Mamici de mai-iunie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Camelia.t,
ce ai mai aflat de la dr tau legat de alaptare si hepatita C ??? Eu sunt kikiriki cea cu problema cu alaptarea....si hepatita C....

Subiectul meu pe tema asta l-au mutat la "Femeia intim"...asa ca poate din cauza asta nu l-ai mai vazut.... ti-am postat si acolo...ai aflat ceva de la Cluj???

Kikiriki 35+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Kirikiri, am vorbit la Cluj si mi-au zis ca daca viremia este 0, nedetectabila, sa nu-mi fac probleme si sa alaptez linistita. Eu ultima viremie ( a 4-a) am facut-o la 6 luni dupa ce am terminat interferonul.Si de atunci e ceva vreme.....2 ani si ceva. Valorile probelor hepatice s-au mentinut perfecte in periaoda asta. Oricum, fara discutie la inceputul lui februarie merg la Cluj pt o viremie sa vad negru pe alb cum stau. In cazul in care se confirma ca e ok, voi alapta.
In caz contrar......mai bine nu ma gandesc de-acuma.
Mai tinem legatura.

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

dilaural, mi-am luat 2 perechi de pantaloni de la mini prix, unii bej, pescaresti, si altii negri, putin evazati, dar din tricot. ambii sunt de la h&m mama, ca dupa eticheta i-am si gasit.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

cine se juca monopoly on line?...vreau si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Si_bv, merci de informatii. Eu am emotii mari pentru eco morfologica. Sper sa fie totul bine. Tu cu cine ai facut ecografia?

Si sa nu uit. Ai de la mine o si un . Iti doresc multa sanatate si sa fii optimista.

Fetelor maine merg si eu la Mini Prix la Otopeni sa vad ce e pe acolo. As vrea sa iau si pentru piticul meu cate ceva. Cand am fost ultima oara mi-am luat doua perechi de pantaloni si am vazut multe lucruri dragute pentru pitici de 1 maxim 2 anisori.

M-ati mai linistit nitel cu miscarile lui bebe. Paranoia mea a fost invinsa.....

Pupici pe burtici,

Flory 18+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Salutare dragele mele....
In primul rand vreau sa va multumesc ptr sfaturile si grijile voastre.
Cosmarul prin care am trecut se apropie de sfarsit, in sensul ca azi durerile sunt semnificativ atenuate. Ca sa fac rezumatul pataniilor mele (prin care sper din tot sufletul sa nu treceti!!!!) incep prin a va spune ca luni seara am fost intr-adevar la spitalul de urgenta, unde dupa vreo 4 ore de investigatii (cei de acolo au fost super dragutzi ... mai ales cand m-au vazut gravida si plangand de durere ...) mi s-a pus un diagnostic ipotetic si anume ca uterul apasa pe un nerv care declanseaza durerea si ca urmare a durerii toti muschii erau contractati ca la carcel. Din pacate nu mi s-a putut face radiografie ca sa se afle exact cauza durerii. Mi s-a recomandat sa-mi sun ginecologul ptr a-mi prescrie un antiinflamator si un decontractant. L-am sunat pe Dr T care a refuzat sa-mi dea ceva spunand ca nu are incredere in disgnosticul respectiv si ca vrea sa ma duc dimineata la prima ora la Elias ca sa ma vada el.
Evident a urmat iar o noapte de calvar, fara somn si cu dureri infernale .... pur si simplu nu mai puteam sa merg ... nici la pipi nu puteam sa ajung singura.
Marti am fost la Elias, Dr Tutunaru m-a internat iar ieri dupa amiaza am ajuns acasa ceva mai bine. La elias diagnosticul la fel de ipotetic si identic cu cel de la urgente. Cert este ca durerea a inceput sa cedeze dupa un algocalmin injectat si un antiinflamator.

Cred ca v-am facut capul calendar. scuze ca am scris asa de mult ...
Imi era tare dor de voi!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

CARMINA LA MULTI ANI!!!!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI UN BEBE PERFECT!!!!!!

Bun venit noilor viitoare mamici!!! sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi.

Va salut si va pup pe toate!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina LA MULTI ANI!!!Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe frumos si mancacios!!!shoricutza off..prin ce ai trecut!Bine ca ai scapat acum,te si ai grija de tine! io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Shoricutza, biata de tine... bine ca s-a terminat. Ai grija de tine!
Ama ce se aude cu filmuletul? Scuze ca insist...

VoichiV22+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Shoricutza, multa sanatate si ai grija de tine. Si pe mine m-au mai lasat durerile de cand am inceput sa ma plimb mai mult.

Pupici,

Flory 18+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput