avea si sc. gen.pe vremea mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Al meu sot a facut cred doar a 9a in Tgv, si apoi a plecat cu ai lui in Ardeal.
Sigur e faptul ca a terminat in '95 liceul.

Acu' e la cumparaturi, cnd se intoarce il trag de limba .

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

eu stau in micro 11 langa catedrala care se construieste.

sunt profa de engleza. voi?

Mergi la inceput