Aspirante optimiste - 177

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dandana, ce e un bitest?

Fetelor, am trecut sa va pup si sa va molipsesc si eu pe voi cu cate un bebel, ca Floricika.

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Georox nu o pierdem..cum stii ea moare ultima..adica sperantza
adela nu mi'a trecut dar azi am fost la dc oftalmolog si se pare ca's cam oarba mi'a dat ochelari...mai am de mers la ORL ca s'ar putea sa am sinusurile deranjate si sa'mi fac o radiografie la tartacutza...dehhh nu'i a buna..da sper io ca va fi bine...
marinar bine ai venit sper sa ramaii cat mai putin pe'aci pe la noi si sa fugi repede la gravidutze
floricikoooo vreau io..ia'ma pe mine
imi pare rau pentru olgutza sper din tot sufletul sa isi revina..
dandana si io sunt curioasa...sa ne anunti te rog io..
anangel lexi pe burtici
mexxa stiu io ca esti ia sa vezi ca nu ma insel...

va pupacesc pe toate fara exceptie....

Avalon muica tu nu mai zici nika??????mii dor de tine

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

scumpyle mele am mai observat ceva..sanii mi s-au intarit..ii simt greoi..oare sa fie si asta un simptom..nu mai pot..abia astept sa aflu luni rezultatul.

Liana30 merci...si eu sper sa fiu

Uff..ce emotii am...parca nu mai trec zilele astea...
O seara buna si aveti grija de voi.Pupici

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

moamaaaa mexxa trebuie sa dai de baut ca io nu ma insel..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Liana,ma bucur ca ai depistat cauza durerii-vreau sa te vaz cu ochelari si fa bine si fa-ti si radiografia,s-ar putea sa ai sinuzita o rezolvi si pa asta si vei fi apta ptr.
Mexxa asteptam vestea buna
Marinar,bine ai venit si sa treci repede la
Va pe toate
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Liana, urmeaza sa-ti tin eu pumnii maine la examen
Mexxa, sper sa ai rezultatul dorit luni..bafta!
Marinar, bine ai venit si sper sa ai bebeul dorit cat de curand
Am venit si eu de la doctor si e bine la eco, nu sunt probleme, mi-a dat sa fac sindromul antifosfolipidic la Fundeni la dr Valentina Uscatescu; are cineva idee cum dau de ea?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna fetelor!!!
Asi multumesssssssssscccccccc, m-am vazut pe lista.

Liana- am spus dar...pt ca intr-adevar, doctorita care mi-a facut IAS-ul s-a purtat ok cu mine.Dar...profesional vreau sa se poarte ok cu mine, daca tot nu era buna sperma pt IAS de ce nu mi-a zis " mai fata, las' 2 saptamani sa faca tratament sotul si vedem atunci cum e si daca are rost sau nu sa facem IAS".
Mi-a zis ca daca nu se prinde luna asta, mai facem una luna viitoare, daca nu laparo (peste ceea ce am sarit voluntar), daca nu.........?Nu stiu!Doctorul meu mi-a zis ca nu e cazul de FIV!?Eu mai stiu!? Ok, ambele trompe le am permeabile, momentan .
Pana la urma cred ca o sa trag o cura de naturiste de o sa ajunga si pe unde nu trebuie.
Apropos, stiind ca am facut IAS imi vine sa-mi fac testul acum, la 3 zile nu alta ...si uite asa se duce incet,incet naibii optimismul ce ma caracterizeaza.
Sunt convinsa ca toate ne vom aduce aminte de ceea ce am scris aici, peste cativa ani alaturi de nostrii.OK?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dacicica promiti ca o sa stai putin pe lista?Eu sper ca in curand sa dispari de pe lista asta .

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Dacicica eu zic ca ar fi bine sa ai putintica rabdare...daca da Dumnezeu sa fie bine,daca nu...data viitoare...Pe mine ma interesau conditiile de la clinica...Sotul tau a inceput tratamentul?
Va pup pe toate
ADELA

Mergi la inceput

vezi martha ti'am zis io si nu e prima oara cand iti zic ca va fi bine...pai io cand zic asa eeeeeeee...sa'mi tiii ca am mare nevoie ca nu prea stiu...fac si io ca lachi..da io intru vaca si ies bou
adela asa am sa fac.
Dacicica trebuie sa te obisnuiesti mama ca asa sunt ei..mie cand eram pe capra si imi introducea acolo stii tu ce eram la a3a IA mi'a zis"deci asa ramane da ?ne vedem luna viitoare la laparo"mi'a venit sa'i trag un picior in mecla..da cum sunt io fata finutza i'am zambit si am zis"daca asa doritzi asa va fi"

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput