Bebelusi de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Pitecantrop - bine ai venit printre noi, iar Adrian sa cresca mare si frumos
Referitor la scosul bebelusilor afara cand e ger, pediatra mi-a recomandat sa nu-l scot afara daca sunt peste -10 grade decat daca e necesar

Mergi la inceput

Sanatate lui Stefanei, e o bucurie mare ca operatie a reusit

Mergi la inceput

Bantui singura pe forum, e momentul sa ma retrag dar nu inainte de a va mai povesti de Andrei. Din pacate in momentul in care se vede singur in camera incepe sa planga, trebuie sa-l duc cu mine peste tot.Cu somnul nu avem probleme seara adoarme singur si doarme pana la ora 5-6 sau uneori trebuie sa-l trezesc sa manance. E e necesar trezitul pt ca dupa masa de dimineata nu vrea sa manance decat dupa 5, 5 ore juma, asa ca trebuie sa fiu atenta cu ora de dimineata ca pana seara imi sare peste o masa, iar la greutatea lui asta mi-ar mai lipsi. Am incercat sa-i fac un program de mancare dar nu reusesc, daca nu ii este foame desi au trecut 4 ore, nu mananca. Mai ales dupa ce am inceput diversificarea programul e varza. Voi cum ati procedat ?
In rest cu toate lichidele face gargara, chiar si cu debridatul, ma inebuneste. E super vioi, tot timpul miinile, picioarele le misca mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emanuela, multam de raspuns, deci nu sunt singura...ca ma topeste si as vrea sa nu o fortez si mi-e ca o sa imi pierd cumpatul si tot ii vir o lingurita cu de-a sila si chiar ca nu imi mai maninca dupa aceea...

Monica, la capitolul program, eu sunt varza. nu avem program nici de somn, nici de mincare. somnul de noaptea e cit de cit fix, peste zi, Dumnezeu cu mila. si in functie de cind se trezeste( 6,7, uneori 8 dimineata daca nu doarme noaptea) papa...sunt stresata zilnic, fiindca nu stiu ce si cind va fi...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

"Cristina (palmyrah2002), acu' te vad, draga mea...bine ai venit printre noi. Unde stai in Iasi?

Daca va mai povestesc ceva ziceti ca's nebuna fara sanse de recuperare.... am lasat copilu' in carut in balcon singur in casa si am plecat la cumparaturi...prin cartier! Cind am venit liniste in casa da' acu' s-au gasit vecinii sa bata in pereti asa ca nu cred ca o sa mai doarma mult!

Anca si Matei (26 august 2005)"

Draga Anca,
Bine v-am gasit!Eu am scris si in perioada sarcinii la bebelusi de iulie august,dar dupa ce am nascut in iunie si pina acum nu am avut acces la internet,asa incit abia de pe 9 ianuarie intru si eu mai des pe aici.Eu stau in Pacurari pe linga Piata veche,tu unde stai?
M-ai dat gata cu plecatul la cumparaturi si bebe in balcon,oricum e micut acum,am facut si eu chestia asta o data cind Rares avea 4 luni.Acum nu mai indraznesc,fiindca nu stii niciodata cit doarme si apoi sa te tii urlete daca nu e cineva in preajma!
Pupici lui Matei,
Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni

PS Daca stai in Pacurari,ma stii cu siguranta,drept mama disperata care incearca sa-l potoleasca zilnic pe Mihnea,spaima cartierului sau care a fugarit(gravida fiind) o sleahta de tigani sa recupereze bicleta impricinatului de mai sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Si eu am suport de cadita. Problema e ca il "trag" in apa si n-am cum sa-l tin. Tooooot maica-mea m-a batut la cap ca trebuie "tras" in apa si nu afara. Oricum mai trag de el si cand il dau cu ulei. Pana la urma as reusi foarte bine sa-l spal. Dar n-am cum sa-l clatesc. Eu il tin cu o mana ca nu sta in fundulet. M-as descurca eu pana la urma. Mai ales cand o sa stea in fundulet o sa fie mai bine. S-o vad atunci pe mama cum il mai "trage" ca n-o sa mai aiba stare sa stea culcat. Oricum, baie ii fac cu tati asa ca n-o s-o mai deranjez de la telenovela.
Gata. Ma apuc de completat la listuta pana nu se scoala Teo.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Isa,ma bucur mult ca a reusit operatia lui Stefanel si ca el se simte bine!
Pupici de la noi

Giana,a avut si Rares o perioada cu scaune dupa fiecare masa si i-am schimbat un pic regimul alimentar,adica i-am introdus mai mult morcov in supa,faina de orez simpla in toate meniurile si acum face doar de 3 sau 4 ori.Dr.mi-a zis ca nu e nici o problema,deoarce fiecare bebe are necesitatile lui.
Sau s-ar putea sa inceapa perioada cu eruptia dintisorilor si din cite am mai auzit scaunele devin mai dese si mai rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

He he, am strans si eu puncte sa-mi pun efect de glow. Albinutzza, te-am plagiat . Nu te superi, nu?
E nasol ca nu are un preview sa poti vedea cum o sa arate.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI,MIHNEA GABRIEL !(Monica-Elena)
LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI,MIHAI ! (Cris Ciurea)
LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI,CRISTINA !(mitub)
LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI,GEORGE CALIN !(monik25me)
LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI,TUDOR ! (oanabomboana)
LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI,SEBASTIAN MIKAEL !(Kulta)

Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!Nu mai stiu cine intreba cum sunt scaunele lui Dani.Sunt consistente.In functie de cum e piureul pe care il dau la fel este si kk.Eu ii fac piureurile mai groase ca asa le mananca cel mai bine.Au fost dati cand a facut si mai moale,mai verzui sau cu mucus dar nu s-a intamplat dect fff rar si doar o data/zi.Ii trecea ara sa fac eu nimik.Am fost nevoita sa-i dau Smecta doar o data.Sper sa ia in greutate mai mult luna urmatoare ca...

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput