Prietenii Omului (18)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Svety, bine ai venit. Cainele tau e un dulce.
Conchita, Annie X a plecat in Elvetia cam de cateva luni bune de zile, si probabil ca nu are internet sau timp sa stea pe forum. Intr-adevar se pricepea la caini, mai ca un dog trainer.
Astazi Mishu nu s-a simtit bine si am umblat mai toata dimineata dupa el cu un servet in mana, ca tot incerca sa vomite. Cred ca a avut un ghem de par, am vrut sa-l sar de la masa de seara, dar Sasha nu mananca inaintea lui Mishu. A mancat si nu mi-a facut nici o surpriza (pana acuma).
Vio, ce frumos e la voi, si ce de zapada aveti. Lui Tina nu-i ingheata zapada de parul pe burta? Nu-ti face tot una in casa pana cand se usuca? Intreb si eu, ca nu am avut zapada aici, si ma gandesc, ca un caine pletos ar aduna totul pe blana de pe burta.
numa bine si un week end bun in continuare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
teodora35 spune:
buna fetele ce mai faceti ce mai ziceti eu pot sa spun ca familia mea s-a mai marit cu un membru am primit ieri si un papagal perus e mic si galben seamana cu un canar si acum nu stiu ce nume i s-ar potrivisi e prea mic sa ne dam seama ce este ca am uitat sa intrebam ce este fata sau baiat
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Teo, eu am avut odata o pereche se numeau Bozo si Bozita, asa de smecheri erau ca ieseau din cusca si pana veneam eu de la servici imi ciuguleau toate plantele , dar pe ei ii gaseam stand nevonovati pe garnisa din bucatarie. pana la urma i-am facut cadou la cineva ca faceau prea multa mizerie, aruncau tot afara din cusca, fulgi, pene, bobite etc.
dupa aia am luat-o pe Suzi (cocker).
Sanca, dee fiecare data cand vin cu Tina de afara trebuie sa o bag in vana pt. ca pe jos e plin de sare si da, se fac bulgari de zapada pe blana ei, p.e piept avea azi 2 mingi de tenis albe, pe franjurile de la picioare si intre degete auch.
de-ast5a c and vin cu ea sus, trebuie sa o spal de fiecare data, o sterg si o usuc cu phoenul, ehe, multa munca ai cu cun catel, dar aici in germania e mai curat decat in ro si mie mi se pare raiu de pe pamant dupa 10 ani petrecuti cu caine in ro.
cand mi-aduc aminte ce noroaie erau pe-acolo iarna nu pot sa cred cat am muncit cu cainele ala.
plus ca aici o urc in brate pe scari, mai ales acuma pt.ca se fac pete de la sare pe trepte.
duminica placuta la animalute!Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Teo sa va traiasca! O sa aveti "ce strange" dupa el/ea. Cat despre nume..alegeti unul "unisex" ca sa zic asha!
Iar despre zapada, Vio te inteleg. L-am scos si noi putin pe Alex sa cunoasca zapada. Si la cat e de mic si pufos, a devenit un bulgarash inghetat!Dar tare i-a mai placut!
O seara buna sa aveti!
CriPOD spune:
Bine v-am gasit! Mi-am expus si eu dragostea pentru "baietelul" meu Rex in urma cu ceva vreme aici pe forum la alt subiect, si atunci Sanca si un moderator a mentionat de existenta acestuia. N-am avut vreme intre timp sa postez, dar v-am mai citit din cand in cand si m-am uitat la poze
. Sa va traiasca pritenii si sa fiti fericiti unii in compania celorlalti!
Rex este baietelul meu mai mic, un Golden Retriever, s-a nascut in 3 august 2001, este copil de la tara [;p], l-am adus de la un breeder la vreo 200 km cand avea 7 saptamani. Este exact ceea ce am visat: cuminte, prietenos, destept, si frumos la fel ca ai vostrii, sunt sigura. Daca ar trebui sa-l caracterizez intr-un cuvant, chiar daca mi-ar fi foarte greu pt ca are multe calitati, prima expresie care mi-ar veni in minte este "bun simt". Niciodata n-am crezut ca as putea caracteriza un caine prin asta, dar este extraordinar. Sper ca nu v-am facut sa radeti...
Am reusit azi in sfarsit sa-i upload niste poze, ca sa pot sa vi-l prezint onorabil.
Ne primiti si pe noi?
P.S. M-am distrat grozav dupa ce-am citit postarea ta, Vio, imaginandu-mi cam cum l-as cara eu pe-al meu in brate (are 50 kg).
SunSmile spune:
Bine ati venit Rex e un dulce!Sa fie sanatos si voi sa va bucurati de el!Te mai asteptam sa ne povestesti nazdravaniile lui! Toate cele bune! !
quote:
Originally posted by mQQm
Bine v-am gasit!Mi-am expus si eu dragostea pentru "baietelul" meu Rex in urma cu ceva vreme aici pe forum la alt subiect, si atunci Sanca si un moderator a mentionat de existenta acestuia. N-am avut vreme intre timp sa postez, dar v-am mai citit din cand in cand si m-am uitat la poze
. Sa va traiasca pritenii si sa fiti fericiti unii in compania celorlalti!
Rex este baietelul meu mai mic, un Golden Retriever, s-a nascut in 3 august 2001, este copil de la tara [;p], l-am adus de la un breeder la vreo 200 km cand avea 7 saptamani. Este exact ceea ce am visat: cuminte, prietenos, destept, si frumos la fel ca ai vostrii, sunt sigura. Daca ar trebui sa-l caracterizez intr-un cuvant, chiar daca mi-ar fi foarte greu pt ca are multe calitati, prima expresie care mi-ar veni in minte este "bun simt". Niciodata n-am crezut ca as putea caracteriza un caine prin asta, dar este extraordinar. Sper ca nu v-am facut sa radeti...
Am reusit azi in sfarsit sa-i upload niste poze, ca sa pot sa vi-l prezint onorabil.
Ne primiti si pe noi?
P.S. M-am distrat grozav dupa ce-am citit postarea ta, Vio, imaginandu-mi cam cum l-as cara eu pe-al meu in brate (are 50 kg).
monagan spune:
neata
mQQm, sa-ti traiasca, e un dulce si se vede ca n-aveti treaba cu curatatul geamurilor, ca are cine......
am avut si eu un papagal "nimfa" si se numea tot Bozo.
de la noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
mQQm, Rex al tau are o blana splendida! chiar e auriu, auriu!asa dragalas la 7 saptamani si un "adevarat gentlemen" la 3 ani.
sa-ti traiasca!
noi ne-am inscris pe un site cu cockeri din lumea intreaga
http://web.telia.com/~u45710745/, nu stiu daca reusim sa participam la expo anul asta, ca inca nu am primit actele, dar la anul precis!
mQQm si Tina linge geamurile, eu am renuntat deja demult sa le mai frec.
ieri a descoperit un sapun pe vana si l-a lins, atrebuit sa inchid usa, cum prindea momentul sarea in vana la sapun.
pe maine
Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea
SunSmile spune:
Buna seara,
Acum am venit si noi de la joaca prin zapada! A fost asa de incantat...sarea sa prinda fulgii! Din pacate nu am putut sa-i fac poze, pt ca e mult prea rapid si nu apucam sa pun mana pe aparat ca trebuia sa alerg deja dupa el.
Vio..si alex lige geamurile...de la masina! Caci cele din casa inca ii sunt prea inalte! Si cand se demachiaza mami eu ma sui pe ea si ii ling toata "chestia" aia de pe fatza! Sunt un smecher si fac tot ce-mi trece prin cap!
Va pupam dulce pe toti!
teodora35 spune:
sun smile ai un catel superb frumos foc,jessy a mea cind am facut bradul s-a asezat sub pom si astepta acolo poate se indura cineva sa ii dea si ei o bombonica pe urma s-a asezat cu boticul pe labe suparata ca nu ii da nimeni nimic
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni