Prietenii Omului (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

mQQm - unghiile la caine, cam la 2 saptamani se taie, dar depinde daca are nevoie sau nu, ca ele se mai si tocesc, cum scria si Darria. Mai poti sa duci cainele la groomer, si odata cu baia si periatul ii face si pedichiura. Pe Oreo il duceam la groomer o data pe luna, si intre vizite ii taia unghiile gratis.
Si Vetul ti le taie, dar aici iti ia mai mult la vet pe o simpla taiare de unghii. La Groomer e 10 dollari, la Vet am platit 15- 20.
Eu l-am taiat pe Oreo un pic cam mult odata. A curs sange, de am crezut ca o sa lesin eu, dar a fost OK.

Numa bine, si bafta

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea ca sa iau 10 lbs carne sa le fac papa la mitze ar trebui sa-mi iau un congeltor caci cel din frigiderul meu e plin cu mincarea mea si si asa tre¡¦ sa sar pe ele sa inchid usa iar cnd o deschid brusc imi pica toate in cap ƒº Oricum mersi mult e o sugestie asupra careia ma voi gindi (oricum ma gindeam sa schimb frigiderul).Alta belea acum, ca eu merg din belele in belele: ieri i-am surprins pe cei doi mitzi facind¡K sex. Au numai 6 luni! Nu sint castrati pt. ca acum o luna cind am sunat la vet mi-a zis ca numai dupa ce fac 6 luni sa-I deranjez. Bun, vineri au avut fix 6 luni. Azi am sunat sa-i programez. Tiger insa e capul rautatilor, ea se tavaleste pe jos si se aseaza in pozitia¡K pt. sex. Belu nu prea interesat, dar daca nu e mincare in preajma si o vede se duce si se executa¡K Eu am ramas masca. Bine si Sammy la 6 luni a intrat in calduri insa sammy facea urit de tot, miorlaia de mama focului. Nu puteam sa suport, parca era copil mic. Acum ma gindesc poate de-asta vine motanul acela gri din postarile anterioare. Apropo a venit si aseara dar n-a mai facut urit (si-o fi rezolvat omul treaba in alta parte). Eu una ma sui pe peretzi. De cind mi-am luat eu pisica am descoperit ca toti vecinii au si sint mai rau ca teenagers, merg unii la altii, le e gindul la sex iar acasa vin doar sa manince si sa doarma! Ideea e¡K poate tiger sa ramina gravida la 6 luni? E micutza, jumate cit Belu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

si pt. toate fetele de martisor
Urecheatii si urecheatele voastre sa va mentina primavara in suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

neata
Ce mai faceti fetelor? Apropos de unghiutze, noi i le-am taiat la veterinar cam o data pe luna. Problema la el este parul care-i creste pe ochi, dar sambata o sa-l ducem IAR la tuns! Caci la noi nu sta nici batut....vorba vine!
Uitati aici cateva pozici din parc....o sa incerc sa-i mai fac si astazi in zapada!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=/83a6&.dnm=628cre2.jpg&.src=ph
Va pup si o zi de 1 martie frumoasa!

Mergi la inceput

Adrienne, si noi am castrat-o pe Sasha tot pe la 6 luni, cu emotii mari, ca si Mishu o musca de ceafa si o tinea in pozitie . . . Nu a ramas, dar am avut mari emotii, asa ca stiu prin ce treci.

Aseara am scos mancarea pisicilor din congelator, la dezghetat pentru a doua zi. In toiul noptii, smecherele au operat ca doi talhari nemancati. Adica au scos capacul de la container si au mancat continutul. Oreo era inebunit, il auzeam cum patruleaza din dormitor de la fiimiu in bucatarie si inapoi. A facut traseul asta prin fata dormitorului meu pe putin 10-15 ori. Daca ma sculam din pat mi se ducea tot somnul, asa ca am preferat sa-l injur in gand. Dimineata cand am descoperit casoleta goala in chiuveta, mi-am dat seama ca saracul Oreo era si el la cersit, dar pisicile nu s-au induplecat sa-I arunce si lui ceva.

Adrienne, noi am castrat-o pe Sasha mai intai, si pe Mishu am mai asteptat vreo 3-4 luni.

Mergi la inceput

Sunsmile, am intrat sa vad pozele. Alex e simpatic rau. Are o mutritza zambareata si e vesel tot timpul.
E un caine super reusit.
Are blana foarte frumoasa. Cat timp il perii pe zi? Am o colega care are Cotton de Touler (arata ca westie al tau) si-l perie cam o ora pe zi, ca sa nu faca galme de par prin blana.
Eu nu as rezista sa stau sa perii cainele atata. Da, de aia am si beagle care are parul scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ajutati-ma si pe mine cu un sfat, va rog mult. ce faceti voi cu animalutele cand plecati in vacanta? multumesc.

Mergi la inceput

Conchita,

eu las cainele cu soacra mea.
Am o colega de servici care duce cainele la Goldenpaw, costa intre 20-30 de dollari pe zi, depinde daca vrei sa-l lasi la joaca.
La servici sant cativa colegi voluntari care ar face pet sitting.
Cand am fost in Caraibe, o higenstina de la dental office s-a oferi sa aibe grija de Oreo ca avea si ea 2 beagles.
Mai poti suna la vet si cateodata fetele de la front office s-ar putea oferi sa stea cu cainele, sau daca nu, sa-ti recomande pe cineva.

Mergi la inceput

Fetelor sant suparata fleasca. . .
Am cumparat o pereche de sandale
astia:
http://niketown.nike.com/niketown/catalog/pdp.jsp?productId=100222&categoryId=304804&productGroup=100221&catalogId=1#
si lui Mishu, i-au placut asa de mult ca i-a luat la rontait. I-am ascuns de el, si i-am bagat intr-o cutie de pantofi.
Singura cutie pe care o aveam in dulap, in care tin o pereche de pantofi Arche pe care-i port vara. Vreau sa zic, ca pantofii astia sant de piele, moi ca o manusa, si m-au costat un sac de bani. Nu numai ca am ascuns sandalele acolo, dar am pus peste cutie o alta pereche de incaltaminte.
Mishu a deschis usa de la dulap, mi-a aruncat de pe cutie adidasi, a dat jos capacul, si a luat iara sandalele (slapii la rontait) si nu numai asta, dar mi-a rontait si pantofii mei de piele.
Eram asa de suparata, cand mi-am vazut bunatate de pantofi distrusi am avut senzatie de voma, atat de furioasa eram.
Mirosul de la papucii aia Nike, a intrat in piele, ce l-a si tentat pe Mishu al meu sa-i distruga. Vreau sa va zic ca pantofii ii am de vara trecuta, daca i-am pus in picioare de 3 ori. Mishu nu s-a atins de ei pana cand nu am adus in casa slapii astia blestemati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Of! Inteleg prin ca treci. Daca era oreo de vina mai intelegeam, dar o pisica siameza (deci inteligenta) sa roada pantofi, n-am mai vazut. Din cite am vazut in niste cataloage pt. iubitorii de pisici exista sprayuri cu care chipurile poti da pe mobila ca sa nu-si mai ascuta pisicile ghearele. Poate poti sa-ti sprayezi si pantofii cu asa ceva. Daca e vreo consolare pisicile mele intra in dulap apoi sar pe orice rochie gasesc lunga de atinge pamintul, se catara in sus pe ea pina ajung la nivelul umeraselor, se plimba apoi pe umerase si sar si pe raftul de sus, la pulovere si cutii...

Mergi la inceput