Mamici de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Salutare felete gravidute! Sunt si eu noua pe-aici si cred ca ar trebui sa ma insciu si eu intre gravidutele de iulie- august 2006. Va citesc de ceva timp dar abia acum m-am hotarat sa va scriu. Ma gandeam la fetele cu inghetata. Sa stiti ca eu sambata am fost la o gelaterie si am mancat inghetata. Ce sa faci? Daca puiul cere, ii dai tot ce cere! Acum el comanda. Mi-e sa stiti ca nu mi-a fost deloc jena sa mananc inghetata in toiul iernii. Asta e! Io zic ca nici voua nu are de ce sa va fie. In rest va pupic si manacati tot ce poftiti si unde poftiti. Nu uitati ca bb e seful!
IONELA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by anasia

buna, burtici; se pare ca am dat de altceva, mi-au iesit pe pleoape si cele superioare si inferioare niste punctulete mici rosii, nu stiu de la ce pot fi, n-am mancat ceva care sa ma duca la toxiinfectie alimentara, dar mai stii, ma gandesc sa nu fie de la ger, dar de ce numai acolo?

anasia

Tare ciudat, ceea ce ne spui. Nu stiu despre ce poate fi vorba. Poate stiu fetele, dar eu zic ca o vizita la medic nu strica. Am mai auzit sa iasa pete de la ger, dar pe fata, nu pe pleoape.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Eu de maine intru in luna a 5 a !
Iar sambata plec la Paris !
Nu o sa mai pot sa intru asa des si o sa-mi fie dor de voi. Sa fitzi cumintzi si sa veniti numai cu vesti bune!

Miky 17+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Pumpkin, chiar voiam sa-ti urez calatorie placuta, servici usor, distractie placuta si sa ne intalnim cu bine la intoarcere

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pumpkin

Eu de maine intru in luna a 5 a !
Iar sambata plec la Paris !
Nu o sa mai pot sa intru asa des si o sa-mi fie dor de voi. Sa fitzi cumintzi si sa veniti numai cu vesti bune!

Si tu sa fi cuminte si sa ai grija de BB. Cu avionul mergi? Am citit intr-o revista ca e bine sa te plimbi macar din ora in ora cate putin, mai ales ca esti in luna a 5-a. Si tot acolo citeam ca unele companii aeriene cer femeilor insarcinate (daca sarcina e vizibila) aprobarea medicului pentru a calatori cu avionul.
Drum bun si distractie placuta.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mishi eu merg azi la doctor si azi avem si noi 14s.
o sa iti spun diseara daca ne-a dat in continuare acid folic.
oricum la 16s esti insarcinata in 4 luni deci cred ca e ok.
eu nu imi dau seama daca se vede burtica de gravida ca aveam deja burtica, de fapt imi dau seama ca e mai gogonata dar nu se vede rau. cu pantaloni pe mine nu se vede deloc.
she_wolf incearca lapte cald cu miere....dar bea mai mult
sau freaca lamaie cu miere si lasa sa se macereze putin - este ca o bomba de vitamine si te intareste.
cicel
la bucuresti au fost -17 grade....si tot mi s-a parut fff frig. dar la -30
eu pot manca orice .. doar la carnea de vita mi se mai face rau (cand ma gandesc la ea). sunt o fericita. si beau apa foarte multa si fac vizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by geliza

Pumpkin, chiar voiam sa-ti urez calatorie placuta, servici usor, distractie placuta si sa ne intalnim cu bine la intoarcere

Eliza, mercic. Te-am pus pe lista pentru intalnire .
A.cicel, mercic. Eu oricum trebuie sa ma plimb din ora in ora ca ma trimite vezica la . La mine burtica nu e asa vizibila sub haine, nu ma intreaba nimeni deocamdata, dar avizul medicului l-am luat....verbal.
Eu ma intorc pe 26 februarie, pentru cand programam intalnirea ? 4/5 martie, 11/12 martie? Preferatzi intr-o sambata sau duminica, la pranz sau seara ? Avetzi idei pentru locul de intalnire?

Miky 17+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Ce rau imi pare ca nu stau in Bucuresti Si miresele s-au intalnit de cateva ori. Macar sa faceti cateva poze sa va vad si eu. Ca au facut si miresicile, si noi, care nu suntem din Bucuresti ne-am multumit sa ne uitam la poze.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

OOOO Pumpkin ce mare esti, de-abia astept sa fac si eu 3 luni pe 1 feb. Distractie placuta la Paris sa faci poze. Eu am fost vara trecuta in Franta dar nu am vazut decat aeroportul din Paris desi tare mi-ar fi placut sa ma plimb putin. Oricum nu ma plang ca am admirat Coasta de Azur asa ca se compenseaza. Ai grija de bebe si de tine si daca ai timp mai trage cu ochiu si pe la noi.
Pe lista de intalniri sa ma pui si pe mine. Eu as prefera sambata mai dupa-amiaza ca parca duminica ma trage la lene.

Te pupik sau va pupik mai bine

iulenca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

pumpkin, calatorie placuta si cat mai relaxanta (bravo tie, pleci cu 5 luni si te intorci cu 6), vreau si eu la intalnire!iulenca, pe 30 fac si eu 3 luni;

anasia

Mergi la inceput