Aspirante optimiste - 177
Raspunsuri - Pagina 10
tumpi spune:
Neata,cam slaba miscarea pe aici daca ati ajuns pe pg 2.
Liana tinem pumnii azi.
Restul fetelor nu uitati ca vine we-dul, asa ca eu impart
-ricele si
-ici
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
simonette spune:
Buna dimineata aspirantelor! Va doresc o zi cu multa caldura in suflete

Pt. Leditia si Olgutza...n-am cuvinte...Ma rog la Bunul Dumnezeu sa le aiba in paza si sa le dea puterea sa treaca peste asta!

Mexxa, batfa multa luni!!! Tzin pumnii stransi sa vii cu II
Dacicica, fii rabdatoare si nu te mai gandi acum la ce a facut dr.! Fii optimista si poate-poate...
Martha, ma bucur enorm ca sunteti bine...tu si samburelul! Sarcina fara batai de cap in continuare si peste 7 luni jumate sa aduci pe lume un
sanatos si zglobiu!
Marinar, bine ai venit...vezi cum faci sa
la
, imediat ce vei avea unda verde!
Va
si va
pe toate cu mult drag! desi pe mine nu prea ma baga nimeni in seama la sub asta
Simonettu, care va iubeste mult!!!
Tmihaela spune:
Buna dimineata tuturor,va salut si eu din fuga pentru ca am foarte multa treaba azi.de ieri m-a dat sefa la alt departament si am foarte mult de lucru asa ca nu pot intra.Ma rog si eu pt Olguta si Leditia sa le de-a Dumnezeu putere pentru a trece peste cele intimplate.Va pup pe toate fara exceptie.
Mihaela
tumpi spune:
simonette un
-ic si o
pt tine ,ca nu mai fi trista
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
alexia28 spune:
Buna dimineata dragutelor,
Simo uite te bag eu in seama cu o
si multi pupici
Martha, ne-ai dat o veste foarte buna. Sarcina usoara si ai grija de tine si de bebe.
Liana, bafta multa astazi la ex.
Mexxa, tinem pumnii stansi sa fie
Va pup
marinar spune:
Buna fetelor
Multumesc pentru primirea facuta, mi-a placut mult faza cu "sa nu stai mult pe la noi".
Cred ca toate ne dorim acelasi lucru: sa trecem pe listutele cu mamici de .....
Sper sa se intample cat mai curand pt toate. Eu ieri am luat rezultatele celui de-am 2 lea set de analize- rubeola, toxo, listerie...+ pap, secretie, cultura col. Toate sunt ok. E sotul super fericit.
in speranta ca bb-ii vor aparea cat de curand va doresc un week-end activ
mexxa spune:
Netaza...nici azi nu au venit uratii...insa sunt putin cam trista ca ieri a murit tatal unei bune prietene de'a mea...si diseara mergem acasa la ea. 
In rest...acealeasi simptome..si am o stare asa de nervoasa ca ma enervez din orice...o fi si asta un simtom??
Pupici si ne auzim mai dupa-amiaza..
http://community.webshots.com/user/mexxa
adiutza spune:
Neata, dragutzelor!
Am si eu o curiozitate: la ultimul control la ginecolog, medicul meu mi-a sugerat sa incerc sa mai slabesc dar mi-e cam teama sa nu ma anemiez si in cazul in care se prinde vreun BB sa nu il afecteze... Voi ce stiti despre asta? Eu am 1.65 m si 64 kg, e chiar asa mult? Sau medicul s-a gandit doar la aspectul meu de dupa nastere? Mi-a fost jena sa-l intreb...
Va pup dulce pe toate 
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
Sorina7 spune:
Adiutza, sunt convinsa ca in cazul tau nu ti-a zis asa fiindca esti prea grasa. Dar multi medici recomanda in cazul dorintei unui bebe care se lasa asteptat mai mult, sa se slabeasca 3-4-5 kg. S-a demonstrat ca aceasta mica slabire provoaca o revigorare hormonala, un asa zis "hormonal boost".
alexia28 spune:
Fetelor, la endometru este o graviduta
. Felicitari Adriana mica
, sarcina usoara
Tabitha, bine ai revenit si sanatate multa si asteptam sa ne povestesti
. Apropo, cum ti s-a parut Cezara?
Adiutza, cred ca are dreptate Sorina, poate de asta ti-a spus doctorul, oricum ca sa slabesti nu inseamna sa te anemiezi, poti manca foarte multe legume si fructe si carne slaba doar reduci din dulciuri, paine, cartofi, snackuri, sucuri acidulate....Spun eu, ca stiu![]()