Mamici de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu dupa ce am slabit putin, acum mi-am revenit. Chiar azi m-am cantarit si am 54 de kg. Deci in total am acumulat 3 kg jumate. Eu zic ca nu e rau. Voi? Cum stati cu kg?

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Io m-am cantarit azi si am constatat ca am pus 3kg...si mi se parea cam multicel pentru 16 sapt...
Voi ce ziceti? Astept cuminte bobarnace

Cristina 16+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Io m-am cantarit azi si am constatat ca am pus 3kg...si mi se parea cam multicel pentru 16 sapt...
Voi ce ziceti? Astept cuminte bobarnace

Cum sa fiue ult pt 16 saptamani? Atunci eu care am pus 3 kg jumate si abia vineri am 11 saptamani, ce sa mai zic? Stai linistita ca nu e mult.

10+

POZE

Mergi la inceput

A.cicel- am tacut atunci, nu mai zic nimicutza
Io am 55 kg acum
Fetelor, voi?

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna fetelor!
Va scriu pe fuga ca sunt foarte suparata : azi am avut contractii nedureroase....cica exista si asa ceva. Am umblat ca nebuna sa-l gaasesc pe dr. care era de garda, nu l-am putut prinde si am fost la un cabinet la intamplare. Acolo doctorita o femeie foaret deschisa si vorbareata mi-a zis ca sarcina e prea jos, colul e inchis (mi-a facut control si intravag.) si ca e posibil sa am probleme . Mi-a recomandat gravibinon, urogestan-sau ceva de genul asta , ca nu inteleg de pe reteta si papaverina-, dar sotul a insistat sa-l gasesc pe medicul meu si am plecat la spital.
Acolo , dr. mi-a facut echo, mi-a zis ca sarcina la varsta asta n-are cum sa fie mai sus de atat, adica cu 2 degete mai jos de ombilic si mi-a dat papverina/no spa 3tb/zi si scobutil 3tb/zi repaus la pat pana luni si daca apare ceva in noaptea asta sa plec la spital.
Bebe este bine, se agita mereu , cu manutele in gurita, picioarusele pe sus...dar de ce am contractii???
Sunt moarta de frica, pt. ca si sotul e in delegatie pana maine si sunt singura.
Voi ce parere aveti despre cele doua echo? Medicul meu face nasteri curent, nu a avut pana acum probleme, doctorita nu participa la nasteri...sunt foaret confuza...
Scrieti-mi parerea voastra...
V-am pupat
Scuze pt. eventualele greseli, dar nu am timp sa verific.Fug in pat. Incerc sa vin la computer mai tarziu.

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Assa si eu am avut candva astfel de contractii, insa din vina mea recunosc. MI-am pus o sticla cu apa mai calda la burta. Tin minte ca m-am speriat in seara aia, am luat imediat nospa si m-am linistit. Si bebe al meu face tumbe.

Ioana eu am luat pana acum 2 saptamani 2 kg si de acum o saptamana pana sambata trecuta inca un kg 300. Eu am hotarat. Numai sambata ma sui pe cantar. O sa imi fac si un carnetel.

Pumpkin nu cred ca vin la intalnire. Nu prea ma simt in elementul meu. Nu va suparati pe mine, dar eu ma stresez ingrozitor cand incep sa ma plimb prin oras sau trebuie sa merg pe undeva. Merg numai daca este absolut necesar. Mai vedem, mai e pana atunci.

Mergi la inceput

assa nu stiu ce sa zic de cele 2 ecografii, dar pot sa iti spun ca la contractii no-spa face minuni. Crede-ma. Si daca mai iei si scobutil...Mie mi-a facut o injectie scobutil, si dupa jumatate de ora mi-am revenit.
Acum legat de cele 2 pareri diferite ale medicilor, ... e cam nasol. Unul spune ca e prea jos sarcina, altul ca e ok... Dr tau te-a si consultat? Sau ti-a facut doar eco? Ca pe mine ma consulta de fiecare data. Stiu ca dupa eco trebuie sa ma urc pe masa groazei.

10+

POZE

Mergi la inceput

Assa, cum ai simtit tu exact aceste contractii?
Ti se intareste burtica jos acolo si se face ca un guguloi, dar fara sa doara?
Te intreb pentru ca si eu mai patesc asta cand exagerez cu efortul, cand vin de la piata si am carat prea multe plase, cand merg mult pe jos...
La eco Iosup mi-a zis ca totul e ok...iar alte gravidute mi-au zis ca si ele au avut, ca daca nu sunt dureroase si dese nu ar fi periculoase...acum m-am panicat si eu...
Mie cand mi s-a intamplat am luat un No-spa si m-am lungit in pat...si treceau

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina_Ioana, eu sunt in saptamana 18 si m-am ingrasat aproape 3 kg. Dar cred ca s-au pus doar pe burta, pentru ca in rest mi se pare ca sunt exact la fel ca inainte. Oricum, eu inca am repulsie fata de mancare, chiar daca gretzurile au trecut. Cu greu gasesc ceva de mancat care sa ma atraga.
Referitor la contractii, eu nu stiu cum ar trebui sa fie. Adica si mie mi se pare uneori ca am burta mai tare, uneori chiar ma doare putin, dar iau repede un no-spa si imi trece. Cred ca nu a trecut nici o zi fara cel putin un no-spa, preventiv.
De o saptamana bebele meu a inceput sa miste mult de tot. Bineinteles ca ma topesc toata de placere cind il simt. Chiar si sotul meu l-a simtit de citeva ori. Doar ca mi se pare ca este prea jos si nu stiu cit este de normal. La dr. ajung abia saptamana viitoare. Dar sper sa fie doar paranoia mea!
Va pup!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragele mele,
de pe 14 ian nu am mai avut deloc timp de net, mi-au venit musafiri din tara care vor ramane aici si nu am mai avut timp de nimic, mai ales si cu serviciul...
azi am recuperat cate ceva din ce ati scris...

Intrebare: cum iti dai seama ca ai contractii ? ce simti ? si de unde stii ca ai contractii nedureroase ? adica daca nu dor, de unde stii de ele ?

Tot intrebare: voi faceti toate triplu test ? sunt super nehotarata... in familii nu am avut probleme, eu am 28 ani...sa-l fac sau nu ? pana in ce sapt poti sa-l faci ?

va pup pe toate,
miti 12+

Mergi la inceput