Mamici de mai-iunie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
doroti_5 spune:
Shoricutzaimi pare bine ca ti-ai revenit! Vad ca deja face pozne bb!
doroti_5
24+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
Fetelor eu am ous poze daca vii interesant puteti sa le priviti.
doroti_5
24+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
magghyc spune:
Carmina, LA MULTI SI FRUMOSI ANI! SA AI UN BEBE SANATOS SI DULCE
Shoricutzo, ai patimit ceva...dar mai bine ca te-a vazut si Tutunaru, macar asa stai mai linistita, macar in privinta diagnosticului! Cum e, a mai cedat durerea?
Restul gastii vad ca e bine
...Poate pt runda a 2a de pizza ne inscriem si noi, macar asa in trecere...
Irinel, parca tu ne intrebai ce mai facem? Si noi ca uratii nu raspundem...Suntem bine, asteptam sa treaca timpul sa mergem la 24 de saptamani la control. Ne cam frig labutele sa mai facem o eco, dar incercam sa ne abtinem (pana la T, ca acolo vom avea eco). Nu de alta, dar sunt curioasa ce mai fac bb si placenta (a mai catadicsit sa urce, cum mai sta cu calcificarile etc).
Io am ajuns in comisie pt depasirea a 90 de zile de medical. Mare problema nu a fost (comisia) dar la drumurile pe care le presupune pe cuvantul meu ca mai bine mergeam la lucru! Oricum prefer sa stau pe scaun la birou decat sa stau prin policlinici si spitale ca sa imi fac "numarul" de stampile. In fine, sa zicem ca luam partea buna a lucrurilor, dupa ce 3 ani de zile nu am avut concediu, fiindca mereu ma manca in cot sa imi schimb locul de munca
acum intru in a 4 a luna de concediu!!!! Deci am recuperat pe ultimii ani.
Eu etapa de fluturari ale lui bebe am ratat-o (adica nu am simtit-o) . BB Nichita are obiceiul sa impinga din cand in cand, dar nu pot spune ca e un zvapaiat. Sa vedem cum o fi mai incolo...
bafta tuturor celor care merg cu bebe la eco! sa veniti cu vesti bune!
Magg
22s+
Diana79 spune:
La multi ani Carmina! Sa fi sanatoasa tu si bebelushul tau.
Noi suntem bine ieri am fost la medic, ne-au dat rezultatul la analizele de sange de la 12 si 16 sapt si totul este f bine. Suntem bucuroshi. I-a ascultat inima lui Evelyn si in momentul ala draga de ea incepuse sa se si miste. O sa mai mergem peste 4 sapt cand probabil vom face testul de sange pt diabetul gestional.
Apoi ne-am intalnit cu tati si am fost in mall sa mancam.
Azi e tare frig si aici -20 de grade, imi era o sila sa ma trezesc de dimineatza. Dar ai rezistam un pic si apoi o sa venim doar 4 ore dupa-amiaza.
Multa sanatate tuturor si sa avetzi grija de bebei.
Diana
20+ cu Evelyn
crisbar spune:

tocmai ce am scris ditamai mesajul si l-am pierdut pt ca nu eram logata!!!! de atatea ori am patit asta si niciodata nu ma invat minte sa copiez macar mesajul...
ca un rezumat: multumeam frumos lui vivighe si cameliei.t pentru informatii.
pacat ca nu sunt zile lucratoare...asa mai castigam si noi un ragaz pana incepeam sa ne hranim cu banii statului care sunt foarte putini. cred ca nu sunt singura care este dezavantajata de sistemul asta, in conditiile in care salariul primit la job este mult mai mare decat ce ne da statul.
fetelor, sunt un pic in depresie, bb-ul a miscat foarte putin azi comparativ cu alte zile. sper ca nu e un motiv de alarma dar trebuie sa recunosc ca sunt cam trista si un plic plangacioasa din cauza asta. prefer sa ma loveasca non stop, indiferent cat de tare, numai sa stiu ca este acolo si e bine. stiu, sunt un pic paranoica.
pupici la toate fetele
crisbar
19+
p.s. celalalt mesaj era mult mai frumos. asta e!!![]()
magghyc spune:
Crisbar,
nu e obligatoriu sa pierzi mesajul daca nu esti logata...
Data urmatoare, alege link-ul cu rosu "inapoi". Te va duce inapoi la mesajul scris de tine. Completeaza campurile de deasupra mesajului cu 'nume utlizator" si "parola" si trimite din nou. Si gata!
Nu are nici o importanta daca bb misca mai putin intr-o zi sau nu.
Miscarile zilnice sunt simtite de obicei dupa 28 de saptamani.
Mai ai si tu un pic rabdare! Si nu il stresa pe bb degeaba...
Magg
22s+
shoricutza spune:
Dragelelor va multumesc mult ptr sustinere si ptr ca ati fost alaturi de mine.
magghyc acum este mai bine, pot sa merg, iar durerea este pe cale de disparitie.
Dupa astfel de episoade, de durere fizica coplesitoare, realizez cat de importanta este sanatatea ... cea mai importanta de fapt .... pacat ca in general uitam sa ne bucuram ca suntem sanatosi. Doar cand ne loveste vreo suferinta fizica, care ne da viata peste cap, ne aducem aminte.
Va pup pe toate
21+
maximilian spune:
Salutare tuturor!
Am reusit sa-mi fac putin timp sa mai citesc ce a-ti scris pe aici.
Noi am facut eco morfo. la Centrul materno-fetal al Spitalului "Sfintii Constantin si Elena" cu 1,5 mil. E adevarat ca la acel moment nu a putut dr. sa ne inregisreze pe cd ( aveau o problema tehnica) si ne-am ales doar cu cateva poze. Dr. Cheles e cam "tepoasa", dar e o buna profesionista, asa ca merita sa o suporti.
De vreo 10 zile si eu simt o presiune puternica in partea dreapta...e mai ceva decat durerea de apendice. Chiar m-am speriat destul de rau si am fost la dr. si mi-a prescris Nospa si Scopantil de 2 ori/zi. E adevarat ca mai atenueaza putin durerea, dar nu dispare.
Cat despre miscarile bebelusilor...nu cred ca e cazul sa va impacientati. A mea are momente cand se misca de zici vrea sa iasa prin burta, iar uneori..nu da nici un semn ore intregi.
Ce vesti mai aveti despre filmulet?
CamiM spune:

LA MULTI ANI CARMINA!! SA FI SANATOASA SI SA AI PARTE DE UN BEBEL SANATOS SI MANCACIOS!!!!!

Vochi ma bucur ca te-a amuzat testul. Stai linistita cu predictia, sunt convinsa ca nu e adevarat , dar mi s-a parut amuzant. Mie mi-a prezis ca voi avea un travaliu de 11 ore dar ca o sa nasc cu cateva saptamani mai devreme.
.
Fetelor am intrat pe la mamici de martie-aprilie si ele au deja trei bebelusi!!

Cami 25+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
LYLY809 spune:
Carmen,
si uite-aici reteta de tort pentru tine:
Freci 6 galbenusuri cu 6 lingurizahar, adaugi o cana de lapte rece, amesteci pe foc slab pana se ingroasa, intre timp adaugi 3-4 linguri gelatina dizolvata in prealabil cu putintica apa calda. Dai deoparte, si cand ramane outin calduta compozitia adaugi 700-800g frisca, o cana stafide stropite cu rom, fructe dintr-o cutie de ananas, si o cutie compot piersici taiate bucati mici si scurse f. bine.
2 pandispanuri le faci din timp din cateva oua fiecare ( eu fac din 5 oua fiecare) intr-o cratita mare, sa iasa subtiri. Unul il pastrezi intreg, cel de-al doilea il tai in jumatate, insiropezi ( 1 pahar apa+1 pahar zahar + zeama de la 5 lamai). Intre jumatatile taiate pui un strat de marmelada (caise, gem)
Cratita folosita pentru coacerea blatului se imbraca in interior cu celofan, pe fund si margini pui felii portocale sau rondele ( rodele kiwi sau alte fructe diverse culori) Peste fructe pui jumatate din compozitia de frisca cu fructe, apoi blatul insiropat, iar frisca,apoi blatul intreg.
Inainte cu 2 ceasuri de a-l servi insiropezi blatul de deasupra cu siropul ramas din cutia de ananas. Se intoarce pe un platou si ... SURPRIZA! Ai sa vezi ca-i si foarte aratos. Mie mi-a iesit f. bine de prima data. SUCCES!
Lily 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo