Mamici de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Fetelor, am sunat aseara sa ma programez la Sanador la dr. Herghelegiu pentru ecografie de morfologie fetala pentru saptamana 8 - 13 aprilie (cand fac eu 21-22 saptamani) si am aflat plina de stupoare ca este ocupat pana pe 9 mai(cand sarcina mea are deja 25 - 26 saptamani). Nu cumva este prea tarziu. DR. meu insista sa merg la Herghelegiu.
Daca cumva stiti pe cineva care are programare in perioada care imi trebuie mie si care renunta la ea va rog spuneti-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna burtici,

Sunteti foarte active.
Vreau si eu sa particip la intalnirea din martie cand o sa ne mandrim fiecare cu burtica ei. As prefera 11-12, pt ca pe 4 e ziua iubitelului meu sot. Daca e de zi as prefera duminica dupa-masa, dar daca se va decide pentru sambata ma voi conforma. Inca nu am inspiratie pentru locatie.

Eu mi-am anuntat ieri sefa ca o sa am un si reactia a fost super ok. A fost incantata m-a felicitat si am vorbit de reactia parintilor si de tot felul de alte chestii fara nici o legatura cu job-ul.

Azi am implinit 11 saptamani dupa UM si ultima echo si abia astept saptamana viitoare cand am urmatoarea echo.

Pumpkim petrecere frumoasa la Paris, e un oras superb. Sper sa mai ajung si eu pe acolo candva.

Aveti grija de voi.

Ancutex 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Sanziana, cred ca Dr. Herghelegiu lucreaza si la Medsana, dar nu stiu daca ecograful este la fel de performant. Poti sa incerci la Medsana sau sa insisti la Sanador poate te pot baga peste numarul de programari (dar inseamna sa platesti si o taxa de urgentza...) sau te pot pune pe o lista de asteptare, in caz ca renuntza cineva. Eu, in locul tau, as pastra si programarea de pe 9 mai si as mai face o ecografie mai devreme in alta parte. Eu fac ecografia morfologica la 24 saptamani si Dr. Herghelegiu mi-a spus ca nu e prea tarziu. O programare la CMU la Dr. Iosup ai incercat ? Se spune ca e la fel de bun ca Dr. Herghelegiu... Succes.

Miky 17+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

buna fetelor!!
lili sarcina usoara si bebe sanatos!
pumpkin drum bun si distractie placuta! ai grija de tine si de bebe!
fetelor si eu dorm cu sticla de apa minerala langa mine si beau aproape 2 l pe zi ...l am innebunit pe sotzu. si aseara am mancat si eu inghetata, parca ne transmitem poftele in rest fitze la greu cu mancarea:acum vreau ceva dar dc vad in fata parca nu mai vreau .ce sa mai zic ca nici nu mai stiu ce sa mananc.si mie mi se pare ca mi a mai scazut burtika si cred ca nu mananc destul.eu nu iau prenatale dar o sa l intreb pe doc cand o sa ma duk la el.
mai vb va pup si aveti grija de voi!andreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cinta
sa stii ca sufar alaturi de tine, Andreea stiu exact ce inseamna temperaturi in jur a minus 30 grade. cum iti ingheata toate alea si ti se lipesc narile si ti se fac rana buzele cu oricate creme sau strugurel le-ai da. noroc ca in apartament avem caldura mare. altfel, eu cum sunt mai friguroasa mi-as face pachetul si as pleca de aici fara prea multe discutii

Cea mai tare faza e ca au anuntat ca de maine se mai incalzeste. Nu o sa mai fie -33 de grade cate au fost azi-dimineata, ci o sa fie -29. Sunt tari si astia de la meteo.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

pumpkin m-am trecut si pe olista de asteptare dar nu sunt foarte optimista. Nu mi-au zis nimic de ecografie peste programari cu taxa de urgenta.
Medicul meu tot insista pt Herghelegiu, am incercat sa ii propun si alte variante dar nu vrea sa auda.
La Medsana nu am incercat, nu stiam ca il gasesc si acolo. Stii un nr. de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Fetelor., cat costa ecografia de morfologie fetala la dr. Iosup? Si unde lucreaza, la CMU si in alta parte?

Sa stiti ca am vazut multe fete in perioada asta care aveau pofta de inghetata fara sa fie gravide, asa ca nu stiu daca e neaparat de la sarcina.
Pumpkin, drum bun si ai grija de bebe pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ecografia tridimensionala cat costa in Bucuresti, sau in alte localitati? Ca aici e un cabinet unde se face, si am aflat ca e in jur de 1.700.000. Mie mi se pare exagerat pretul, chiar daca e tridimensionala. Voi ce spuneti?

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Dariana, eu am fost la Iosup luni si am facut morfologie fetala, m-a costat 2.700.000 lei.

Sanziana, io zic ca Pumpkin, sa pastrezi programarea din mai, pentru a nu-ti pierde locul si pt a avea si parerea lui Herghelegiu...eu am sunat la inceputul lui ian si m-au programat la mijlocul lui aprilie...o sa am 28 de sapt atunci si nu mi se pare o pb...asta e, aglomeratie mare la dom'doctor...pana atunci o sa ma mai duc la Iosup o data, la CMU Clucerului, unde are 4D, ca la CMU Unirii are numai 3D.

Pumpkin, ai fost haioasa rau rau rau cu calculul tau...am pricipit, sarna...nu stiu cum au calculat pe DC de le iese la 19 saptamani...
Nu stiu daca e plecarea ta de vina, dar eu de cateva zile visez numai clatite cu ciocolata si papanasi...si tot oftez si cantarul din hol se uita provocator la mine...

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Gagici, cum stati cu kg?
Hai, la raport, va rog....

Cristina 16+

Mergi la inceput