Bebelusi de iulie-august 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 7

ankak spune:
ankak spune:
 Albinutza mea draga....
Emaaimee, iarta-ma da' eu nu am stiut de "cartof dulce", pur si simplu nu am vazut, sau poate nu am dat importanta. Oricum, multumim de lamurire!
Valcampan, multumim de urari!
Laura, si eu ma cam feresc sa nu-i intre apa in urechiuse la baita, dar chiar daca intra, usuc bine cu betisoare. Da, asa am auzit si eu ca exista riscul de a face otita! Asa am citit in "Mama si copilul"
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Dianami spune:
Dianami spune:
 Ema, nu ma indoiam de traducerea ta cu tartacuta. Dar nu stiam ca se mananca  , de-aia te-am intrebat daca esti sigura. Ce mai face Dintzoshela?
, de-aia te-am intrebat daca esti sigura. Ce mai face Dintzoshela?
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia

anis spune:
anis spune:
 Ce mai fac fetele??
Eu nu mai zic nimik...nimik...arat cam asa din spate si din fata
 din spate si din fata  , toate bune si frumoase
, toate bune si frumoase  am si ajutoare (piticii din somn)
 am si ajutoare (piticii din somn) ..sunt si odihnita (da, da..
..sunt si odihnita (da, da.. .)..pe Ingrid nu o mai dor dintii ( ce bine ar fi sa fie asa)..totul e perfect
.)..pe Ingrid nu o mai dor dintii ( ce bine ar fi sa fie asa)..totul e perfect 

AniS si  Ingrid
 Ingrid  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Dianami spune:
Dianami spune:
 Mamini, draga mea, si al meu iubit sot o sa fie preot. A terminat seminarul si Facultatea de Teologie la Bucuresti, iar acus termina si masterul, tot in teologie, tot la Bucuresti  . Si intentionam sa "zburam" spre Germania, dupa ce termin si eu.
. Si intentionam sa "zburam" spre Germania, dupa ce termin si eu. 
Ce zici de combinatia medic & preoteasa?  Niste colege mai "sadice" ziceau ca eu o sa-i furnizez sotului "materie prima"...
 Niste colege mai "sadice" ziceau ca eu o sa-i furnizez sotului "materie prima"...
Pupici lui Veve! 
Iulia Anastasia

MONAI spune:
MONAI spune:
 Mamini, ma simt mai bine, saru-mana de-ntrebare, mai ales ca am tras o tura de cumparaturi , in sfarsit am cizmele mult visate
, in sfarsit am cizmele mult visate .
.
Cat despre portia de papa, inca nu pot sa o numesc asa. Am notat tot ceea ce a mancat de cand am inceput diversificarea, deci din 7 ian. In 14 ian am inceput sa-i dau fructe dimineata, la inceput 20 gr, apoi 40 gr, iar acum ne apropiem de 60 gr(cu tot cu branzica calcica sau cereale). La amiaz cel mai bine mi-a mancat 110 gr, dar asta s-a intamplat 1 sg data, in general ne invartim in jurul lui 80 gr.
 sau cereale). La amiaz cel mai bine mi-a mancat 110 gr, dar asta s-a intamplat 1 sg data, in general ne invartim in jurul lui 80 gr.
Seara am ajuns la 20-30 gr pireu de fructe(vreau sa-i dau iaurt, sa vad cum il ia).
Dupa cum vezi, cantitatile nu sunt deloc mari, eu chiar ma mir ce bine mananca restul bebeilor si ma apuca si pe mine pandaliile cand nu are fata cateodata chef de ninica .
.
Eu nu fierb legumele mai mult de 30 min (nici atata cand le maruntesc mai bine), si asa sunt stresata ca nu raman multe vitamine in ele. Le blenduiesc si nu le fac prea moi, Sarei de la inceput i-a placut papica mai solida, cu sucul sau apa rar se impaca. Eu la 2-3 zile am schimbat leguma predominanta, sa simta gustul din fiecare. Dupa blenduire pun putin ulei de masline si gata. Nu folosesc niciodata sare, dar mai pun si frunze(marar, patrunjel, telina). I-am dat si din borcanas si pentru ca nu mi-a placut gustul la cel cu spanac de exemplu, am pus cateva picaturi de lamaie. In rest mie mi s-au parut gustoase cele pe care i le-am luat si ei de asemenea, cateodata .
.
Sara e inca tare indragostita de tzitzi, nu va spun cum mangaie si se culcuseste langa obectul respectiv.
 respectiv.
Ii dau Fe si Vigantol in fiecare zi. Cam asta e schema noastra actuala, va pup acum ca m-am intins o groaza.
Sa auzim numai de bine.
Mona si  Sara (16/07/2005)
 Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

ankak spune:
ankak spune:
 Emaaimee, bine ai mai nimerit-o cu "invataturile din batrini"....
Dorim sanatate lui Stefanel! Sa se refaca , cit mai repede!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

MONAI spune:
MONAI spune:
 Anis, imi pare rau de situatia voastra. Cred sincer ca totusi ai nevoie de ajutorul mamei tale. Mai lasa si tu orgoliile, zi ce zice ea si fa cum crezi tu de cuviinta, eu reteta asta am aplicat-o si in timp a dat rezultate excelente .
.
Chiar azi mi-a spus mama ca nu ar mai trebui sa fac baie fetei in fiecare zi(asta pentru ca ieri am scaldat-o singura, fara sot, care bietul de el a primit verde pentru baschetul pe care-l joaca o data pe saptamana). Era mama ingrijorata sa nu cumva s-o scap, dar mandea a linistit-o cu intrebarea DE CE? nu i-as face baie zilnic, daca si eu ma spal zilnic? Deja pe cap nu o mai spal in fiecare zi, dar cat timp i se murdarea zilnic nu am lasat-o transpirata.
Sau am o faza de la inceputuri, e chiar prinsa pe caseta video , soacra spunea ca trebuie neaparat infasat copilul cand suge, desi la intrebarea DE CE? nu primeam nici un raspuns. Sara a supt intotdeauna frumos, nu a dat din manute, nu vedeam de ce s-o infasez doar ca asa zice unul si altul.
, soacra spunea ca trebuie neaparat infasat copilul cand suge, desi la intrebarea DE CE? nu primeam nici un raspuns. Sara a supt intotdeauna frumos, nu a dat din manute, nu vedeam de ce s-o infasez doar ca asa zice unul si altul.
Eu un singur sfat am ascultat si-mi pare rau si-n ziua de azi . Cand era mica imi spuneau sa nu-i dau suzeta, ca mai are timp sa se obisnuiasca cu ea si fata mea nu a mai luat in veci suzeta si incerc inca zilnic in fel si chip sa o conving, dar fara nici un rezultat. Trebuia sa i-o bag in gura de cum am venit de la maternitate, ca nu patea nimic, macar avea ceva s-o linisteasca, ca voi stiti ce probleme am avut eu cu somnul ei.
. Cand era mica imi spuneau sa nu-i dau suzeta, ca mai are timp sa se obisnuiasca cu ea si fata mea nu a mai luat in veci suzeta si incerc inca zilnic in fel si chip sa o conving, dar fara nici un rezultat. Trebuia sa i-o bag in gura de cum am venit de la maternitate, ca nu patea nimic, macar avea ceva s-o linisteasca, ca voi stiti ce probleme am avut eu cu somnul ei.
In rest eu ma consult cu sotul meu in orice decizie cu privire la fata. El se informeaza si singur destul de mult, discutam variantele si ne hotaram ce-i mai bine pentru ea, am trecut si peste sfatul medicului si consider ca simturile noastre, ca parinti, sunt sfinte .
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si  Sara (16/07/2005)
 Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

mamini spune:
mamini spune:
 MonaI sa le stapinesti sanatoasa! eu ii dau numai pe la 11 deocamdata piure de cartof+morcov si ma cam scuipa cu el, n-as putea spune ca maninca. i l-am pus in lapte si i l-am dat cu biberonul, ca mi-am iesit din fire. nu l-a vrut la inceput, nu i-am dat lapte pina n-a mincat si din ala un pic, fiindca nu mai pot.de o saptamina nu facem nici un progres. am incercat intr-o zi cu mar+banana si a fost crunt.
Diana Mirela, pai cam asa e...cu materia prima. noi am stat in camin cu baietii de la teologie si era fun de tot. am in familie preoti si unul chiar in devenire, a facut seminarul la Curtea de Arges si face Teologia la Pitesti. 
Emanuela, asa am inceput si eu, morcov cu cartof. am incercat intr-o zi cu fructe ca ma gindeam ca i-or place mai mult. dar nu...cred ca de miine incerc cartof cu broccoli sau cu conopida. altceva...nu prea au pe aici. fructe am luat fel si fel, dar pina ajungem noi la faza aia, albeste mami.
M

Dianami spune:
Dianami spune:
 Acusor, ce bine iti sta cu glow! Acusica imi cumpar si eu...
Cum spunea si Lia, si eu sunt studenta, mamica si sotie, la fel si Andreea, cuscra Emei  ...cred ca mai sunt pe aici.
...cred ca mai sunt pe aici.
Si noi stam cu chirie, singuri, dar ne ajuta parintii, ca altfel... . E ceva mai greu, dar merita tot efortul. Ne crestem puiuta singuri, nu ne certam cu nimeni, facem ce vrem, cand vrem...
. E ceva mai greu, dar merita tot efortul. Ne crestem puiuta singuri, nu ne certam cu nimeni, facem ce vrem, cand vrem...
Iulia Anastasia

anis spune:
anis spune:
 MonaI, am sunat-o de aseara pe mama..am zis aici...si era preocupata sa-mi faca morala..sa ma certe...sa ..de toate... 

AniS si  Ingrid
 Ingrid  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."