Aspirante optimiste - 177

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai martha stai linistita ca totul va fi bine ai sa veziii..
fetelor fugirati toate???????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Liana ti-a trecut durerea de cap,muica????????????Io te
Mihaela,trebuie sa ne pastram optimismul,ca nu se tie niciodata cand vine ...
Martha,iti tinem pumnii...
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna fetelor !

Eu nu prea mai pot sa va scriu prea mult, insa va urmaresc, sunt alaturi de voi, ma bucur cu voi si plang cu voi !

le urez sarcina usoara si sanatosi !

Aspirantelor sa nu va pierdeti speranta !

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Salutare!
Eu am cam tras chiulul de aici. Raportez ziua 6 dintr-un nou CM. Am hotarat ca momentan sa stau pe tusa o luna-doua. Deocamdata am program de stomatolog, sa punem totul la punct dupa care vine nunta, asa ca daca DD ne ajuta poate facem BB in luna de miere.
Va tin pumnii la toate si nu uitati, sunt pe aici si va citesc. Dar nu prea am ce noutati sa va spun.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor

Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.
Ma numesc Marina, am 26 de ani si sper ca in acest am sa-mi puna si mie barza un bebik in burtik(asa spune nasicul fratelui meu- ca i-a pus cumnatei barza un bebe in burta si nu prea intelege el de ce trebuie sa mai astepte o luna pana il scoate).
Vor avea fetita.

Eu sunt la stadiul de analize. Pentru ca a mea cumnata a facut tratament cca 2 ani pana a devenit , m-au batut la cap sa-mi fac analizele din timp- ca sa nu asteeeept sa si ei.
Chestiunea e ca eu inca iau pastile. Pe 13 am fost la dr si mi-a facut o transvaginala care a aratat ca "s-ar putea sa am ceva in cavitatea uterina" luni merg la echo la Iosup- sper sa fie bine. Asa ca a hot dr sa mai iau pastile pana termin cu analizele.
La unele am primit rezultatele- cele gratuite, si e totul ok, inclusiv Papanicolau. Poate din martie avem unda verde....

In speranta ca ma primiti printre voi vape toate
E, chiar daca nu ma primiti tot va

Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

o zi buna si calduroasa va urez si eu
plina de ganduri bune si de multa rabdare....toate vom avea bblushul mult dorit,o meritam!
si sa stiti ca va citesc in fiecare zi si m-am intristat rau cand am citit despre leditia si olgutza,le doresc sa gaseasca forta necesara pentru a merge mai departe

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Liana, si eu prin zona. nu am cu ce ma lauda. decat cu dereglari. cam atat. mercic de intrebare..

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

In cazul in care nu ati citit, olgutzza a pierdut sarcina, a scris la mamici de iulie-august, saptaman trecuta, parca.....
Eu va salut pe toate si am trecut pe aici sa mai iau o graviduta-doua cu mine! Se anunta cineva? Aud, aud?

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

eu tot la voi intru prima oara sa va pup si sa va spun ca ma gandesc la voi. cred ca am inceput sa le invat si pe noile fete

noi suntem bine, maine poimaine luam rezultatul la bitest, mor de curiozitate

va pup!

dandana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare la toate fetele mele...eu sunt bine..nici azi nu au aparut rusii..asa ca deja visez cu ochii deschisi la bebe...Sper sa fie bine si crek maine o sa fac un test ca nu mai am rabdare pana cel de luni la sange.

Pupici

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput