Bebelusi de iulie-august 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Nique, daca e de la dinti, gingia e inflamata, umflata.Ingrid asa face de la dinti noapte.Asteptam pe D4..sa scapam odata.Eu ii dau 1supozitor cu novocalmin (la recomandarea dr) seara cand incep durerile si se linisteste.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Diana Mirela ai o frumoasa de fata! Pozele de la baitza cel putin sunt mortale
!
Tu aveai carticica aia cu retete de bebei? Daca da, trimite-mi-o si mie pls la theas2000nicolle@yahoo.co.uk
Merci
Ati mai pomenit asa copil....Daria mea mananca cu pofta piure de spanac, dar imi scuipa cu gratie marul .....
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
irinabungau spune:
Nu am terminat de citit inca, am ajuns la mesajul Dianei in care spune ca-i da materie prima sotului 

Hai ca ai fost tare!!!!!! COOL!!!!!!
Pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
andre_ea spune:
Ce toanta sunt! La ultima editie a baby expo la standul de unde i-am cumparat cosul auto, i-au facut poze si au zis ceva de pus pe site, dar eu am uitat. Si iata ca acum il descopar pe puiul meu aici: http://www.lyada.ro/
Intrati in dreapta la Galeria piticilor, alegeti Baby Expo editia a 5-a si e pe pagina a 2-a, sub poza lui scrie Mami, sunt mic.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
andre_ea spune:
Carticica cu retete de bb? Vreau si eu! Se poate?
andre_ea22@yahoo.com
Multumesc!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
mamini spune:
Diana, e o scumpa fetita ta si o sa fie tare invatata...unde ai facut neurologie? eu la sp. Fundeni...ce stagii mai ai si pe unde le faci?
Andre_ea, vazut Tudorel mititel...
fetele care sunt studente, BAFTA! in sesiune.
Mika si fata mea doarme uneori 4 ore, adunat, peste zi. asta in cazul fericit. alteori 2 ore si e super-barzaune.
Emanuela, multam de info. o sa mai incerc si cu altceva, poate i-o place mai mult.
Kasi, eu stoma, iubi al meu matematica in Bucuresti. apoi el a facut si un an de ASE la Pitesti,de hobby si a lasat-o balta, ca a primit job aici. cind am terminat anul 6 am venit si eu.
funny story: cind faceam stagiul de medicina legala, ne-a dus iubi la examen( pe mine si alte doua colege din camin) si la rond la Unirii n-a acordat prioritate. il opreste politaiul, noi toate cu ochii in jos, in cursuri, citeam, ca omul inainte de examen. eu, sobra, in fata. se da iubi jos, avea un pulover negru,cum e el barbos, avea parul mai lung...politaiul zice: buna ziua...bla-bla, nu ati acordat prioritate la pietoni.unde mergeti? iubi spune:la institutul de medicina legala, la Mina Minovici. politaiul: aaa...se uita, numar de Arges...pai, parinte, aveti grija, sa nu se mai repete...
ce le-o fi amestecat el in cap, morga cu noi livide de nesomn, cu barba lui iubi...dar de ce "parinte". in fine, ne-a lasat in pace.
M
Dianami spune:
Irda si Andreea, v-am trimis cartcica. Dati un semnal daca ati primit-o
.
Andreea, am vazut puiul mic!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Dianami spune:
quote:
Originally posted by irinabungau
Nu am terminat de citit inca, am ajuns la mesajul Dianei in care spune ca-i da materie prima sotuluiHai ca ai fost tare!!!!!! COOL!!!!!!
Pupam
Irina siIoana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Tin sa-ti spun ca niste colege mi-au sugerat, ca sa intregim veniturile familiei...
Dar constiinta nu ma lasa sa
.Insa, daca ma decid spre ginecologie si aduc pe lume bebei
, ii trimit sa-i boteze sotul
. Mai frumos, nu-i asa? Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
MONAI spune:
Diana Mirela, vazut pozele cu mica grasunica, nu stiu de ce-mi aminteste de fie-mea
.
Andre_ea, vazut poza cu Tudor tare serios in costumasul lui albastru
.
Irda, pupici Dariei, bine ca nu a fost decat o sperietura
.
M-am distrat azi cu fie-mea toata ziua. Asa mutrite face, isi stramba nasucul ca si cum ar fornai, ca sa zic asa. Si-mi rade cu gurita ei stirba, de-mi vine s-o pap. Mi-a prins si mie bine ca am lasat-o 1 h dimineata cu soacra cat am fost la cumparaturi si seara de asemenea a mai stat cu ea cat am fost cu sotu' in oras. Ne-am dus amandoi la McDonald's si ne-am prostit si ne-am pupacit in masina ca 2 adolescenti
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
mamini spune:
quote:
Originally posted by MONAI
M-am distrat azi cu fie-mea toata ziua. Asa mutrite face, isi stramba nasucul ca si cum ar fornai, ca sa zic asa. Si-mi rade cu gurita ei stirba, de-mi vine s-o pap. Mi-a prins si mie bine ca am lasat-o 1 h dimineata cu soacra cat am fost la cumparaturi si seara de asemenea a mai stat cu ea cat am fost cu sotu' in oras. Ne-am dus amandoi la McDonald's si ne-am prostit si ne-am pupacit in masina ca 2 adolescenti.
Sa auzim numai de bine.
Mona siSara (16/07/2005)
Scumpii de noi
ce frumos...chiar ca scumpii de voi...

eu o sa ma duc in pat, va doresc o noapte buna tuturor.
M