Mamici de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
Cristina_Ioana spune:
Miti, buna intrebare: cum stim ca sunt contractii? daca nu ne doare de unde stim ce se intampla de fapt? pt ca se mai poate sa avem si crampe si sa incurcam senzatiile..ufff, sunt tare confuzaaa....fetele cu experienta, cine ne scoate si pe noi din bezna? sarumanusitzele anticipat!
Cristina_Ana- fff bine stai cu kg...si mie mi se pare ca am pus pe burta si sani mai mult...
Si eu iau No-spa preventiv cand simt burtica mai tare...
Cristina 16+
Muuh spune:
Cristina_Ioana am intrebat astazi un coleg, student la teologie, daca Luca are si o zi in care se serbeaza si a promis ca imi zice maine exact pentru ca el stia ca nu.
Sa raportez: eu am 56 kg dar am plecat de la 47 kg asa ca fata de tine m-am ingrasat imens. Imi zice si doctorul de fiecare data sa am grija. Dar nu imi fac probleme sa fie bebe sanatos ca dupa aia scap eu de kg in plus.
Pumpkin vin si eu la intalnire. Mi-e indiferent daca e sambata sau duminica si data la fel. Petrecere frumoasa la Paris.
Lili La multi ani!Sarcina usoara si bebe sanatos!!
dandana multumesc de informatie.
Mitza
13+
emiliapop spune:
[/quote]
cel mai rau e ca am o balonare continuua si un nod in gat permanent, nici cu ceai nu mai trece, e o greutate in stomac, de parca as fi bolnava 
va pup!
dandana
14+
[/quote]
Dandana si eu simt la fel greutatea aia in stomac jos si ma gandeam daca nu e sarcina prea jos cumva? zic si eu...
Dar la odissea pe saptamani zice ca putem sa simtim in burtica asa ca un sac de nisip![]()
Nodul il mai simt si eu din cand in cand, dar il mai ignor!
Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
assa spune:
Contractiile sunt asa ca un balon tare. Dar si eu ma tem ca pot fi de la intestine, constipatie etc. deci ....cam nebuloasa treaba
Am luat si eu medicamentele, am si dormit un pic, dar nu rezist non-stop in pat.Cert este ca-l tot simt pe bebe cum se misca si imediat sar ca arsa sa nu fie burtica tare. Sunt paranoia deja.
Daca mai stie careva amanunte despre contractii cred ca ne-ar ajuta pe toate informatiile respective.
a.cicel nu-mi face decat echo de fiecare data, oricum a ramas sa merg la el la cabinet sapt. viitoare.Tanti aia m-a urcat pe masa ca am zis ca sar ca arsa cand mi-a bagat acolo nu stiu ce , apoi am avut dureri...si mi-a mai vazut ea si colul inchis dar sangerand
, ori eu nu am pic de sange nicaieri....nu stiu ce sa mai cred!
Assa
cornelia_laura spune:
pumpkin, vin si eu la intalnire, abia astept! DRUM BUN SI AI GRIJA DE TINE!
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
MissJJ spune:
Buna seara fetelor!
Mai eu stau si ma tot uit si citesc ce ziceti voi si ma mir. Voua in romania v-au facut pana acu nu stiu cate analize va dau n-spe tipuri de medicamente si vitamine peste vitamine. Aici astia sunt complet relaxati pana la 3 luni nici nu se agita cu tine prea mult decat ca te duci la GP med de fam si el te trimite la spital la momentul potrivit iti da o carticica si trimite pt livretul tau ca ai card sa iei retetele gratis pe perioada sarcinii si timp de un an de la nasterea copilului.
Dar in rest... Mie mi-a dat de la medic niste vitamine acid folic si fier dar numai 28 de pastile atata tot. Voi aveti no spa materna si vit e si alte minunatii.
Is curioasa ce o sa imi zica maine de la medic, ce o sa-mi faca si etc.
She_wolf din irlanda mai zicea chestia asta daca nu ma insel ca si ea se mira ca astia de aici sunt prea relaxati parca.
Stau acu si ma intreb unde se procedeaza mai bine, intr-un fel, aici sau in Ro? 
Si legat de mancare acu nu imi mai este asa greatza dar vb voastra acu vreau ceva sa mananc ceva cand o am in fatza nu mai vreau si tot asa...Saracul meu logodnic mai mai ca ii vine sa ma linseze si eu as fi cred ca la fel in locul lui. 
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
sanziana spune:
a cicel am vazut ca vineri faci 11 saptamani iar DPN este 10 august.
Si eu fac sambata 11 saptamani iar DPN a iesit 19 august iar la ecografie 14 august. Cum e posibil asa o diferenta?
Revin cu intrebarea unei fete de aici, pana in ce saptamana poti face triplul test?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by assa
ractii cred ca ne-ar ajuta pe toate informatiile respective.
a.cicel nu-mi face decat echo de fiecare data, oricum a ramas sa merg la el la cabinet sapt. viitoare.Tanti aia m-a urcat pe masa ca am zis ca sar ca arsa cand mi-a bagat acolo nu stiu ce , apoi am avut dureri...si mi-a mai vazut ea si colul inchis dar sangerand, ori eu nu am pic de sange nicaieri....nu stiu ce sa mai cred!
E destul de nasol asa. Cum adica sa nu te consulte/ Mie nu mi se pare normal. La mine e ceva obisnuit. Numai la unn consult amanuntit poti vedea daca e vreo problema cu uterul sau colul. La eco nu ai cum sa vezi decat daca BB e OK. Eu spun sa iti schimbi medicul. Poate doctorita aia a vazut ceva ce nu e in regula, ca altfel nu cred ca te baga in sperieti. Sa vedem ce mai spun si fetele.
Pe voi va consulta de fiecare data, sau va face numai eco?
10+POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by sanziana
a cicel am vazut ca vineri faci 11 saptamani iar DPN este 10 august.
Si eu fac sambata 11 saptamani iar DPN a iesit 19 august iar la ecografie 14 august. Cum e posibil asa o diferenta?
Revin cu intrebarea unei fete de aici, pana in ce saptamana poti face triplul test?
[font=Book Antiqua][navy]DNP e 10 august ca asa mi-a scris medicul pe fisa (si data asta e calculata in functie de UM). Si il las asa. Dar eu ma iau acum dupa dimensiunile de la ecograf. Si mie la eco imi spunea DNP 18 august, dar nu am mai schimbat in listuta. Deocamdata ramane asa, sa vedem cand mai inainteaza sarcina. La ultimul eco aveam 8w5d si de acolo am inceput eu sa calculez saptamanile. Deci nu e diferenta, doar teoretica (adica eu am facut aceasta diferenta), ca practic e asa cum spui tu.
Legat de triplu test, nu stiu pana cand se poate faca, ca sincera sa fiu, e o analiza de care nu amnevoie. Nu am antecedente in familie, e prima sarcina, am 24 de ani. Las fetele cu experienta in asemenea analize sa iti raspunda.
10+POZE
a.cicel spune:
Fetelor, e un friiiig. E mai ce va ca ieri. Si ieri au fost -35 de grade. Atata au anuntat pe un post Tv in lb maghiara. Ca ai nostri nu au curajul sa anunte asemenea temperaturi la Miercurea Ciuc. Si am reusit sa racesc putin. Mi-e infundat nasul si stranut destul de des. Sper sa nu se graveze, ca nu am nici vaccinul antigripal facut.
10+
POZE