Bebelusi de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Albinutzza -da, Adrian a avut apgar 4. Nu a putut respira singur primele zile. A stat la terapie intensiva prima saptamina din viata lui.Dupa care si-a revenit miraculos. Doctorii imi spuneau ca nu stiu exact ce are si ca poate a fost prea stresat de nastere. Dar acum e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cand i-or trece durerile...of?? A tipat acum vreo 10 min...de a trebuit sa-i pun iarasi supozitor.....Astept sa-si faca efectul intre timp...."auauaua"...nu mai pot de mila ei.
Cati dinti trebuie sa iasa in primul an>???????
Am incercat sa vb cu mama...nu s-a putut..era prea preocupata sa-mi faca morala..
Soacra-mea are mana in gips se duce la control..
Si maine dimineata, cei 3 catelusii trebuiesc scosi..si nu am cum...imi vine sa-mi i-au campii.
Nu am curaj sa o las singura in casa pe Ingrid, alea 10 min cat stau cu catelusuii.....ce ziceti??

E prima data in perioada asta ,hai sa-i zic dupa graviditate cand ma simt nejutorata...si ma doare sa vad ca propria mea mama e preocupata de orgolii,reprosuri etc...mame..soacre...off

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Stii ce se spune, maine poate fi mai rau...asa ca smile....

Joker...mama de ied zapacit

Mergi la inceput

joker ..e bine?? Daca stiam ce va iesi ,nu imi lasa sotul la plecare...asta e.

Starchi, am primit PM tau..din ce imi zici suna bine.Sa-mi zici si cum e , peste ceva timp.Suna bine ca au si guvernante, ca m-ar interesa ceva cu limba germana,adica sa stie lb germana bona eventual.O sa vorbesc cu ei,cand vine sotul, ca eu zic ca am nevoie..ca sa nu ma innebunesc cu mama si soacra..chiar daca nu incep munca...dar sa pot sa ma misc..ca acum nu pot pleca deloc.

Iar plangeeeeeee......offffff

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Albinutzza ,din ce vad la Ingrid cand sparge gingia ,o doare f tare.Mie acum mi-a adormit in brate..tanguiandu-se de durere..desi i-am dat un supozitor..tot o doare...ii mai sparge gingia in continuare D3 si al 4-lea da sa iasa...imi inchipui ce dureri poate sa aibe..offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, eu am o vecina cu care il mai las pe Teo. E drept, ca in ultima vreme nu l-am mai lasat cu ea.
Cand am o treaba il iau cu mine. Saptamana trecuta a trebuit sa platesc rata la facultate si 2 rate la 2 banci. Am mers cu masina pana la Universitate si de acolo ne-am tot plimbat in marsupiu: pe Magheru, la Sala Palatului.
N-ai o vecina care sa stea alea 10 min cat scoti cainii?

Ca veni vorba de soacre si mame. Doamne, imi vine sa ma urc pe peretii si cu maica-mea asta! Ma bate la cap sa-l mai imbrac cu ceva ca e frig, ba ca nu stiu ce-i fac. Auzi la ea: "cand o sa fii si tu bunica o sa vezi ca o sa-l simti pe nepot ca si pe copilul tau si o sa vrei numai bine!" I-am zis: "adica eu nu-l cresc cum trebuie sau ce?"
Mi-a zis ca n-am incredere in ea. I-am tot zis sa nu-l mai tina pe Teo in picioare si mi-a zis "vad ca tu esti sanatoasa si intreaga si n-ai picioarele cracanate". Orice fac eu nu e bine. Sper din tot sufletul sa nu-mi bat la cap nora.
Si eu sunt singura saptamana asta. Adica fara sot. Si ma ajuta sa-l spal pe Teo. Mi-a zis ca ei nu-i convine ora 8-8.30 ca n-are timp sa se spele si ea. Cand i-am zis sa lase "Lacrimi de iubire" si sa spele a zis ca asta e singura ei distractie.
Si am multe exemple de discutii nasoale. Orice ai zice tot nu e bine. Nu realizeaza ca n-o sa-i fie bine singura. Cand ne-am mutat cu ea am zis ca banii pe care ii dadeam pe chirie sa-i punem deoparte sa ne luam casa. Bineinteles, ca n-am pus nimic. In plus, cheltuim si mai mult. Oricum, ne mutam iar cu chirie. Noi sa fim linistiti.
Na, ca m-am descarcat.
Apropos de spalat, Anis, cum ii faci baie lui Ingrid singurica?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salutare tuturor eu nu mai reusesc decat seara sa va citesc cate putin asa, vad ca se mai supara lum,ea va certati ce se intampla aici??? Sper ca nu!
Vreau sa urez sanatate multa lui Stefanel sa se faca bine dupa operatie!!! Tin pumnii Isabelei.
Andrei multumesc lui Dumnezeu a reinceput sa pape speram ca e doar inceputul bun! Sper ca e bine cu bunica acasa a propos de cele care va duceti la munca, la mine e inca temporar. E greu fetelor dar nu imposibil.
Va pup si mai intru maine seara...doar ca tare greu de prins din urma...

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Off ce bine te inteleg acusor.
Ce sa-ti zic de vecinele mele..langa mine nu sta nimeni , iar cealalta cand e ,cand nu e acasa.Ca in rest am doar "buna ziua" ,"buna ziua"..Sa ma duc la usa lor sa zic.."puteti sa stai si cu fii-mea?" nu stiu e aiurea..ar fi trebuit sa fiu cat de cat apropiata ,nu? Ma tem ca da..si eu nu sunt..ca am un bloc cu oameni mai spre in varsta..
Cat despre baie...am un sistem, adica am montate (care se si scot) 2 bari de inox pe cada.Cadita are 2 lacase din fabricatie pt a se pune o bara in fata, si una in spate.E, cu cadita asa suspendata, eu trebuie doar sa o spal.Dupa aia o i-au si o pun in prosop si ma duc in camera ei pe masa de infasat.Deci sistemul ma ajuta enorm..chiar e o placere baia..pt amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Salutare

Mai intai sa felicit sarbatoritii de azi : La mai multe luni iar parinti sa se bucure de voi
ALEXANDRA [caterina71]
ALEXANDRU [pisicut]
CHRISTINE [Ica_1975]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

mamini,
nu-ti face griji ca si a mea tot asa incet mananca. de 3 saptamani abia am ajuns la 50-60gr de piure. important e sa n-o fortezi si sa deschida ea gurita de placere. am inteles ca la un moment dat brusc o sa inceapa sa manance mai mult...abia astept momentul ca eu m-am saturat sa tot arunc mancarea...

acusor,
si eu am cadita bebe montata pe cada mare tot asa. tare usor si comod e. n-am nici o problema sa-i fac singura baie. imi mai pun si un taburet langa baie si stau la joaca cu ea. in ultimul timp ne jucam cu o carticica pt baie (din material de colac) care ii place tare. in plus eu am un sort de baie (adica ca cel de bucatarie doar ca pe fata e din prosop iar pe spate din musama - ca bevatelele) si cand o scot din apa o scot cu spatele la mine si o ton in brate cu o mana de piept si cu una de fund si o duc asa pana la prosopul de pe pat. dupa ce o sterg bine o pun pe salteluta de infasat pt masaj cu crema + sters ochisori + pieptanat + imbracat.

giana,
a mea are cam 1-2 scaune pe zi. asa avea si inainte de diversificare. la tine cum sunt scaunele? ca la mine daca nu-i prieste ceva nu mai sunt moi si galbui...asa si vad. eu zic ca daca au consistenta ok sa nu te stresezi. pt ca intradevar la inceput pana diversificarea o sa fie mai consistenta, are mai putine calorii. adica daca o masa de 200ml lapte avea 150cal, 200gr piure legume are doar vreo 60-70cal. dar apoi o sa bagi si carne si legume mai consistente gen fasole si spanac si cartofi si o sa fie mai bine. oricum in lunile 7-9 bebe trebuie sa ia in greutate cam 330gr.

mamica de maria, 5 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput