Mamici de mai-iunie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Irinel spune:
Carmina la multi ani fericiti! Bebelus sanatos, nastere usoara si multa sanatate!
Irinaghita, incearca sa bagi lichide (mai ales apa) la greu pentru retentia de lichide, plus mancare nesarata cum ai spus tu. Da sa stii ca e datorita sarcinii. Si pe mine ma stresa doctorul la prima sarcina sa mananc mai nesarat, da efect nu avea. Acum inca nu am probleme decat paote foarte putin, si nu fac nimic in mod deosebit. Da chiar am citit undeva, eu primesc emailurile saptamanale de la babycenter (Ioana vorbea despre asta intr-un mesaj al ei) si acolo la una din saptamani, nu mai stiu exact, da nu de mult, acum 3-4 saptamani, scria ca o sa incep sa am retentie de lichide.
Fetele care va stresati ca nu misca bebe, bebe misca, doar l-ati vazut la eco...da nu il percepeti voi. Daca sunteti la prima sarcina e posibil sa il simtiti si sa nu realizati ca e bebe...la inceput se simte foarte usor si nu esti sigura ca e el nici daca banuiesti... Mai conteaza si pozitia in care e asezat...
Roximarro bine ai venit! Bebe sanatos si nastere usoara.
Voichiv, 14 ore pentru o prima nastere nu e chiar asa rau...Poate fi si mai bine, da eu as zice ca e bine si daca ar fi la al doilea bebe asa (la mine adica)...
Adi, e normala presiunea in partea jos a burticii.
Simona, ce bine ca ai mai intrat pe la noi. Ce mai faci? Cum te mai simti?
Shoricutza, imi pare rau ca ai trecut prin asta. Sper sa nu se repete. Pupici dulci.
Maggy ma bucur ca sunteti bine si bebe Nichita te inghionteste :-)) Pupici, sa fie bine la urmatorul control...
Crisbar, stai linistita, e ok. Mai schimba si el pozitia si nu se simte la fel de puternic tot timpul. ABia cand e bebe mai mare, cum zice Maggy e important sa il simti zilnic.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 27+ saptamani
DianaR spune:
La multi ani Carmina! Sarcina usoara si bebelas sanatos!
Shoricutza, biata de tine te inteleg perfect. Eu am patito la prima sarcina la 3 luni, am facut contractura musculara la un muschi al cefei si a fost cumplit, nu puteam sa ma misc, aproape ca lesinam cand stranutam sau imi venea sa vomit, abia ma ridicam din pat cu lacrimi in ochi iar mersul in masina era chinul chinurilor... Chiar am lesinat la un moment dat si eram singura acasa, pocnita bine la cap de gresie si de un colt de dulap si ma gandeam cum ma ridic de jos....Dar a trecut de la sine dupa 3 zile de chin...
Fete dragi, ascultati de Irinel, ca bine zice e normal acum sa aveti zile cand il simtiti si cand nu mai ales la inceput cand nu misca prea puternic.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
inaioana spune:
Buna dimineatza, mamici somnoroase!
Carmina, astept descrieri si poze de la petrecerea de ieri!
Shoricutza, bine ca ti-ai revenit. Cred ca ar trebui sa iei Magneziu, este un antispastic foarte bun si asigura si asimilarea calciului, atat de controversat in sarcina. eu am luat si cand eram gravi cu Katja, iau si acum, exista pliculete de la Additiva Magnesium (cele mai bune si usor asimilabile) cu un praf efervescent cu gust de lamaie, fara zahar care contin 300mg magneziu. Nu iti face probleme de supradozare pentru ca el se elimina daca e prea mult. Oricum ajuta foarte mult impotriva contractiilor si impotrriva oricarei contracturi musculare in general. Multa sanatate!
Ioana
24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
doroti_5 spune:
Buna dimineata fetelor si bb-ei!
Sa-mi zica si mie cineva ce sa ma fac cu arsurile din git
ca deja nu le mai suport, de doua luni ma chinui cu ele si cind intreb de cineva mi se zice ca-i creste parul si unghiile la fetita.
Ozi buna tuturor!
doroti_5
24+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
adib spune:
Doroti
si noi am primit aceeasi explicatie pentru arsuri pe git
nu stim sa existe remediu.![]()
adi si
ela 23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
inaioana spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
cind intreb de cineva mi se zice ca-i creste parul si unghiile la fetita.
Ei, zbang!
Ia Dicarbocalm. Poti sa incerci si cu lapte, la mine de exemplu nu a avut efect! Dicarbocalmul sau alt antiacid (Rennie - e acelasi lucru) e sfant! Nu face rau la bebe, ia cu incredere! Eu in sarcina trecuta stateam cu tubul in geanta dupa mine oriunde, dar cam dupa 7 luni.
Multa sanatate!
Ioana
24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
doroti_5 spune:
Eu nu suport laptele 

inaioana
o sa caut in farmacii Dicarbocalmul sau Rennie daca la noi s-o gasi.
Mersi.
doroti_5
24+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
adib spune:
Citat de pe acest site, la odiseea sarcinii, saptamina 25:
"Acum uterul are dimensiunea unei mingi de fotbal. Puteti avea crampe si, daca bebelusul va apasa pe vezica urinara, o sa aveti nevoie sa va duceti mai des la toaleta. Arsurile la stomac va pot tine treaza noptile; evitati mancarurile grase si condimentate si stati sprijinita de perne."
adi si
ela 23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
inaioana spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Eu nu suport lapteleinaioana
o sa caut in farmacii Dicarbocalmul sau Rennie daca la noi s-o gasi.
Mersi.
Imposibil sa nu se gaseasca un antiacid de tipul asta. Eventual ti se va recomanda ceva echivalent.
Adib, voi puteti urma sfaturile de pe site...dar ma indoiesc ca vor functiona catusi de putin. Cred ca tot la Dicarbocalm ajungeti mai devreme sau mai tarziu.
Cred ca daca atunci cand aveam arsurile alea infioratoare mi-ar fi spus cineva sa ma sprijin pe perne ca ajuta...ii aruncam cu o tigaie in cap!
Ioana
24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
ralucis spune:
In legatura cu hainele, incercati sa va cautati pantaloni care sa aiba in loc de clasicul nasture sau capsa o banda de jerse elasticizat, eu asa mi-am luat si ma simt f. bine in ei. in plus, cand mai creste burta o sa vina sub ea si nu ne incomodeaza deloc. fetelor, ma treceti si pe mine pe listuta? UM 06.09.2005, PPN 13.06.2006, maternitatea CFR2, dr. Florina Mihalache. si sa il puneti si pe bebe, please, 18,5 cm si 345 g la 19 sapt si 4 zile.
20+ si
ilinca