Bebelusi de iulie-august 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Lia2000
Intrebare: voi cum faceti piureul de cartofi, ca mie imi iese tare aiurea, nici nu ma mir ca nu-i place fetii, ca si mie mi-e sila de el si ia-m dat amestecat cu legume de la borcanel, care se pare ca ii plac la nebunie. L-am frecat cu formula si a iesit scarbos de cremos si cu cocoloase. L-am bagat in blender si a fost ca de la cantina.
Lia, eu fierb cartofi, pun putina sare la fiert, si cu zeama de la cartofi si cu linguritza de ulei, asa i-l fac si iese foarte bun. Nu-i pun formula, nemek altceva.
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Lia, iti mananca banana asa repede? Ca Luca daca mananca dimineazta la 8-8.30 = 200ml, abia la 11.30 ii dau bananna si la 14.30-15.00 piure de leg.
Fetelor, nu disperatzi cu diversificarea, ca o sa manance, avetzi rabdare, nu-i fortztatzi, ca prind ciuda, Luca
cand l-am fortzat. D-ati cat vrea, si o sa vedetzi ca vor manca in timp 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Giana spune:
Sa va spun si eu cum fac piureul de zarzavat: pun apa la fiert si cand da in clocot pun legumele(4-5 morcovi,2 cartofi,2 radacini de patrunjel,un sfert de dovlecel,jumatate de ardei gras si o ceapa taiata in doua).Las sa fiarba la foc mic cu capacul pus pana cand legumele se sfarama usor(cam o ora si ceva dureaza.Deocamdata noi fierbem carnea separat.Bag totul in blender(mai putin ceapa),mai adaug cateva linguri de zeama...si gata papa.Imi ies cam 4-5 borcanele de 125g care le mananca in 2 zile + imediat dupa ce-l fac.In castronel adaug jumatate lingurita de ulei de masline.
Iese super bun la gust.Mie meniurile la borcanele nu-mi plac deloc!!!El le mananca,dar mie
.de obicei ii amestec ce am eu cu putin din borcan si papa.
Sare nu pun deloc inca!
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Dianami spune:
Buna dimineata, mai pe la amiaza! ![]()
Ieri nu am avut timp sa intru deloc, asa ca fac astazi urarile.
La multi ani, Alexandra!
(caterina 71)
La multi ani, Alexandru!
(pisicut)
La multi ani, Christine!
(Ica1975)
Sa fiti sanatosi si frumosi!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Si astazi avem multi sarbatoriti!
La multi ani, Mihnea Gabriel!
(Monica Elena)
La multi ani, Mihai!
(Cris Ciurea)
La multi ani, Cristina!
(mitub)
La multi ani, George Calin!
(monik25me)
La multi ani, Tudor!
(oanabomboana)
La multi ani, Alesia!
(Costi)
La multi ani, Sebastian Mikael!
(Kulta)
Sa cresteti mari si sanatosi, iar parintii sa se bucure de voi!
Iulia Anastasia
ankak spune:
Salut fetelor!
Eram si eu mindra ca in sfirsit am reusit sa ajung cu cititul la zi si voiam sa-i urez "bine ai revenit" Katink-ai si netul meu cred ca tot de fericire nu s-a mai urnit, ori poate de frig i-o fi inghetat firele....
Asa ca iar sint restanta cu un cap. aproape ca vad ca la voi netul nu a depins de vremea de afara ca la tzara la mine....![]()
Deci sa revin de unde am ramas ieri...
Bine ai revenit Katink,
multi scumpei de Ema
Citesc ce ati mai scris intre timp....
Revin!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ema.nu.ela spune:
mamini,
si eu am inceput cu fructe si s-a strambat tare. dupa ce-i dadeam sa guste pur si simplu inchidea gura si apoi nu mai vroia nici bibe cu lapte. se pare ca nu-i placeau pt ca sunt un pic acrisoare. am incercat pe rand mere, mere cu banane, piersici, mere cu afine...facute de mine sau borcanele cumparate...degeaba. perele i-au placut putin.
asa ca eu am renuntat la fructe vreo saptamana si am trecut pe supa crema de legume dupa care e innebunita pt ca e dulce de la morcov si dovlecel.
astazi am inceput din nou cu mere coapte cu cereale la care am adaugat o lingurita de praf de glucoza. si s-au facut dulci si a papat vreo 2 lingurite cu placere. astept sa vad cat o sa o tina :)
incearca si tu cu legumele...poate ii plac mai mult. a mea daca ii place ceva sta cu gurita deschisa cand vede lingurita.
Dianami spune:
Laura, intrebai ieri de fontanela. Nu stiai ca prin fontanela intra vantul si apoi iese prin urechi?
Asa sta treaba cu racitul copilului...![]()
Iar cu porii deschisi...m-ai lasat masca
...habar n-aveam ca pielea omului e permeabila pt. aer...intra curentii si ies pe unde vor...
.
Lasand gluma la o parte, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Frigul nu intra prin fontanela si nu se intampla nimic daca lasi copilul fara caciulita in casa.
Sanatate puiutului Isabelei!
Iulia Anastasia
ankak spune:
Anis, sa continui ideea de ieri, am lasat-o in suspans din cauza de retea...dr lui care vine acasa mi-a zis sa-l scot ca nu are importanta ca e frig, imbracat bine si nu mult timp trebuie scosi in fiecare zi! Eu din cauza de comoditate si fiindca am balcon...ma folosesc de el (balconul)
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Dianami spune:
Anca si Katink, ce bine imi pare ca va "recitesc" (nu pot sa spun "revad"
). 
Katink, numai bine si sanatate sotului. La multi ani! 
Kulta, voi ati terminat cu aranjatul noii casute? Ca stiu ca v-ati mutat. Spor la treaba in continuare si poate ne faci si noua o vizita virtuala, pe forum. 
Simona, cum a fost la botez? Sa va traiasca finuta crestina! Asteptam poze!
Iulia Anastasia