Bebelusi de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, experienta mea cu Sara si conopida nu a fost grozava, broccoli inca nu am dat. E drept ca cel putin conopida are un gust destul de fad, mie imi place mult, dar pun pe ea branza si ou si altele si deci inca nu i-o pot servi la modul convingator. I-a placut in schimb foarte mult pastarnacul, dovleacul(nu dovlecelul!) si spanacul. Ai sa vezi tu ca Sofia isi va da drumul in curand la papa, totul e sa ai rabdare. Ai incercat piure de cartof simplu, doar cu ulei se masline?
Si am sa-ti mai spun ce am patit si cu orele de masa, dar acum s-a trezit, trebuie sa plec.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Am vorbit cu Isabela. Stefan a facut dimineata febra 38 cu 2 si ii tine si astazi internati. Ea crede ca ii ies si dintii acum. A plans mititelul aseara si asnoapte ... Dar astazi ea zicea ca nu crede ca-l mai doare operatia pt ca statea si in picioare si in funduletz si il misca in orice pozitie si nu dadea semne de disconfort. V-a multumit mult pentru incurajarile si gandurile voastre. A spus ca nu poate intra un timp pe forum pentru ca mai sta in Bucuresti pana miercurea urmatoare sa ii scoata si firele.

mamini, Diana Mirela multumesc pt raspunsuri! As vrea sa am tupeul sa o pun sa citeasca ce ati scris, dar mi-e ca mi-o ridic si mai tare in cap.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Mamini, experienta mea cu Sara si conopida nu a fost grozava, broccoli inca nu am dat. E drept ca cel putin conopida are un gust destul de fad, mie imi place mult, dar pun pe ea branza si ou si altele si deci inca nu i-o pot servi la modul convingator. I-a placut in schimb foarte mult pastarnacul, dovleacul(nu dovlecelul!) si spanacul. Ai sa vezi tu ca Sofia isi va da drumul in curand la papa, totul e sa ai rabdare. Ai incercat piure de cartof simplu, doar cu ulei se masline?
Si am sa-ti mai spun ce am patit si cu orele de masa, dar acum s-a trezit, trebuie sa plec.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

mie nu imi place conopida decit pane sau murata si sincer mi se pare ca miroase urit cind e fiarta...asa ca nu m-as risca sa ii dau din aia. cartof simplu nu i-am dat, fiindca ii dau de la borcan. as putea sa incerc.ma gindeam ca din asta, cartof cu morcov e mai dulce si poate ii place mai mult.
fetita prietenei mele n-a mincat nici un fel de leguma goala, abia cind a implinit 6 luni si i-a dat cu carne a inceput sa pape. oare o fi si a mea la fel?
mai incercam...
acum am parcat-o pe terasa si doarme de o ora si ceva,am mincat si eu si am strins pe aici, mai am timp sa download-ez aplicatia pt gradinita sa o completez si trebuie sa ajung sa o depun daca vreau un loc bun in vara-toamna.

va pup si revin

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele,

avem 2 dintisori!!!!Tot jos langa celalalt, D2 nu a fost atat de durero si cu febra ca si primul.Nu a plans deloc doar se trezeste des noaptea sa pape.
Sper sa fie si ceilalti la fel de nedurerosi ca si D2.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Doamne, ce-ati mai scris de ieri..greu ajunge omul la zi cu cititul..
Am nevoie de un help de la voi..m-a luat o durere cumplita de ...cred rinichi, simt cum ma ia cu lesin de durere... am mai avut pb acum vreo 2-3 sapt si mi-a trecut in cateva zile, dar vad ca deja se repeta si parca e mai rau... ce as putea face?? ca la medic nu ajung..
azi am sa incerc sa-i pun in supica niste picaturi de lamaie.. mi-au zis alte mamici ca astfel preparata supa a fost un real succes.. va anunt diseara
Adriana felicitari pentru cei doi dintisori..
Anis..eu chiar azi mi-am lasat copilul singur in casa pt vreo 10-15 min, cat am facut ceva cumparaturi...dormea ce-i drept..
Scuze..aveam mai multe raspunsuri, dar mi-e rau ..ma duc sa stau putin intinsa...
Inca o intrebare...va mai amintiti...la o ecografie normala, la 16 sapt se poate stabili sexul copilului?..unei prietene i s-a zis ca "e cam gol intre picioare" ea isi doreste baietel..si inca spera
nu mai pot...imi vine sa plang..va pup pe toate

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna fetele! Mai trec si eu pe aici, mai batrana cu un an.
Noua inca nu ne iese dintisorul ala buclucas.
Cu diversificarea suntem varza, ca mai toata lumea. Nu-i place deloc supa.
Despre program, scria in Mama si copilul pe la 2 luni ca "daca sugarul nu are inca un program e numai vina mamei". Mama, ce prost m-a facut sa ma simt fraza asta. Intre timp Tudor are ceva program, dar este numai meritul lui : se culca intre 10-11, se trezeste la 4.30 (uneori are chef de vorba pana la 6 )mai suge o data pe la 7 si se trezeste de tot la 8-8.30. Apoi la 10 papa ceva fructe si la 11.20-11.30 adoarme. Mananca supa, cu chiu cu vai pe la 13-14 si pana seara mai suge de 2-3 ori. Baita o facem la 9.

Si eu studenta, mamica, sotie. Dar am mare noroc cu mama care sta cu mine si ma ajuta.

Felicitari dintisorilor!
Sanatate multa pentru Stefan!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Fetele, m-a tampit de tot! Seara se culca pe la 11-12 si doarme tun pana dimineata la 6-7, cand bea un bibe de lapte cu cereal, iar ziua...ma innebuneste!

De-abia daca mai inchide ochisorii cate 30min. si asta numai cand are ea chef. In restul zilei, canta! Lallalala si dadadadda1 Suntem ca la opera! Nu sta locului o secunda: e cand pe spate, cand pe burta,cand in susul patului, can in josul lui!

De mancat, putin din mancarica si mai mult lapte!Ceva supica, dar numai daca are carnita, pire cu galbenus sau ficatel, suc de mar si morcov, mar ras cu cereal si mai nou iaurtel. Voi cum apreciati in gr. sau ml. papica solida, ca eu nu-mi dau totusi seama cat mananca?

Azi l-am rugat pe sot sa o impartaseasca,c-am zis ca s-o mai linisti! ei, as, e mai activa!
Facem album de sase luni si anuntam!

Mamini, Andrei a terminat fac. la Pitesti, in 2003! Voi unde ati terminat?Tu medicina si sotul, ce? El e pitestean? Cum ati ajuns la fiorduri, m-a pus sotul sa va intreb?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Nicoleta(cin)incearca cu ceai de matase de porumb si codite de cirese!In plus pune niste sticle cu apa fierbinte in zona rinichilor,sau o perna electrica daca ai!
Daca alaptezi nu atiu daca poti lua Mydocalm,dar incearca cu No-spa!
MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare fetelor! imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi dar eu am un internet de tot kk si pe langa faptul ca merge doua zile si o luna ba cand merge stau 3 ore sa deschid site-ul! asta e... nu am alta posibilitate deocamdata...

Dar... noi suntem bine, Anis te rog introdu datele Paulei de la 5 luni: 8 kg si 67 cm!

SANATATE TUTOROR PUISORILOR VOSTRI SI VOUA!

ELLA SI PRINTESELE EI

Mergi la inceput