Prietenii Omului (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu sunt in austria momentan dar imi doresc atre de tot un pui de labrador cafeniu sau negricios!sunt disponibila sa vin oriunde in romania!doar sa imi spuneti exact cand ,cum si unde!mascul sa fie si sa pastram legatura!astept raspuns!poate stiti pe cineva care are puiuti !

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sanca mincacios ca oreo al tau sint mitzele mele. Sammy e o doamna, siameza, are clasa. Belu in schimb, ar minca orice, si piine goala. Daca ma asez la masa miauna de-mi face capul verde. trebuie sa fac pe din doua puiul sau ce am in farfurie cu el. Nu sare pe masa ca stie ca il spraiez cu apa dar se urca pe scaunul le linga mine si se uita fix cum bag in gura. Azi dimineata m-a pus naiba sa maninc uitindu-ma la tv... un pancake cu sirop de afine... nu-ti spun ca mi-a mieunat de era sa imi sara in farfurie si a trebuit sa ii dau? Si uite asa se face ca maninca si pancake, lady fingers, brinza topita, telemea, mezeluri, you name it! Si bea si lapte! Numai fructe nu maninca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetelor (adriene si anca), ma faceti sa mor de ras.asa cum face pisicuta ta (adrienne) si tina la fel: se uita la mine cand maninc, pana in stomac!
azi cand am ajuns acasa, era sa o leg pe tina de un stalp!
cred ca a invatat sa deschida usile pt. ca dat buzna in baie si a luat de pe masina de spalat o crema (de fapt un peeling de fata) pe c are a mancat-o, a facut praf vreo 3 bureti de baie pe care i-a insirat pe hol si indormitor, hartia igienica a purtat-o prin tota casa, si inca un burete din acela de mare, jumatate mancat.
acuma mi-au trecut nervii, dar m-a apucat durerea de cap, asa ca o sa o ignor pana maine dimineata (pe Tina).
pot sa ma apuc de aspirat!
anka sa sti ca si Tina se urca pe masa cand are ocazia si se autoserveste! numa ca eu nu prea ii dau ocazia, dar sotul bineinteles ca nu este atent.
ieri, sotul, a aparut acasa cu vreo 3 saci de bobite pt. Tina. era asa de incantat, vai ce bune trebuie sa fie, vai ce gustoase ca mai ca nu a probat cateva. apoi a inceput sa-i dea Tinei sa "guste" din fiecare si intr-un final, Tina statea linga saci si ii pazea cu strasnicie ca nu mai puteai sa treci pe linga ei!
pana la urma nu o sa mai inteleg psihologia cainelui, dar nici pe cea a sotului meu!
va pup, pe maine (ce bine ca vine weekend-ul, dar eu nu am pisica ca si Anka).
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Va multumim pt complimente, a fost super incantat cand i-am spus.
Ieri i-a venit gagica la usa! Niste vecini au o fetita, cam cu un an mai tanara decat el, e german shorthaired pointer, o agitata, cred ca are adhd. Au tot inaltat vecinii gardul degeaba, ca cel putin la 2 saptamani il sare si vine la noi. Rexy e cum nu se poate mai incantat, dar il oboseste rapid. Vacinii saracii, ce sa zica, vin, aduna cioburile dupa ea si se bucura ca n-a plecat in alta parte , e ca apa vie, nu stiu ce m-as face cu ea.

Sa stiti ca s-a lasat de obiceiul de a linge geamurile de mult.

Sotul meu a plecat in Ro de doua zile si el e sefu'. Tot cam de-atunci Rexy se linge intr-una pe labe. O fi avand vreo legatura?

Sanca, ce nume fain i-ai gasit. Noi l-am numit asa pt ca ala era numele pe care l-am dat primului meu catel in Ro. Cand l-au inregistrat aici, trebuia ca breederii sa nu mai fi avut un caine cu numele asta si m-am cam temut, ca in Ro e ca Fido aici. Ei bine, am avut noroc, iar ei au fost foarte surprinsi: cum de nu mai au nici unul Rex...

Un weekend placut tuturor, bipezi si patrupezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Adrienne, si matzele mele sant mancatoare de paine. Am lasat pe masa o bucata de pita bread, si au scos-o din punga si au franjurat-o pe margini. . . Daca sant asa de pofticiosi juniorii, fale tu mancarea, decat sa dai banii pe cea de la magazin. Pisicile mele mananca legume si fructe, eu le fac mancarea.
Cand stam la masa, mai nou, il dam pe Oreo afara in curte, pana cand strangem masa. E mai bine pentru digestia mea. Cateodata Mishu mai vine si-mi sta in brate, cu botul pe labe. Chiar daca plec de la masa, nu se atinge de farfuria mea. Este baiat cu maniere. Sasha e mai salbatica. Am un high chair in dinning room si de obicei se cocoata pe el, si sta si ne priveste.
mQQm, aveam si noi un caine in vecin (ani de zile in urma) si il chemam Wilson, ca se inalta pe gard in labe si se uita la noi in curte, de I se vedeau numa ochii. Exact ca Wilson, vecinul din Home Improvement. Mai sarea gardul la noi, din cand in cand, dar era un caine tare linistit. Greseala de ortografie intenitonata - vacinii???
Vio, si eu am mancat mancare de caine. Am cumparat din open market niste biscuiti pentru caine, din grau. Mai aveau ceva plante aromatice prin ei. Rupeam bucatele mici lui Oreo, ca sa nu-I dau tot treat-ul deodata. Ok, rupeam cu dintii, si cand am dat de gust, era aproape ca un biscotti, numa ca nu era asa de dulce. Ar fi mers la o cafeluta.
mQQm, tare faza cu numele lui Rex. Daca era dupa mine, l-as fi numit Caine. (in Ro binenteles). L-am lasat pe sot sa se agite, si avand in vedere ca la 6 saptamani Oreo era mai mult alb si negru, l-am numit ca pe biscuiti.

Un week-end bun pentru blanosi, si pentru stapanii lor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sanca, ce idee buna sa le fac eu papa mitzelor. Deocamdata le dau mincare de=a lor plus lapte praf celor mici (e special pt. mitze, nu va seriati) dar trebuie sa le dau si ce maninc eu ca altfel nu scap. De dimineata de pilda le-am dat omleta cu legume! Cred ca o sa ii incui in basement cind stam la masa ca altfel nu scap. Fac un circ fantastic. Voiam sa va intreb insa ceva. De citeva zile vine la usa de la bucatarie un motan mare gri, cu parul lung in calduri. Miauna ca un copil mic; nu l-am mai vazut pina acum. Sammy (singura care iese afara) l-a vazut si l-a ignorat ceea ce e bizar pt. ca de obicei daca vede vreo pisica din vecini pe la noi hissie de mama focului. Problema mea e ce fac cu mitza, pt. ca vine seara si miorlaie de ma innebuneste. “Parintii” lui ar trebui sa stie si sa il “fixeze” dar nu stiu cine sint? Am intrebat un vecin si mi-a zis sa sun la politie sa vina sa il ia. Si sa-l duca unde? Nu-mi vine sa cred. Apoi de ce vine la usa mea ca doar n-am afis lipit “am pisici”. Mentionez ca e pt. prima data cind il vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

dragii mei oameni cu prieteni ...ia uitati ce prieten are omul asta:

http://media.putfile.com/smack-the-pony

sper sa nu-l gasiti ofensator, mi s-a parut nostima reactia de final

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

wow, daniela, ce m-am distrat. e suuper . . Tre sa-i arat si la omul meu, ha ha .
Fetelor, sinteti niste norocoase, ca matza mea nu mananca altceva decat hrana uscata si conserve. Carne nu (numai ficat de porc), smantana NU, lapte NU, ce sa mai vorbesc de altele.Dar cand era mica manca de toate. E cu fite si la varsta asta nu o mai pot "educa". Am incercat sa o flamanzesc sa vedem daca nu-i trebe si altceva....ninik, mai bine nu mananca si rabda foame.
Incapatanate pot fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Pufi al meu are o gagica...de Valentine's soacra-mea l-a lasat sa plece prin sat pt. prima data, de obicei evadeaza, si s-a intors la 8 seara. Sper ca a fost cavaler.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Vio, tare dulce e Tina ta, si f nezbatiie. Dar sa te bucuri de ea, chiar daca citeodata ai de adunat dupa ea. Papa al meu avea (asta pina am primit pe Arcusor) obiceiul de a tine ciorapii in pantofi, iar de cind si-a gasit ciorapii ciuruiti sa lecuit de obicei.
La Leo daca e deschisa putin usa la boxa, si baga capul si cu pieptul deschide usa si se duce tinta la locul unde se tine mancarea ptr cai, iar unele fete de la pensiune tin sacii de morcovi ptr caii lor linga boxa lor, iar Leo merge sa se serveasca si ne cine cistiga partida la forta. Saraca de mine pierd tot timpul, apoi trebuie sa dau inapoi morcovii. Am mai scris eu ca parca el vede in fata ochilor morcovi cum oamenii vad semnul dolarului. Dar chiar daca face nazbatii, eu nu as vrea sa schimb si ma bucur in fiecare zi de el.
Un weekend placut la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput