Bebelusi de iulie-august 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Albinutzza spune:
Cin, sanatate multa si sa te faci bine, sper sa nu fie nemek grav
Mona, voi nu mai plecati la munte? Sa-ti traiasca cizmele, ca si eu mi-am laut, ca trebe sa fiu o doamna
ca incep munca
Kasi, nu esti singura, si Luca e la fel, darsa stii ca ma "sacrific" dupa masa, si dorm cu el, si de cand asa, baga si el somn 2 ore, chhhiar si 3 si e mai linistit. Dar dimineazta nu vrea sa doarma mai mult de 30min. Noi cand il impartasim doarme linistit, dar tot activ e!!!
Adriana, sa va traiasca dintzisorii, si sa mai iasa si altzii dar fara dureri.
Andreea,
sa fii sanatoasa si bafta la examene
Acusor, stai linistita, tu stii ca noi semanam
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Sara e inca tare indragostita de tzitzi, nu va spun cum mangaie si se culcuseste langa obectulrespectiv.
Asta e tare de tot

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind
MONAI spune:
, avem rezervare din 30 ian. Acum stam cu ochii pe prognoza meteo, ca daca raman frigurile astea renuntam, nu avem ce face
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
ema.nu.ela spune:
mamini,
eu supa crema i-o fac din 1l apa, 2 morcovi dulci (turcesti :)), 1 pastarnac si un dovlecel. fierte timp de 2 ore. la sf pun un praf mic-mic de sare si juma' lingura ulei masline. mai dau un pic in clocot si blenduiesc. si iese tare dulce si buna. am vazut unele retete si cu un pic de zema lamaie dar eu deocamdata nu ma hazardez ca-i place asa. azi a mancat super repede 70gr. maine trec la 90. dar mai am un pic si se face o luna de cand am inceput :D. prima data i-am dat doar baby carrots si i-au placut. apoi am trecut la toate de mai sus.
incearca si tu doar cartof dulce sau doar morcov sa vezi cum ii place. si sa pui un pic ulei. la noi se gasea intr-un timp cartof dulce la supermarket da vad ca acuma a disparut.
eu am avut succes azi cu merele coapte amestecate cu apa de pe fundul tavitei unde au copt si cu o lingurita glucoza. asa ca bananele le mai aman ca tot scrie peste tot ca dau alergii.
stiu cum e cu fortatul. si eu ziceam sa n-o fortez dar cand vedeam ca nu mananca ma enervam si-i cam bagam pe gat. si uneori mai voma cate un pic. si apoi nu mai vroia nici lapte. asa ca am facut pauza vreo 3 zile si apoi am luat-o din nou usor doar cu legume...apoi si cu fructe...
mika1 spune:
buna!
imi poate spune cineva cat dorm bebeii vostrii ziua? bebele meu doarme f bine noaptea, de la 10.30 pana la 8, de multe ori fara nici o trezire insa ma ingrijoreaza ca are unele zile cand , desi doarme asa bine noaptea, vrea somn la fiecare 2 ore...nu mi se pare normal, prea are des momente de somn....si sunt alte zile cand e energic mereu...deci uneori poate avea inca 4 reprize de somn ziua...adunate inca 4-5 ore...mentionez ca e bine dezvoltat, doctora zice ca nu are probleme de sanatate.
multumesc
Irda spune:
Salutare fetele!
Azi Daria mea a luat prima tranta!

Era in patul nostru cu capsorul spre perete si in mijlocul patului....cat m-am intors o secunda sa dau un click de mouse la PC era sa calc pe ea, nici nu s-a auzit cand a picat!!!!
Era pe jos...sprijinita in manute si se uita zambind la mine!!
Va dati seama ca m-au trecut toate transpiratiile....nu stiu cum am inshfacat-o si am inceput s-o pipai.....sa vad daca e intreaga...si ea RADEA de mama focului! UFFFF!!!
A aterizat pe un prosop gros de baie (tocmai pregateam mormanul de rufe de spalat) si nu i s-a inrosit decat un pic fruntea intr-un colt!!! Bine ca a fost decat atat......oricum!
Isa, sanatate multa lui Stefan!
Adriana felicitari pentru D2!
Nicoleta si eu am probleme cu rinichiul drept si am observat ca ma doare cand nu beau apa suficienta sau daca dau iama prin masline sarate! Sanatate multa!
Andreea Daria mea are program dar tot meritul e al ei nu al meu, eu n-am facut decat sa-i respect ritmul ei de mancare si somn.
6-7 dimineata.....lapte, apoi somn pana pe la 9.30-10
10......fructe, joaca pana pe la 11 cand baga 30min-1h de somn
12-12-30 joaca
13.00 .....lapte
13.30-14 iar somn
15-15.30 joaca
16.00.....piure de legume
17.00 somn pana pe la 18
18.00 joaca
19.00.....cereale
19.30-20.30 somn
20.30 ......joaca, pregatire de baie
21.00 baie + 1 bibe de lapte
22.00-22.30 somn pana la 6.-- 7.00 dimineata
Si cu programul asta ti-am raspuns si tie
Mika1
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
nique15 spune:
Buna fetelor!
Doamne, alergam dupa voi cu limba scoasa de vreo 7-8 capitole si nici gand sa va prindem din urma, ca aveti o viteza, ceva de speriat! V-ati pus in gand sa daramati orice record!
Noi incercam sa va citim ca sa mai invatam si noi una, alta, ca de am inceput sa ne diversificam 
Pentru cele care sunteti la inceput, un mic sfat: aveti rabdare, infinita rabdare, ca in cele din urma va fi bine. Eu 2 saptamani am jeluit-o pe Simina ca scuipa tot, nu mananca, nu ia in greutate, dar sa nu zic vorbe mari, de cateva zile a revenit la sentimente mai bune. Si noua ne plac mai mult legumele decat fructele, cu sau fara branzica si asteptam cu interes sa incepem galbenus de ou si carnitza.
in rest si cu kk ne-am mai reglat, multumim din suflet fetelor pentru sfaturi!
Intrebare- intrebatoare: cum este cu dintii ca de 2 nopti ma innebuneste, s-a trezit din ora in ora, iar azi mi-a fost fff maraita. Dar la gingiutze nu vad nimic

. Adica ce ar trebui sa vad si ce sa fac, cum sa o alin?
Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina
nique15 spune:
A, ca uitam si noi am iesit afara si luni si marti si azi, fiindca mama e cam nebuna!!! N-am stat decat 10-15 min, dar am dormit tare bine dupa!
Mika,multi pupici la baietel ca a tercut cu bine peste greutati si ca s-a dezvoltat frumos! Cu somnul nu putem da sfaturi ca noi la capitolul asta suntem varza!
Poze cu Simina
Dianami spune:
Fetele, POZE NOI! am reusit sa aduc albumele la zi. 
Asa ca va dorim vizionare placuta, cui doreste. Aviz mamicilor de baietei,
ca vrem si noi sa ne incuscrim...![]()
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
nique15 spune:
Starchi si eu sunt interesata de bone-guvernante. Daca poti sa-mi trimiti si mie detalii iti raman recunoscatoare!
Poze cu Simina