Mamici de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin, drum bun si have fun la Paris !
Cand incepe luna 5, in sapt 17 sau 18?![]()
Trece-ma si pe mine pe lista de intalneala, pls! 
Cristina 16+
pumpkin spune:
Iulenca, pupici
si voua. Te-am notat.
Uite aici niste pozne, Paris2004.
A.cicel, te pun si pe tine pe listutza, poate ai drum prin bucuresti...desi esti departe. Promit io sa fac muuuuulte poze, ok? 
Miky
17+
NEW
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW
cinta spune:
hop si eu la raport ![]()
si eu beau apa multisoara. insa de cand am remarcat efectul drumurilor repetate in miez de noapte la baie, am cam redus seara cantitatea bauta. nu de lata, dar adorm mai greluts daca ma trezesc noaptea si apoi sunt obosita si mai tare ziua urmatoare. eu beau de regula apa plata. nici ceai nici cafea nu suport. desi mare consumatoare de lapte, acum daca beau 2 pachete pe saptamana.
sa stii ca sufar alaturi de tine, Andreea
stiu exact ce inseamna temperaturi in jur a minus 30 grade. cum iti ingheata toate alea si ti se lipesc narile si ti se fac rana buzele cu oricate creme sau strugurel le-ai da. noroc ca in apartament avem caldura mare. altfel, eu cum sunt mai friguroasa mi-as face pachetul si as pleca de aici fara prea multe discutii 
La multi ani, Lili! si sarcina & nastere usoara si din partea mea
si bebica sanatos 
Si la multi ani si Marei, pt ziua de ieri, Eliza 
ma bucur sa citesc ca totul a iesit bine la TT, Kehleyr 
pe mine ma cam doare spatele in zona de jos, deasupra sezutului. eu credeam ca e de la rinichi, dar doctoritza m-a contrazis astazi. vedeti ca eu sunt zilnic pe la cabinete in ultima vreme 
eu ma bucur de bucuria ta, Pumpkin
pt ca personal nu prea ma fascineaza tara asta si mi se pare ca Parisul = marele romantic a fost transformat intr-un mare cliseu. ce e drept nu m-a preocupat si vrificarea teoriei mele, ashe ca te cred pe cuvant cand vii acasa si ne povestesti de cum ai petrecut.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by sanziana
Fetelor voi va confruntati cu repulsii fata de anumite mancaruri? Eu de exemplu nu pot sa vad carnea in ochi. Singura forma de carne pe care pot sa o mananc este muschiuletul file (preparat) in rest nimic.
Si eu am o problema MARE cu carnea....nu suport mancarurile cu carne, fripturi, sau carnea fiarta. Pot manca sunca de praga, si muschiulet file. De fapt am 1 sapt pofta de sandvisuri, 1 sapt pofta de mancare gatita fara carne. Astea suntem ciudatele. In schimb am vazut o reclama la un suc natural cu cirese....fetelor mi-a venit rau, noroc ca facusem salata de fructe si avea si niste cirese. Cred ca incep asa numitele POFTE si FITZE!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
pumpkin spune:
Cinta, mercic.
Eu sunt indragostita de Paris...dar si de Londra, Praga, Amsterdam, Porto....si alte orase frumoase pe care le-am vizitat. Si tu ai dreptate, cred ca sunt alte orase muuult mai romantice decat parisul. Cum e in Riga ? Cand ne aratzi niste poze ?
Anasia, mercic. Esti pe listutza, de-abia astept sa ne intalnim, mamici si burtici. 
Cristina_Ioana, dupa calculele mele la 124 zile, adica la 17 saptamani si 5 zile incepe luna a 5 a.
Ne vedem la intalneala. 
Miky
17+
NEW
dandana spune:
buna burticute!
Muuh, am aflat ca doctorita de la medlife a fost schimbata tocmai pt ca a facut niste nefacute. eu am vorbit direct cu noua persoana care pare destul de preocupata si oricum era super stanjenita de situatie
mishi, evident ca moisa stie despre ce e vorba ![]()
Kehleyr ne povestea despre rezultatul de la tt si rugamintea lor de a le comunica rezultatul final al sarcinii, este normal sa vrea asta pt ca aceste programe de interpretare se bazeaza pe niste baze de date colectate de la paciente, de fapt sunt niste rezultate statistice si cu cat sunt mai multe date cu atat e mai propiat de eroare 0. ma bucur ca rezultatul tau e ok!
dr T recomanda la toate gravidutele biomarin plus, eu asa am auzit de la fetele lui, e pt dezvoltarea creierului, ma gandesc ffff serios sa iau si eu alternativ cu materna si elevit
si eu sunt moarta dupa inghetata
oricum mancam si pana acum vara-iarna ![]()
si eu am niste antipatii alimentare, nu stiu de ce carnea de vita ca idee, friptura la gratar, poate e doar mirosul ala cumplit care ramane. e ciudat dar uneori chiar gandul la mancare imi provoaca greata dar daca simt mirosul de mancare calda sa pot sa mananc
cel mai rau e ca am o balonare continuua si un nod in gat permanent, nici cu ceai nu mai trece, e o greutate in stomac, de parca as fi bolnava 
va pup!
dandana
14+
MADYN spune:
Vorbaretele mele, ce mult ati scris! Tin cam greu pasul cu voi...dar incerc sa ma tratez!
Pumpkin, calatorie placuta la Paris si ai grija de burtik! Ma inscriu si eu pe lista, pt intilnire.
-ici la viitoare mamici!
12+
Bebelica
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin, pai inseamna ca si eu intru in 5 luni saptamana viitoare...ma bulversasem ca pe DC scria ca din sapt 19 se intra in 5 luni...
Cristina 16+
Sabana spune:
Pumpkin sa ai parte de vreme buna la Paris, de muuuuulte cumparaturi, sa mananci si pentru noi toooooooaaaaaaaatttttteeeee bunatatile, sa ai grija de bebe si sa vii cu bine acasa.
Inseamna ca si eu mai am un pic si intru in 5 luni. Eu chiar aveam o disputa pe tema asta cu bunica mea. Acum sunt total lamurita.
Si eu am fost sambata in oras si am mancat la desert inghetata. Miam ce buna a fost. Acum mi-ati facut iarasi pofta. Poate ma duc diseara sa imi iau o cutie din aia mare si buna de la Delta. Eu mai nou daca poftesc ceva mananc pana ma satur, asa ca mai tot timpul imi fac supa de rasol de vita. Abia astept sa ajung acasa sa savurez un castron de supa cu taitei. Fetelor in stilul asta Casa Poporului e mic copil.
Pup you 
pumpkin spune:
Madyn, mercic.
Te-am trecut pe listutza pentru intalnire. Pana acum suntem noua care ne-am anuntzat dorintza de a ne intalni : eu, Mishi, Dandana, Cristina_Ana, Geliza, Iulenca, Anasia si Cristina_Ioana...si cu tine 9.
Si o trec si pe MadaCristina, sunt sigura ca o sa vrea sa vina, asa ca suntem deja 10 ! Asteptam inscrieri si propuneri.
Sabana, mercic.
Eu nu pot sa pap inghetzata, ca ma doare gatul ! 

Tu nu vii la intalnire? Hai, ca mancam inghetzata!
Cristina_Ioana, iti spun cum am calculat eu, asa "inginereste". Sa ma scuze doamnele inginer daca am gresit.
Din calculatorul DPN am vazut ca sunt 279 zile intre UM si nastere. (incluzand ziua UM si excluzand ziua nasterii) 279 zile inseamna 9 luni a cate 31 zile. Deci 4 luni = 124 zile. In a 125 zi incepe luna a 5 a. 125 zile = 17 saptamani si 6 zile. Cred ca mai devreme gresisem calculul, iesise 17w5d. 
P.S. Cine spunea mai devreme ca va plictiseste la servici ? Uite, eu fac calcule...
Miky
17+
NEW