Aspirante optimiste - 177

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Draga adiutza uite cum iti calculezi indicele de masa corporala:
Formula: Greutatea in kilograme a corpului, impartita la patratul inaltimii.
Exemplu:
Greutate: 1.72 metri
Inaltime: 73 kilograme
Calcul: 73/1,72x1,72 - 24,67

Comparati rezultatul obtinut cu urmatoarele date:
Subponderal: <18,5
Normal: 18,5 - 24,9
Supraponderal: = 25
Preobez: 25 - 29
Obez gradul I: 30 - 34,9
Obez gradul II: 35 - 39,9
Obez gradul III: >40

Eu am 1.65 si 50 kg. Sa stii ca anemia nu are legatura cu numarul de kg. Un om foarte slab poate sa nu aiba nici o urma de anemie pe cand unul mai grasut sa fie foarte anemic. Aceasta boala se traduce prin scaderea globulelor rosii ale sangelui. Anemia poate fi datorata unei lipse de fier. Fierul ajuta la oxigenarea tesuturilor. Scaderea fierului din organism duce la o oboseala intelectuala si a tesuturilor musculare.In toate formele de anemie, tegumentele sunt palide, se instalcaza oboseala, se micsoreaza performanta.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

SimionetteAi fost singura care m-a incurajat !
Eu ma tot invirt prin casa. Abia astept ziua de marti sau miercuri cind ar tb sa vina. Din cite am citit poti face test din prima zi cind ar tb sa vina.Macar daca as lucra mi-as ocupa timpul asa ma maninc de pe picioare. M-am apucat de spalat perdele chiar.
Iuly ma tot intreaba daca nu mi-e rausi eu nu prea simt nimic. si el zice : nu-i nimic, eu simt ca acolo e bebe.Amindoi suntem convinsi ca e bebe in burtica; daca nu va fi luna asta sunt convinsa ca luna viitoare de martisor vom primi un bebe.
Pina acum 2 sapt intram numai la subictele de slabit. Nici nu am mai dat pe acolo. Stau numai pe aspirante optimiste, simptome (poate poate imi gasesc un simptom)si pe mamici de sept - oct. Va citesc in fiecare zi.
Doamne ajuta-ne sa avem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna aspirantelor !

Asa va vreau,pline de sperante! Bravo !

Eu sunt bine, pana luni mi se va parea o vesnicie, dar asta este . Va tin la curent !

tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

si eu, si eu ... sunt pe aici din anul 2003, de atunci au fost liste si liste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

lorym tin pumnii ca sa fie cu 2 liniute
un pupic pt tine si pentru toate fetele optimiste

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

ASI ma poti trece si pe mine pe listuta aspirantelor ? te rog .....rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

lory din tot sufletul iti doresc sa fie in burtica,daca este, ai grija nu face prea mult efort, daca nu este, inarmeaza-te cu mult optimiste si treci mai departe, niciodata nu tb sa ne lasam invinse, intr-o buna zi va veni momentul fiecareia dintre noi.
-ici la toate fetele

ancaw ti-am spus eu ca nu ma mai iubesti

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Jocelyn, mi-am facut calculul si vad ca ma incaderz la normal, ceea ce e bine.
Mie mi-e teama sa nu ma anemiez deoarece cand am mai tinut cure o faceam fara cap si ma infometam de ma lua ameteala... Dar de data asta o sa fiu mai grijulie, ca doar pregatim teren pentru BB mic... O sa intru sa ma uit pe la diete.
Va multumesc inca o data tuturor Stiam eu ca o sa gasesc raspunsuri in sufletzelele voastre
toate fetele

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pup fetele dragute!

angel, bitestul e un fel de triplutest doar ca se face mai devreme si se analizeaza o proteina si bhcg, eco si informatii generale

maine ajung sa-l vad!

dandana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

adiutza, cumva ai fost la Bucuresti la dr?
Oricum dr recomanda partea asta cu kg fiinca tesuturile se refac mai greu gand exista niste straturi de grasime dinainte de perioada maternitatii.
Iar curele de slabire nu inseamna infometare.O dieta bine pusa la punct nu poate aduce decat avantaje.Tb doar sa fi atenta ce mananci.Eu de fel nu tin cure, nu pot, nu am vointa, nu stiu, pur si simplu mai mult de o sapt nu pot, cu toate astea mi-am schimbat stilul de viata si am reusit sa slabesc in 3 luni 10kg.
Iti urez multa bafta.

simo, unde ai disparut?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput