Mamici de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Cristina_Ioana,pe baietelul meu il cheama Luca Nicolae!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cinta
mai fetelro, cu rusine va intreb: de unde stiti voi cand va doare daca e uretra, oravul, vezica, etc? cum reusiti sa localizati voi asha de precis durerile astea? ca eu nu inteleg nik.

si: la ce fol vitamina asta E, dom'le?

[font=Book AntiquaEu iti spun sincer ca stiam doar ca ma doare ceva si nu stiam ce e. Medicul de familie, dupa o lunga consultatie mi-a spus ca e uretra. La fel mi-a spus si ginecologul. Ca nu stiu eu ce si cum...eu stiu doar ca ma durea.
Vitamina E nu stiu exact la ce foloseste, ca am uitat de cand m-am uitat ultima data pe prospect. Dar ma uit si iti spun.[/font=Book Antiqua]

10+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanziana

Fetelor voi va confruntati cu repulsii fata de anumite mancaruri? Eu de exemplu nu pot sa vad carnea in ochi. Singura forma de carne pe care pot sa o mananc este muschiuletul file (preparat) in rest nimic.

Nici eu nu pot manca carne de porc. Sau sa ii simt mirosul...carnatii, sarmale...in general ce e cu carne tocata. Dar de cateva zile am incercat, si vad ca merge sa mananc gratare din carne de porc, facute pe gril. Sau mici. Si astia ii pot manca, dar toa asa, sa fie facuti pe gril, nu in tigaie cu ulei.

10+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

Am o mare nedumerire si sunt si foarte stresata din cauza asta, poate reusiti sa ma linistiti si pe mine sau sa-mi dati macar un raspuns. Eu am 12 sapt de la conceptie dar nu mi-a crescut burta aproape deloc; daca stau intinsa in pat si cu picioarele intinse se simte o mica umflatura de4asupra pubisului , dar in picioare nu se vede deloc. Am vazut la alte fete cam in aceeasi perioada ca mine ca aveau deja burtici marisoare, oare de ce la mine nu se vede? E norma?
si inca o intrebare: pana cand trebuie sa luam acid folic?

Nu cred ca e ceva anormal sa nu ti se vada burtica la 12 saptamani. Eu stiu, si am si vazut la mai multe prietene, ca dupa 14 saptamani, pana pe la 17, creste brusc, apoi treptat. Si eu am aproape 11 saptamani dar nu se vede nimic.

10+

POZE

Mergi la inceput

Nu stiu cum e la voi, dar aici e un frig...ieri au fost -30 de grade, dar a fost suportabil.Insa azi...e groaznic. Cred ca cel putin -33, -34 sunt.

10+

POZE

Mergi la inceput

Lili LA MULTI ANI! Sa ai BB sanatos si frumos. Si tot ce iti doresti.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Dandana, multumesc pentru explicatii. Inteleg ca la tine pana la urma s-a intamplat "natural"? Deci de fapt importanta a fost stimularea...

Cinta, cred ca multi medici le recomanda numai pe alea obligatorii tocmai pentru ca sunt gratuite si ca sa nu se simta gravidutele stresate de cat de mult costa (uite, de ex o toxo costa in Ro cam 30-40 EUR, ceea ce poate nu este la indemana oricui). Mie insa nu mi se pare o atitudine corecta. Eu cred ca atat medicul de familie cat si ginecologul ar trebui sa explice exact toate analizele posibile si la ce sunt utile, si dupa aceea fiecare sa decida daca vrea sau nu sa le faca. Chestia cu grupa de risc se aplica la triplu test si la altele din aceeasi familie, dar sa nu recomanzi testele hepatice mie mi se pare o mare iresponsabilitate, chiar daca nu sunt gratuite. Macar sa stie pacienta la ce riscuri se expune.

Despre burtiera - aici parerile sunt foarte impartite intre medici. Eu am nascut cu cezariana si medicul mi-a spus ca este total contraindicat sa o port, pentru ca nu mai lucreaza muschii burtii (se lenevesc) si ramai cu ea lasata. In cazul meu, burta s-a retras fara probleme, asa ca a avut dreptate.

Kehleyr 16+

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Burtici,nu ne-am mai vazut demult.Desi au trecut doar cateva zile mie mi se pare ca a trecut o gramada.Nici nu pot sa tin pasul...am vazut ca ati scris muuuult.
Felicitari celor care au aflat sexul bebeilor.Vreau si eu!Mor de curiozitate.Cateodata parca-l simt,dar se intampla asa de repede ca pana ma dumiresc nu mai simt nimic si cred ca doar mi s-a parut mie.Acum avem si baietei pe lista.
Nu mai am timp sa scriu asa de des ca atat m-am plans ca a trebuit sa renunt la munca ca acum m-am pricopsit cu doua munci,din fericire acasa,pe jos,in pat,la masa...mai mult la telefon.Va spun in soapta ca sa nu auda cineva sa creada ca-mi pare rau si sa nu mai imi dea asa ocaziiSunt multumita!
Intreba cineva de vitamina E,si eu intrebam acum cateva saptamani si mi s-a raspuns ca este indicata in caz de pericol de avort pana in 12 sapt.Sper ca am retinut bine.Pe prospect am citit ca este indicata in cazurile de infertilitate.
Acum ca am ceva timp,ma duc sa mai citesc din urma.

17

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Dragi burtici,

Felicitari pentru cele care stiu ca vor avea baietzel sau fetiza
Eu i-am spus ieri sefei mele ca in viata mea o sa apara un si a avut o reactie super ok. In loc sa discutam de munca si de concediu mi-a spus cat de minunat trebuie sa ma simt si ca e cea mai mare realizare in viata unei femei. Si ea nu are copii.
La mine se vede un pic burtica si incepe sa se simta la pantaloni - care imi devin mai stramti si unii sunt chiar incomozi.
Azi implinim 11 saptamani , iar la 12 saptamani am urmatoarea echo - abia astept.
Va pe burtici si aveti grija de voi.

Ancutex 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Lili, iti urez si eu LA MULTI ANI, o sarcina buna in continuare si un bebe sanatos.
Eu una m-am cam saturat de frig, afara nici vorba sa ies cu baiatul. De ieri am adus-o si pe bunica mea la noi(91 ani) ca ea nu avea gaze din cauza gerului, asa ca acum am 2 "copii" in casa. Nici la noi nu e prea cald dar tot e mai bine.
Cat despre repulsia/atractia fata de anumite alimente, nici eu nu mai suport carnea, mezelurile, asa am patit si la Eduard. In schimb sunt in saptamana de lactate, as manca iaurt si lapte batut de dimineata pana seara. Inainte nu prea puneam gura pe astea.
Vreau sa va intreb si eu ceva: voi suferiti de sete????Ca eu as bea intr-una apa, si noaptea ma scol sa fac pisu si beau apa.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 13+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput