Mamici de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
dandana spune:
sanziana, merg pe mana doctoritei mele care mi-a jurat ca pana acum a primit interpretari ireprosabile la triplu spre deosebire de alte clinici (nu a specificat).
eu eram insa prima la care a recomandat dublu pt ca tocmai o anuntasera ca se face
triplu costa 900 (
am mai spus) fata de dublu care e 1.5 mil si care nu e asa cum credeam o parte din triplu, e altceva dar tot cu un soft se interpreteaza si se face mai devreme
altfel au fost deosebit de atenti cu mine, mi-au recoltat chiar daca am ajuns dupa progrmul de recoltari, m-au sunat pt scuze si doctorita care va face interpretrea m-a sunat personal deja de 6 ori
cinta, asa e, recomandarile se fac functie de grupa de risc, de aia mie mi-a zis din start ca trebuie sa fac testele si sa nu ratez eco bun la 12, 20 si vom mai vedea cate saptamani
dar sunt unele analize care ar trebui recomandate si care nu sunt suportate de asigurari, toxo, cmv etc de ex. eu le-am facut cand am inceput investigatiile cu doctora mea si de aia a stat linistita si nu mi-a spus nimic, ce am repetat a fost pe barba mea ca sa stau eu linistita
vorbind cu medica de familie si platindu-le
acum de ex vreau sa-l trimit pe tatic la rh pt ca habar nu are nici ce grupa are 
dandana
14+
Muuh spune:
dandana apropo de ce ai patit tu cu medlife, tocmai ieri imi explica doctorul meu ca el nu mai stie unde sa isi trimita pacientele la triplu test pentru ca in ultimele 10 luni a avut atatea intepretari gresite ca nu mai stie ce sa zica. Spunea ca avea mare incredere in Medlife dar ca nici in aia nu mai poate avea. A ramas sa se gandeasca pana la controlul urmator unde sa imi recomande sa il fac.
Felicitari tuturor celor care ati aflat ce va fi bebe.
Eliza sa iti traiasca fetita.
Cristina_Ioanadin cate stiu eu Luca este numele unuia dintre apostoli deci cred ca este un sfant doar ca nu stiu sa aiba si o zi in care se serbeaza.
Mitza,
13+
dariana spune:
Am o mare nedumerire si sunt si foarte stresata din cauza asta, poate reusiti sa ma linistiti si pe mine sau sa-mi dati macar un raspuns. Eu am 12 sapt de la conceptie dar nu mi-a crescut burta aproape deloc; daca stau intinsa in pat si cu picioarele intinse se simte o mica umflatura de4asupra pubisului , dar in picioare nu se vede deloc. Am vazut la alte fete cam in aceeasi perioada ca mine ca aveau deja burtici marisoare, oare de ce la mine nu se vede? E norma?
si inca o intrebare: pana cand trebuie sa luam acid folic?
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Eliza La multi ani pentru Mara! Sa iti traiasca fetitza si sa creasca frumoasa si desteapta. 
Fetelor am si eu o intrebare. Ce stiti despre burtiere? Mie mama mi-a zis ca ea a folosit una dupa ce a nascut si chiar dupa cezariana din spital a folosit-o. Am mai citit aici pe dc undeva ca o tipa din canada a rugat-o pe mama ei sa ii trimita din ro si a folosit-o si ea burtiera si a zis ca foarte frumos s-a retras burta.
Voi aveti de gand sa folositit asa ceva? Stiti ceva de la vreo persoana care a folosit-o?
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
adelapop spune:
dariana acidul folic se ia in primul trimestru de sarcina. este recomandat cu 3 luni inainte de sarcina si in primul trimestru.
mada max burtiera poate fi folosita oricand, cu atat mai mult dupa nastere. nu stiu cat de recomandata este dupa cezariana- trebuie sa ne lamureasca fetele
13+
Muuh spune:
dariana stai linistita nici la mine nu se vede decat foarte foarte putin. Daca la eco totul este in regula nu ai de ce sa iti faci griji.
Mitza,
13+
mishi spune:
adelapop, si eu am crezut ca n-o sa mai iau acid folic dupa primele 3 luni dar la echo de 12 sapt medicul mi-a recomandat in scris sa mai iau inca 4 saptamani acid folic, adica pana la intrarea in 5 luni. ![]()
dariana, nici la mine nu se vedea nimic in primele 8 saptamani si cand vedeam burtici mari eram blocata
si acum am o burticaaaa...nu mare dar se vede.
burtica
dandana, merci de sfat. o sa tin minte la triplu de faza cu UM. eu fac testul la cabinetul dr. Moisa care-mi si interpreteaza si care m-a si "condus" la fiv cu Marinescu. o sa tina cont de asta, sper!
calatoria lui
cristina_ana spune:
Sabana, ma bucur ca si tie ti-a facut o impresie buna dl. dr. Radoi. Si eu il simt foarte apropiat de mine, cind ma duc la consultatii am senzatia ca ma duc la un prieten, nu la doctor. Acum un an cind am pierdut sarcina m-a incurajat f.f. mult. Tin minte ca ma dusesem la spital seara pentru ca incepusem sa singerez, era de garda si atunci mi-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie si trebuie sa-mi faca chiuretaj a doua zi. Mie mi-au dat lacrimile, dar dl.dr.a inceput sa ma incurajeze si sa-mi spuna ca data viitoare sigur o sa fie bine totul, si ca sa fie si mai convingator m-a luat si s-a plimbat cu mine prin spital, mi-a aratat sala de nasteri, rezerva care semana cu o camera de hotel si mi-a spus: "Uite, aici o sa nasti tu, in salonul asta o sa stai dupa ce nasti, etc." Si mi-a promis ca nu o sa ma doara deloc chiuretajul, asa ca sa nu mai fiu speriata. Si intr-adevar chiuretajul a fost perfect, nu am simtit nimic. Si uite asa, datorita d-lui doctor Radoi, am reusit sa trec mai usor peste trauma pierderii unei sarcini. Tin sa precizez ca nu ma cunostea de mult timp, mai fusesem doar de vreo trei ori la consultatii pana atunci.
Si dupa sapte luni, cind am revenit la d-lui insarcinata, m-a recunoscut din prima, si si-a amintit absolut tot despre mine, fara sa trebuiasca sa-i reamintesc. Mie mi se pare un medic si un om extraordinar.
Cristina_Ioana, noi ne dorim tare de tot o fetitza, dar eu presimt ca va fi baiat. De cite ori vorbesc cu bebe-ul din burtica, ma adresez cu apelativul de "baietzelul lui mama scump". Deci sunt pregatita si pentru vestea ca este baiat. Eu abia pe 15 februarie sunt programata la eco morfologica la Iosup. Abia astept!
Numai bine va doresc la toate!
Cristina
she_wolf spune:
Kehleyr, Cristina, aveti dreptate in principiu si nu, n-am uitat cum sunt spitalele din Romania, insa doctorii astia de aici par cam aiuriti, iar din experienta de pana acum, destul de redusa ce-i drept, nu sunt incantata deloc. De ex. GP-ul mi-a spus saptamana trecuta referitor la faptul ca am avut scurgerile alea maronii sa nu ma agit ca oricum n-am ce face, natura stie mai bine.
Asta in timp ce in Ro stiu ca se dau ceva medicamente si sunt cat de cat supravegheate gravidutele cu asemenea probleme. Nu-i asa?
Sunt racita si am niste dureri de cap infioratoare, nu stiu ce sa fac sa-mi treaca odata. 
Claudia
(10+) si
Cristi (16.12.2002)
Mia. spune:
Referitor la burtiera,eu am folosit in Romania dupa cezariana si a fost f bine.Ceea ce intentionez sa fac si acum,la a doua nastere.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze