Bebelusi de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Nu se poate sa treaca neobservat faptul ca am spart bariera celor 180 ml lapte/masa. Azi Gia ne-a facut o surpriza placuta si a fost foatre harnica la mancat (dupa ce aseara s-a culcat cu burtica goala, ca n-a vrut nicicum sa manance. Uitati meniul pe ziua de azi, care il afisez cu multa mandrie:
- 9.00 - 180 ml lapte
-10.30 - una banana
- 14.00 - 180 ml lapte facuti cu zeama de supa zarzavat + cca 60 ml piure cartofi si leg asortate (borcanel)cu carne pui + 1/2 rusk
- 18.00 - cca 120 ml piure cartofi si legume asortate (borcanel) + 1 mar copt cu 2 rusks si 1 masura praf orez
- 21.00 - 220 l lapte!!!

Si bonus, mi-a adormit in brate la 30 sec dupa ce a terminat masa de seara, pe langa 2 ore dimineata (afara, la soare) + 1.5 ora dupa-masa. Asa fata sa tot ai!

Am mai pus niste poze in albumul de 6-9 luni, sa vedeti ce batoasa sta in fund. Mai nou, daca aluneca pe spate poate sa se redreseze si sa revina in fund (daca are kef, ca daca nu, tipa dupa maaammmiii)

Intrebare: voi cum faceti piureul de cartofi, ca mie imi iese tare aiurea, nici nu ma mir ca nu-i place fetii, ca si mie mi-e sila de el si ia-m dat amestecat cu legume de la borcanel, care se pare ca ii plac la nebunie. L-am frecat cu formula si a iesit scarbos de cremos si cu cocoloase. L-am bagat in blender si a fost ca de la cantina.

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Ankak- sper sa ajungeti vremuri mai senine! Eu nu as fi avut curaj sa-l las pe bb singur pe balcon!

Isa- il pupam pe Stefanel, sa se incalzeasca mai repede si sa se faca bine!

feciorul tau este deja barbat in toata regula, nu mai are
figura de bb. Si unde mai pui ca si sofeaza!

Pitecantrop- bine ai venit, felicitari puiului ca s-a pus asa de bine pe picioare!

Anis- las ca trece el timpul, repede pana vine sotiorul acasa. De ce chemi pe cineva sa plimbe pe cei 3 cutu? Sau o iei pe Ingrid in "marsupiu" si iestiti cu totii? Pupam gingiutele si D3

Acusor- felicitari pt. triplul statut: mama, sotie si studenta. cred ca si Diana Mirela e in aceeasi categorie, nu? Mie nu mi-a fost usor cu cate un statut in parte!

Nadia, parca tu intrebai de kk verde dupa mazare-fasole? Nu stiu daca e normal, insa asa se intampla cam la orice fel de mancare: vezi la "out" ce a fost la "in"

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Lia, e scumpa tare fetita ta si intr-adevar, f batoasa! sa va fie de bine, e super daca papa.

M

Mergi la inceput

Kasi- n-am apucat ieri sa scriu, Victorita popii e de milioane! iti vine sa o mananci de caltabosei!

Mamini, zicei tu mai demult si mi-am amintit acu' de "5 quarters to an orange"- s-ar traduce 5 mondede de 0.25 (quarter) pt. o port. . Iar cu fata, nu o stresa cu mancatul, sa nu prinda cuida care cumva. Catinel-catinel, prinde ea gust si va cere. A fost o vreme cu a mea, ca ii tot cantam si faceam matanii cu lingura la gura ei, de am fortat-o sa manance mai mult decat a putut si cred ca i-am deranjat stomacul. Si avea saraca o figura trista si ochii in podele, cand refuza mancarea...Acum o las cat vrea ea si e tare fericita, cand ii si spun bravo! la sfarsit!

Peca- pupam dintisorul, nu stresa cupilu cu poze!

Emaaimee- mai sunt si altii in acelasi butoi; las ca iesim noi rapid de-acolo! Iar cu durata mesei- la noi in jur de 10-20 min, exact cum scrie cineva inainte: durata e invers prop cu cant de mancare. Cu cat o lungesti, cu atat mai rau. Daca nu vrea, las-o pe alta data.

Laura: super motoristii tai; imi povestea si sora-mea ca avea macar avantajul ca se intretineau unul pe altul si nu trebuia sa fie tot timpul langa ei. Cu Bianca nu-ti fa probleme. A luat fff bine in greutate, va fi probabil si ea o "petit", ca si a mea mandra, care, daca ai vazut, la 6 luni avea un pic mai mult de 6 kile. Si e f. vesela si vorbareata si sfarleaza.

Na, ca m-am luat iar cu povestile si e 11 trecut. Ma duc la nani, o zi buna va doresc.

Lia & Gia

Mergi la inceput

Sar'na Mamini, sa-i tina Dumnezeu naravul, ca deja mi s-a acrit si mie de plecaciuni la oala cu mancare

Lia & Gia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lia2000
Mamini, zicei tu mai demult si mi-am amintit acu' de "5 quarters to an orange"- s-ar traduce 5 mondede de 0.25 (quarter) pt. o port. . Iar cu fata, nu o stresa cu mancatul, sa nu prinda cuida care cumva. Catinel-catinel, prinde ea gust si va cere. A fost o vreme cu a mea, ca ii tot cantam si faceam matanii cu lingura la gura ei, de am fortat-o sa manance mai mult decat a putut si cred ca i-am deranjat stomacul. Si avea saraca o figura trista si ochii in podele, cand refuza mancarea...Acum o las cat vrea ea si e tare fericita, cand ii si spun bravo! la sfarsit!
Lia & Gia

nu stresez fata, o las asa, in ritmul ei, dar ma face cu nervii...
cit despre traducerea cu 5 sferturi de portocala e si asta cu 25 de centi x 5 o varianta, sau "1.25$ o portocala". nu poti sa ghicesti ce traducere vor face romanii. cum spuneam, finlandezii au tradus-o "miros de portocale" care e ok, daca citesti cartea, nu doar titlul original.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Lia2000, dulce foc Gia ta! Iti vine s-o mananci cum sta ea la pozat!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by pitecantrop

Albinutzza -da, Adrian a avut apgar 4. Nu a putut respira singur primele zile. A stat la terapie intensiva prima saptamina din viata lui.Dupa care si-a revenit miraculos. Doctorii imi spuneau ca nu stiu exact ce are si ca poate a fost prea stresat de nastere. Dar acum e bine.

Si noi am avut problema asta. Ca ziceau ca nu respira cum trebuie, noi am stat 4 zile la terapie, pe oxigen. Imi ziceau ca face crize de cianoza. Dar Luca atunci cand a iesit a fost OK. Si l-au intepta pe toate partile, si de fapt cred ca nu a avut nemek. Eu m-am infipt in ei, si au dat-o cotita, ca se pare ca e mai bine si ca pot pleca acasa. Dupa o spat de nervi si disperare. Bine ca s-a terminat cu bine, si uite noi nu mai avem probleme. Voi, din ce zici tu vad ca e un baietzel tare cuminte si sanatos

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Mamini, si eu am patit tot asa cu Sara la inceputul diversificarii, apoi a papat ceva mai bine, acum iar regresam. Eu ma consum tare ca nu mananca inca cum trebuie, am incercat sa-i dau cat mai variat sa o stimulez, dar e o incapatanata ca ma-sa.
Acum doarme si dupa ce se trezeste ii voi da fructe si cereale. La amiaza papam legume(de maine voi introduce carnita) si seara fructe, branza calcica (ma pregatesc de iaurt, dar nu stiu de care sa cumpar).

Isa, ma bucur pentru Stefanel, sper sa mearga totul bine si in continuare.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

MonaI, pai deja papati diversificat, chiar daca nu mult, deocamdata. eu nu am curaj sa incerc altceva, ca i-am dat intr-o zi fructe, de proba si s-a scalambait ca alte vise urite...mai tii minte cit a durat pina a papat si ea o portie de papa?
tu cum esti? cum te simti? sper ca mai bine, ca va pregatiti de concediu, nu?

M

Mergi la inceput