Prietenii Omului (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Adrienne, daca ai un Humane Society prin zona, da un telefon si vezi daca vor sa castreze pisica gratis. Le spui ca este un stray cat si ca nu vrei sa faca pui prin cartier.

Mishu mi-a mancat papucii week end-ul asta. Mi-am cumparat o pereche de shlapi bengosi - Nike, albastrii, de care eram super incantata. I-am pus in closet (aici e tare frig noaptea) - nu i-am pus la incaltare inca. Luni cand ma imbrac, bag de seama ca e numa un shlap in dulap. Cine sa fii umblat cu papucii mei??? Mishu l-a furat si mi l-a rontzait sub pat. Oreo (cainele) nu mi-a mancat nici o pereche de pantofi / papuci in copilaria lui, dar uite, lui Mishu ii plac papucii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sanca, Mishu al tau se crede probabil ciine. Oreo cred ca pufnea zicindu-si in sinea lui “ce maniere!”. Eu nu mai fac fatza cu mitzele mele. Pur si simplu ma exaspereaza. Nu pot minca ceva ca trebuie sa le dau si lor. Ieri au mincat ciorba de fasole, va jur! Fara boabe, fara carnita, doar zeama. Apoi a trebuit sa fac pestele pe jumatate cu ei. Cind le dau pestele incep sa miriie. Fara motiv, pur si simplu miriie. E singura mincare la care miriie. Belu arata deja “halterofil” (o sa revin cu poze). Ce sa le gatesc ca eu nu prea fac mincaruri cu sos ca in Ro? Cred ca o sa le incui in basement cind maninc sa-mi tihneasca si mie. Apoi am humaine society in zona. O sa sun caci motanul gri apare in fiecare seara. Il alunga Sammy dar tot vine. Hisiie la el, il alunga dincolo de gard, citeva minute mai tirziu e sub masa, pe patio!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adrienne - miroase a pisica pe la tine la acolo. si motanelul meu o "incaleca" pe saraca Bubulina, chiar daca ea era operata. poate unii motani is asa disperati de nu mai asteapta sa intre pisica in calduri, ci ii fac curte si asa... poate il adopti si pe motanul ala nu de alta da unde-s trei matze mai incape si a patra, stiu din experienta proprie.

pe mine ma enerveaza zilele astea ca e mocirla pe afara si tre sa spal mereu matzele pe picioare cand vin de afara adica de cel putin 3 ori pe zi

nu stiu ce sa fac cu Maritza mea, ca e grasa cat un si numai graunte mananca si se ingrasa pe zi ce trece.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele
ce mai faceti?
eu sunt cam intoarsa azi, la noi in nord vad ca apar din ce in ce mai multe cazuri de gripa la pasari.ministr. sanatatii zice ca e inevitabil sa ajunga si e la noi in sud. deocamdata taranii sunt obligati sa-si tina paasarile inchise. vad ca si vecinul nostru nu le mai da drumu pe afara.
aseara au aratat ceva cu pisici si caini, o pisica cu o aripa de pasare in gura, sper sa nu ne oblige si pe noi sa ne tinem animalele in casa, ca nu stiu ce ma fac. Tina e asa de cuminte ca nu face in casa nevoile nici sa o tai! germanii sunt drastici cand e vorba sa ia masuri! sper doar sa fiu eu mai panicoasa si sa nu se intample mai rau!
cam asa, in rest, eu ma "lupt" cu germana, adica mai bine zis cu cazurile si declinarile, sper ca in curand sa "imi sune la ureche" si sa nu mai fiu nevoita sa le "judec" atat!
Tina a facut ieri baie, dupa ce in prealabil mai facuse una intr-un sant din parc (urmare a topirii zapezilor). cand am ajuns acasa cu ea, eram ca 2 purcei amandoua, eu pe haine, esa pe blana! a trebuit sa o urc scarile in brate, purcica! i-am tras o spalatura la urechi si pe dinti, vai ce nu-i place, acuma miroase ca o "floare"
va pup
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Vio, eu nu mi-as face atatea griji, ca nu au cum sa scoata o lege asa tembela, mai ales ca sant multi in situatia ta. E absurd sa-ti interzica sa lasi cainele afara sa-si faca nevoile.
Adrienne, ar trebui sa le interzici la pisici sa mai vina langa tine sa manance deodata cu tine. Ai putea sa le inchizi in bae sau intr-un dormitor cand mananci, si pe urma sa le servesti si pe ele. Daca vrei sa le scoti de pe pet food si sa te ocupi tu de mancarea lor iti recomand cartile lui Celeste Yarnall - le poti gasi la biblioteca.
Eu am descoperit-o cand cautam pisicile tonkanise. Ea isi hraneste toate pisicile ei cu raw food. Pe web site are si o reteta. Sa stii ca eu ies mai ieftin, si am linistea sufleteasca ca mananca si animalele sanatos.

http://www.celestialpets.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Wholy cow! Sanca de unde iau liquid garlic si EFA Oil si alte cite mai zice ea acolo? O sa studiez cartea. mersi mult. Dar totusi cum faci? Cit de des le gatesti? si pt. cite zile? admitind ca le fac eu de mincare ,ca ii incui in basement cind maninc, puiutii astia sint gourmet cats. ma asista cind gatesc. Sa-i vezi cum stau pe scaun in bucatarie in 2 labute ridicati pe spatarul scaunului adulmecind si atenti la orice scot din frigider. Sint de coma, pe cuvintul meu! Bucatari ii face mama.

Mergi la inceput

Adrienne, cred ca tipa pune prea multe in reteta, ca sa-si vanda si produsele ei de multi vitamine, uleiuri, etc. Sant mai multi autori despre dieta asta la animale. Am luat
Eu nu le pun garlic oil in mancare. Grapefruit seed oil am cumparat esenta de la un Health Food Store, la fel si cu uleiurile de peste, si calciu.
Eu cumpar 10 lbs de carne tocata, si o prepar pe toata, deodata. Adaug ficatei de pui (1 lb), si cam 3 lbs de legume - brocolli, morcov, dovlecel - bagate in blender si facute aproape pasta. Mai le bag si cam 1 lb de orez fiert. Cantitatea asta ma tine cam 2 luni. Dar mai le dau si chicken necks sau turckey necks, depinde unde imi fac cumparaturile. Dupa ce le-am preparat mancare, o pun in zip locks sau topperware si o bag in congelator. Scot din congelator numa cu o zi inainte de a le servi. Tot procesul de preparare imi ia cam o ora. Am gasit si un magazin care imi da cu un dollar mai ieftin pe lb daca cumpar 10 deodata.
Calciu il adaug cand le dau sa manance.
Legumele se pot varia. Mai nou le place gorbanzo beans, si mazarea. Asa ca depinde ce am in frigider si ce inspiratie am la cumparaturi. Lui Sasha ii place avocado, dar lui Mishu nu. Au si ele toanele lor.
Cateodata mai le dau iaurt cu un galbenus de ou crud si branzica de vaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sunt un piculet frustrata, c-am postat aseara la subiect, am transpirat si-am povestit de una singura, toate bune si frumoase, azi cand am venit sa vad daca sunt raspunsuri, postarea era "gone". Adica n-am avut nici o eroare, nimic, e drept ca n-am verificat daca a aparut c-am plecat...

All in all, pe langa baliverne va intrebam cam la cat timp trebuie taiate unghiile catelului, ca sotul meu era cu businessul, eu mai mult cu rasfatatul. Dar acum el e plecat, i-a taiat unghiile saptamana trecuta inainte de a pleca, e adevarat, dar va lipsi 3 luni. Si mi-e o frica sa nu-l tai ca nu va povestesc. Sa-l duc la vet?

Mersi mult si un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetele cu pisici, vreau sa va intreb ceva: le hraniti cu Whiskas carnita in sos? Ati observat o anumita dependeta de aceste pliculete? Eu am facut greseala sa ii cumpar pisoiului meu asa ceva, si acum numai asta vrea, la mancare uscata abia daca se mai uita.Stiti vreo metoda prin care l-as putea dezobisnui?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

va urmaresc dar nu intervin pt. ca nu avem noutati
mQQm: tai unghiutele urechiusei(medicul face ac. operatiune, din frica nu o fac eu) cand este nevoie, nu la un interval anume. De obicei le toceste afara, pe ciment, la alergare, zbenguiala. Doar cele doua gherute de la piciorusele din fata, care nu ajung pe pamant(pintenii, cred ca asa se spune popular) sunt taiate mai des.
Daca iti este frica, decat sa-l tai mai bine mergi la medic.

Ana: nu am pisica ci catel dar amandoi pot fi motzocosi Daca incerci sa combini hrana uscata cu cea de la pliculet(cu sos), la inceput mai putina uscata si mai multa cu sos nu cred sa simta diferenta. Si tot asa pana papa si hrana uscata.

Multa sanatate voua si prietenilor vostri necuvantatori

Mergi la inceput