Prietenii Omului (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

sun smile ai un catel superb frumos foc,jessy a mea cind am facut bradul s-a asezat sub pom si astepta acolo poate se indura cineva sa ii dea si ei o bombonica pe urma s-a asezat cu boticul pe labe suparata ca nu ii da nimeni nimic

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumim frumos, Teo! Este intr-adevar un ursulet pufos, alintat si smecher. La noi in casa e imposibil sa mananci un iaurt, o bomboana, o prajitura...ceva dulce oricum, fara ca el sa nu fie calare pe tine! Si cum dulciurile nu sunt recomandate e un adevarat "joc al nervilor" sa poti scapa intreg dupa o repriza! Dar ne lumineaza viata cu fatzuca lui si energia asta de catel atomic! Il iubim enorm si a devenit sufletelul casei!

quote:
Originally posted by teodora35

sun smile ai un catel superb frumos foc,jessy a mea cind am facut bradul s-a asezat sub pom si astepta acolo poate se indura cineva sa ii dea si ei o bombonica pe urma s-a asezat cu boticul pe labe suparata ca nu ii da nimeni nimic

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

M-am uitat si eu la pozele voastre si imi plac enorm de mult, sa va bucurati de toti. Iar pe Rex chiar ca l-as adopta, ca si eu imi doresc un Golden Retriever. Dar imi plac si cateii care nu sint de rasa, ca nici al meu lasat la parinti nu e de rasa. Aici ma multumesc cu Anuschka, cokerul de la pensiunea unde il tinem pe Leo.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Himmelduft, cockerul, fa-i te rog o cand ai ocazia, eu sunt innebunita dupa cockeri!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

mQQm, e frumos de numa Rex, si sa stii ca si arata a caine cuminte si ascultator.
Eu, din experienta, bag de seama ca majoritatea cainilor de talie mare (25 de kg in sus) sant mai docili si mai linistiti. Cu cat e mai mic cainele cu atata sant mai hiper. De exemplu chiuaua. Pai caine mai obraznic, nu e decat Oreo. . .
Oreo e un caine cuminte, mai are el iesirile lui,poate ca ne asteptam noi la prea multe.
Ieri, tocmai vorbeam de raposatul nostru caine. Puteam sa las mancarea si pe coffe table ca nu s-ar fi atins de ea. Ieri am pus masa in curte, si cat timp am transferat mancarea din bucatarie in curte, a trebuit sa-l las pe baiatul meu de paza la masa, sa nu se urce Oreo sa o devoreze.
Pai sub atentia sotului, acu cateva luni, Oreo s-a delectat cu un Mahi Mahi. L-a mancat asa de repede ca nici nu cred ca i-a simtit gustul la peste.
Erau frumoase vremurile cand aveam incredere deplina in cainele nostru. Am momente in care l-as pune pe Oreo la adoptat, rapid, fara sa am regrete. Nu ma lasa copii, de parca ei l-ar plimba, ingrijii, hrani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Happy Valentines Day, tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor, “copii” frumosi aveti. Vreau sa va impartasesc din experienta mea in caz ca, bat in lemn, aveti vreodata nevoie… Am descoperit ca medicamtele pt. pets se pot lua din Canada mai ieftin decit din SUA. Asta la canadavet.com. La unele medicamente preturile sint sensibil mai mici decit in sua. (ma rog asta e valabil pt. fetele din sua).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Viorela, cind o prind pe Anuschka o sa ii fac poza, mai iau aparatul cu mine si o sa ii mai fac si la Leo.
Salutari la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Himmel, danke!
Sanca, hai nu fi supa, ca tot tu esti "mama" lui Oreo!
eu cand ma enrvez pe Tina ii spun sotului ca o leg de un stalp pe autobahn si o las in plata domnului, dar nu putem "scapa" de ea ca are chip!(glumesc)
fetelor, va vine sa credeti sau nu dar in perioada concediilor, tot timpul anunta la radio : "conduceti cu atentie va rugam, un caine abandonat pe autobahn!". unii daca nu au ce face cu animalele, le abandoneaza acolo sau la cate un colt de magazin, asa ca peste tot sunt oameni si oameni!
la noi au inceput ploile!
nu stiu ce am de la un timp ca fac pe buletinu meteo
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Da mai Vio, eu sant masa, dar zau ca nu de la mine a invatat sa fie un asa mancacios. Aseara cand am ajuns acasa, sotul se certa se cu Oreo . .. El lucrase ceva in garaj, iar Oreo in casa pe bar se delecta din dinnerul nostru.
Pai eu, pe cine sa strang de gat??? Pe un caine cu stomac in loc de creier, sau pe un sot cu capul in nori?
Daca i-as fi zis hai sa-l dam, cred ca i-ar si facut bagajul. . .

Hai sa va zic de matze, ca ele sant mai cuminti, si nu ma supara. Lui Mishu ii place sa doarma mai mult dimineata. La 7 m-am dezlipit de langa el, iar la 8 cand ieseam pe usa, el tot sub plapuma pe jumatate adormit. Vai cat de mult astept sa se faca sambata sa stam impreuna imbratisati pana la 8

pupici la animalute!

Mergi la inceput